Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zna ktos

chusteczki dla niemowląt z lidla cien i frotto

Polecane posty

Gość zna ktos

no własnie, czy ktoś wypróbował chusteczki pielegnacyjne dla niemowląt z lidla , dzis byłam i widziała ze są 2 rodzaje z serii cien i jeden z serii frotto, taniutkie ale nie wiem co z ich jakoscią, czy dobrze sie wyjmują, czy dobrze nasaczone i czy nie podrazniają.Slyszalam wiele dobrych opinii o kosmetykach niemieckich z lidla . Jesli ktos uzywał niech napisze wrazenia.

Z początku kupowaliśmy chusteczki pampers, ale kiedyś byliśmy zmuszeni kupić w Tesco zwykłe chusteczki \"nie orginalne\" :P była niedziela Tesco tylko otwarte i trzeba było wziąść byleco. Co się okazało chusteczki z Tesco pięknie pachną :) są bardzo dobrze nawilżone i nie podrażniają pupy Kubusia. I tak od tego czasu kupujemy chusteczki w Tesco cena śmieszna 3,70 :)

Gość zna ktos
Kasiak a te z Tesco to jest jeden rodzaj czy dwa ( chyba są białe i fioletowe) ktorych uzywasz? nikt nie stosuje lidlowskich? juz znalazlam sporo pozytywow na innym forum o nich :)

ja tych chusteczek z lidla uzywalam na wakcjach i byly super, ale nei wiem jak dzieci znosza je, bo wtedy dla siebie je kupilam, byly fajnie wilgotne i pachnace, te z tesco tez mialam biale ale po otwarciu tego woreczka bardzo szybko wyschly, chociaz przy dziecku to szybciej schodza i moze to nie ma znaczenia :)

Ja tez ich pare razy używałam i były fajne. Miły zapach i niedrogie. Problemów też nie było

Gość ja używam z Tesco tych
fioletowych właśnie, ale sama, bo jeszcze maluszek w drodze i jestem z nich naprawde zadowolona:) jeśli spisza się dobrze u maluszka (jak przyjdzie już na świat), to na pewno będę ich używać, bo są tanie jak barszcz;) często można je kupić jako 3 w cenie 2 za 9,99 zł albo nawet 2 w cenie 1 za 4,99 zł:)

Używam fioletowych :) naprawdę polecam pięknie pachną, są bardzo dobrze nasączone i nie podrażniają przynajmniej pupci mojego dziecka nie wiem jak inne.

ZNAM I FROTTO I CIENFfROTTO SĄ OK, ZRESZTĄ CIEN TEŻ SĄ FAJNE-MOCNO NAWILŻANE,TYLKO WIEM ŻE KTÓREŚ ŁADNIEJ PACHNIAŁY,TYLKO NIE WIEM CZY NIEBEISKIE CZY RÓŻOWE:)ALE OGÓLNIE SĄ SUPER.

w rossmannie można kupić Bambino - 2 opakowania za 9,50 - są super, dobrze nawilżone, ale nie śliskie, pachną delikatnie i dla mojej córki są idelane, wszystkie pampertsy, nivea uważam że są szajsowate.

Gość aniaaaaaaaaaaaaa
uzywam z lidla frotto od poczatku, sa super nawilzone, nie podrazniaja skory, jestem barzdo zadowolona, polecam

Gość domis
my uzywalismy bambino i tez uwazam ze byly najlepsz , dobrze nawilzone i nie uczulaly nas tak jak np. pampersy, huggiesy tez dobre ale za sztywne byly . polecam bambino

dziewczynki jak byście mogly to mam takie pytanie: ile sztuk jest w jednym opakowaniu chusteczek z tesco?? ile sztuk jest w jednym opakowaniu chusteczek z lidla cien i frotto? jaka cena jest tych z tesco i jaka cena tych z lidla dziekuje bardzo za odpowiedz. pozdrawiam.

Gość jak bede w lidlu to sprawdze
ile sztuk i jaka cena, tesco u mnie nie ma wiec nie pomoge

ja kupuje akurat selgros lub makro chusteczki dzidzuś za ok 11 zł w marketach ok 13-14 zł za 3 paczki po 72 sztuki i sa fajne

Gość bylam i sprawdzilam
frotto - 72 szt cena 3,99 czesto w promocji po 2,99 cien - 80 szt cena 6,99 obydwa rodzaje sensitive i normalne

Gość ja dzis kupiłam te
chusteczki frotto , jak wypróbuje to napisze

Gość a co z Cleanic - dzidziuś

a ja uzywalam juz wielu dzidziusie sa fajniutkie a ostatnio kupilam na promocji niwee za 24 zl 8 paczek :) i są super jak to niwea :D:D

Gość nie wiem czemu ale w nivea
nie moge zniesc zapachu , to nie jest typowy zapach nivea, poza tym sa dla mnie za suche bambino- potwierdzam super, fajnie pachna, dobrze nawilzone,dobrze sie wyjmuja dzidzius tez chyba byly ok, tez dobrze nawilzone ale fatalnie sie wyjmowaly

Gość Co się dzieje
MaMani - a gdzie dorwałaś 8 szt za 24 zł? Dawno to było? Normalnie są 4 paczki po 24 zł :o

Gość M*a*M*a*n*i
MaMani, też jestem ciekawa gdzie tak tanio je znalazłaś.

w realu. lezaly sobie na polce w takim wielkim kartonie i cena 24 zł pomyslalam sobie ze to raczej nie moze byc cena do nich ( były tez 4 tam) ale poszlam, sprawdzilam na czytniku i jednak do nich. wzielismy dwie paczki sensitive. jak pojechalismy dzien później juz nie bylo :D:D:D ale nam na troche styknie. wczesniej bykla promocja na belle happy. jakos niedrogo wychodzily i tez ich nakupilam, ale sie juz skonczyły... zazwyczaj jak widze ze jest jakas promocja to kupuje jak do hurtowni :D:D ale potem mam. Nauczyłam sie bo kiedys byly pampersy za 36 zl duza paczka a ja wtedy kupilam tylko jedno opakowanie a dzien później juz nie było ani paczki i byłam wsciekla na siebie ze nie pomyslalam.

własnie sprawdzilam ze jest na nich nalepka "10 lat real seria limitowana". kurde nie pamietam kiedy dokladnie to kupilam czy pod koniec grudnia czy na poczatku stycznia...

Gość matko jedyna.....
kup i sprawdz...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci