Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

no, tak :) nawet nie fonetycznie - lnie trafiłam w sąsiedni klawisz :D gdzie jesteście???

Moge się przyłaczyć do odchudzania. Po swiatach przytyłam zresztą mam tendencje. Waże 60 mam 160 wzrostu. Muszę zrzucić jakieś 5 kilo wtedy czuję się lepiej. Od jutra zaczynam. Zero slodyczy bo to dla mnie zabójstwo. Najgorsza jest praca siedzaca zjem a potem 8 godzin za biurkiem Trzeba zaczac ćwiczyć. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny w klubie odchudzania :-)

nastepnym razem sprobuje tak zrobic, moze uda mi sie jakos wyleczyc z tego nalogu

Gość ecia****
powiem szczerze ja tam też sie dzielnie trzymałam do 20. ale niestety kryzus nastąpił o 20.05 i oczywiście natychmiast rzuciłam sie na jedzenie

Gość ecia****
przed chwilką czytałam o diecie warzywno-owocowej moze zaczne ja stosować od jutra. słyszałyście coś o niej?? proszę o opinię

ja slyszalam ze jak po tej diecie zaczniesz jesc mieso to wrocisz do dawnej wagi, ale nie wiem tego na 100%

Ja sie imałam takich przygód jak głodówka i dieta dąbrowskiej... niestety, bez kawy umieram

Gość ecia****
no tak ale w zasadzie po każdej diecie jesli wrocisz do starych przyzwyczajen to przytyjesz

Gość ecia****
kawe lubie wypić ale dla smaku nie dlatego że musze

wiem, chcialabym jutro obudzic sie o 10 kilo chudsza. Milo pomarzyc wieczorem ;)

Gość ecia****
bardziej obawiam sie jakie bedzie moje samopoczucie bo jedna cały dzień spędzam w pracy. No ale co mi szkodzi spróbować przecież zawsze moge ją przerwać lub troszkę zmodyfikować

Gość ecia****
no właśnie mnie to by sie przydało obudzić tak o 20kg. lżejsza a jeszcze lepiej o 25 kg.

Gość ecia****
to już te 3 co by zostały sama bym zrzuciła ach piękne są te nasze marzenia

przestalam kupowac ubrania, doluje mnie fakt ze kiedys w sklepie pani mowila ze rozmiar 36 bedzie luzny a teraz podaje mi 42, to jest straszne

Gość ecia****
ty podajesz 42 a co ja mam powiedzieć jak ide do sklepu a tam nie ma na mnie rozm.i ekspedientki z politowaniem sie na mnie patrza ja nosze rozm.44-46

ja gore mam 38-40, ale dol 42. Nie dosc ze jestem tlusta to nawet nie mam duzych piersi. Male cycki, wielki tylek to cala ja!

Gość ecia****
ja za to jestem cała wielka wielki tyłek wielki biust

Gość ecia****
ale mam nadzieję że niedługo się to zmieni oczywiście na lepsze:-))

zazdroszcze ci tego optymizmu, ja mam wielkiego dola, ale moze jutro bedzie lepiej. Dobranoc

Gość ecia****
a teraz idę spać aby się wyspać przed czekającą mnie batalią o figurę moich marzeń

Witam, cały dzien nie mialam czasu pisaca wy tu tyle stron już napisałyscie:):):) Widze ze wieczór dla każdej najgorszy:) ja też zjadłam po 20 ale opchałam się owocem, takim dziwnym (2gi raz go jadłam w życiu) podobnym do grejfruta, pomelo się nazywa:) przepyszny,najadłam się nim strasznie ale lepszy owoc od słodyczy, na które dziś się o dziwo nie skusiłam, marta widze że mamy podobny problem ze słodyczami, ale walczmy z nimi, dziścisię nie udało ale udasię jutro!!!! piszecie o wodzie ,ja nie pije jej wcale a wiem że trzeba, kiedyśjak się odchudzałam to z cytrynką piłam ibardzo lubiłam ale trzeba się na nowo do wody przekonać:) Piszecie też o dzieciach, ja też mam maluszka 14miesiecznego:) Powiedzcie mi cos o ziemniakach, czy jeśli zjem kilka ugotowanych ale samych,suchych to źle???bez dodatków:) Jeśli chodzio sport to muszę mieć natchnienie, potem ćwiczę np 2 tygodnie i natchnienie mija:(

Gość ecia****
dobranoc i nie martw sie będzie dobrze trzymam kciuki

Gość klaudia1978
hej dziewczyny!!! Ja po długiej przerwie z powrotem do was wracam. Po południu chciałąm trochę z wami poplotkować ale z netem miałąm jakis problem:( Właśnie poijam sobię Slim figurę- spalanie, i za każdym razem łudzę się że po takiej filiżance to będzie -1kg:) . Ja też sie wściekam w sklepach bo nie ma na mnie rozm a na wystawach takie super łaszki, tym bardziej że teraz sa takie fajne wyprzedaże a ja biorę z półki xl i nie mogę dopiąć. Masakra, aż się ryczeć chce, mam dopiero 29 lat , ubrać by się chciało jeszcze w sklepie młodzieżowym a mi tylko dla "puszystych" sklep został.

Gość klaudia1978
HEJ!!!! co tak nagle cicho jak kompa włączyłam?????

Gość klaudia1978
o tych ziemniakach to różnie mówią, więc nie potrafię się ustosunkować. Ja kiedyś chodziłam do takiego centrum odchudzania w Gdyni Nature House i tam babka powiedziała mi że ziemniaki Nie pod każdą postacią i nie jem do tej pory. Jak tam chodziłam to w sumie efekty były widoczne ale kupe kasy to co tydzień ciągnęło więc w końcu źródełko wysło i nie poszłam więcej. Mam kilka diet, które ta babka mi podawała i faktycznie skutkowały a żarcia w ciągu dnia było po uszy i człowiek nie głodował, waga spadała więc zeskanuję je jutro i wkleje tu to może ktoś wyprubuje co?

Gość klaudia1978
no to chyba wszyscy poszli spać!!!! :( JEST TU KTO???? HALLO!!!

Gość klaudia1978
JA JUŻ MOJEGO SYNKA POŁOŻYŁAM SPAĆ I TERAZ TEŻ MAM TROCHĘ CZASU DLA SIEBIE