Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konieccc

Doradzcie co napisac chlopakowi ktory mnie zostawil, strasznie tesknie..........

Polecane posty

Gość konieccc

prosze o powaznie opinie, ja nie chce sie narzucac ale chcialabym powalczyc, co mozna napisac, jesli zranilkam czyjesc uczucia.... przeprosilam ale na marne..... Co jeszcze moge zrobic

Gość konieccc
?

Gość konieccc
obrazilam, stracialam zaufanie, urazilam meska dume...

Gość sandra 11111
po urazeniu meskiej dumy, to chyba juz koniec, a z reguly obrazaja sie tacy co nie powinni:)))

Gość konieccc
prosze pomozcie, on musi wrocic 😭 jakich slow uzyc by mi wybaczyl , ja wiem, ze tego nie da sie calkiem odwrocic ale przynajmniej delikatnie zalagodzic

Gość sandra 11111
wez sobie dziewczyno na wstrzymanie, nie ponizaj sie, jak bedzie chcial to sam wroci

Gość konieccc
ludzie wybaczajcie swoje pomylki, bo po takich czlowiek wiele sie uczy! dlaczego tak trudno jest wybaczyc:(

Gość konieccc
przecie o wartosci nalezy wlaczyc.... nie?

Gość konieccc
niech ktos sie wypowie, prosze

Gość gghh
dokładnie co mu powiedziałaś

Gość a kto to może wiedzieć
przecież piszesz że Cię zostawił?? potem że chcesz go przepraszać.. Jak można coś doradzić jak nie bardzo wiadomo o co chodzi??

Gość konieccc
a moze z czasem zmieni zdanie i wybaczy? dlaczego widze same negatywne opinie :o nie o to prosilam 😭

Gość o jeny rety
a jak urazilas? co powiedzialas?

Gość a kto to może wiedzieć
bo w większości przypadków powroty nie mają sensu, niestety :O

Gość szanujcie się dziewczyny
on Cię zostawił a Ty chcesz go przepraszać :o

Gość potęsknisz i przestaniesz
albo leć do niego na kolanka i błagaj o wybaczenie!!!! Napewno będzie Cię szanował !!!!

Gość konieccc
nie zamierzam znizac sie do tego stopnia i blagac..... :O przeprosilam, on nie wybaczyl, lecz moze po czasie zmieni zdanie? raz kozie smierc, co pisac po 2 tygodniach przerwy, tzn rozstania:(

Nic nie pisać! Skoro przeprosiłaś za swoje błędy i wykazałaś chęć powrotu, to facet wie wszystko, co wiedzieć powinien. Teraz pora na jego ruch.

Gość . Spokojniee .
Mam podobnie . Allee ja rozumiem niestety dlaczego on nie cyhce być ze mną napisz mu taak : Strasznie Cię kocham , wiem że Cię zraniłam . Proszę spotkajmy sie pogadamy na spokojnie . Tęsknie za Tb ; ( Aaa jak się spotkacie spójrz mu prosto w oczy i powiedz . Jeśli mnie kochałes , albo nadal kochasz .. daj nam szaanse I to wszystko nie narzucaj sie . ! Może nie zasługuje na to . !

Gość łołooł
sądzisz że czekała na twoją radę 2 lata?:-)

Gość kobiecakobietkano1
Wybacz, że Cię zraniłam... nie mogę o Tobie zapomnieć, jeśli z Tobą mi się nie uda to już z nikim... proszę daj mi szansę, porozmawiajmy. Poczekam na Ciebie. Albo nie pisz nic...

Gość ahojjj31
Prawdziwe uczucie wybacza wszystko.... Chyba że go zdradziłaś. Jezeli jednak to nie byla zdrada a on Ci nie wybaczyl, tzn ze po prostu znalazl wygodny pretekst, odpusc sobie, nie ponizaj sie.

Gość do konccca
Daruj sobie teksty w stylu "jak z toba mi nie wyjdzie to juz z nikim", to jest blaganie o litosc. Chcesz zeby ktos byl z toba z litosci? Jesli go przeprosilas a on nic, to ja na twoim miejscu nic juz bym nie robila, ale skoro tak cie to meczy to zaproponuj mu spotkanie, ZAPROPONUJ ale nie pros o nie. Jezeli sie zgodzi to bedziesz wiedziala ze byc moze sprawa nie jest do konca przegrana. A jesli nie, to powiedz mu przez telefon ze cie ponioslo, ze wiesz ze go urazilas, ze zrobilas blad i przepros go, ale tak zeby wiedzial dokladnie za co. A na koniec zapytaj go czy widzi wogole jakies szanse na wasze bycie razem. Jesli odpowie ze nie, to daj sobie spokoj, nie pros, nie blagaj, bo potem bedziesz sie czula jeszcze gorzej. Jest taka mozliwosc ze on i tak nie chce juz z toba byc, z jakiegos innego powodu, a teraz mial po prostu dobry pretekst zeby odejsc.

Dam Ci dobrą radę, choć wiem, że pewnie nie oczekujesz czegoś takiego na razie, ale przeczytaj. Wiem dobrze o czym piszę, bo sama przeżyłam bardzo trudne rozstanie dwa lata temu. Robiłam wszystko, żeby facet do mnie wrócił i nic nie dało dobrego efektu. To jest niestety złota zasada - im bardziej się narzucasz i starasz, tym drugi człowiek się bardziej wycofuje. Jedyne co możesz zrobić to odczekać, ewentualnie jeśli on zatęskni to sam się odezwie, jak nie to możesz spróbować się sama odezwać za kilka miesięcy - czas jest najlepszy na złe emocje. Mi się nie udało, ale dzisiaj naprawdę wiem, że nie było warto tego ratować i cieszę się, że już nie tęsknię. Trzymam kciuki i życzę cierpliwości... Pozdrawiam!