Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elantonio

Dziczeje?

Polecane posty

Gość elantonio

Założę sobie swój topick i wyżalę się jak wszyscy, złapał mnie jakiś dół dziwny dzisiaj. Jestem sam, kobieta zostawiła mnie dla innego, swoje wycierpiałem ale od niedawna przełamałem się powiedziałem sobie że trzeba żyć dalej i że świat jest piękny. Dzisiaj tuż po powrocie z uczelni postanowiłem wypełnić jakoś wieczór i pójść na imprezę, do ludzi, nawet nie na podryw, a po prostu sobie potańczyć, i niestety wcale nie było wesoło... kobiety mają chyba jakiś instynkt owocu zakazanego albo ja nie wiem, w każdym bądź razie kiedy byłem z moją ex to gdzie nie wyszedłem sam musiałem się niemal odganiać a tego uganiania za mną wcale nie chciałem, dziś... no właśnie, zatańczyła ze mną tylko 1 dziewczyna, a nie mało propozycji do tańca złożyłem, czułem się jak by niemal wszyscy ode mnie uciekali, a jak już zatańczyłem... tez jakoś czułem się beznadziejnie zawsze mi to świetnie wychodziło dzisiaj nijako, i drętwo. Z znajomymi tez mi się jakoś przestały rozmowy kleić, a w końcu wyszedłem bo złapała mnie jakaś załamka, zdziczałem czy co? Cały mój optymizm i chęci do życia na które się zdobyłem posypały się i znów czuje się sam, bez oparcia i jakiś szczególnych chęci do życia. Nawet teraz po powrocie tutaj na kafe nie pisze z zwykle panującym u mnie optymizmem... sam nie wiem już co robić.... świat dla samotnych jest beznadziejny ; / Mam nadzieje, że mi się na dniach poprawi bo jest mi strasznie.

Ja tez czuje sie samotnie. Dla poprawy humoru wymyslam sobie rozne historyjki ze np wiaze sie z jakims dzianym gosciem i wszyscy mi tego zazdrosza. A tak naprawde jestem sama i nielubiana.

Gość elantonio
Alesasandra na krótka metę i mało obiecujące rozwiązanie, zwłaszcza, że jak sobie wyobrażę, że kogoś kocham to wcale mi nie lepiej a chyba gorzej tylko. Nie wiem, może jednak źle rozstanie zniosłem i nie jest nadal ze mną najlepiej, jak już przestałem się dobrze bawić, nastała u mnie grobowa mina, i czułem się jak bym miał wzrok psychopaty, bo nie było osoby która by wzroku nie odwróciła jak się nasze spojrzenia spotkały... nawet ochroniarz ; / dziwnie się czuje... muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo chyba zbytnie wspominania i rozmyślania mi nie służą. Świat jest dziwny.