Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia9000

Powazny problem!

Polecane posty

Gość asia9000

Czesc ! moze ten temat moze bedzie dla was głupi ale naprawde potrzebuje porad ! wiec zaczne od tego ze kiedys byłam ze wspanialym facetem ....ale niestety sie strasznie pokłucilismy!:( nie utrzymywalismy ze soba kontaktu ze saba przez poltora roku! Ja jednak mialam juz tego wszystkiego dosyc i postanowilam postawic pierwszy krok i wysłałam zu zyczenia noworoczne! odpisal mi i teraz piszemy ze soba jakby nic sie nigdy nie stalo !powiedzial mi ze mnie kocha i czuje sie za mnie odpowiedzialny! ja go zawsze kochałam! on chce ze mna byc (ja tez tego chce)ale jest jedna przeszkoda ! jego ojciec mnie nienawidzi ! Marcin powiedzial ze on jemu o wszystkim powie i ze nie bedzie interesowalo zdanie ojca bo on chce byc ze mna ponad wszystko bo mnie kocha ale chce zeby ojciec o tym wiedzial! ja jednak sie boje ze jego kontakty z ojcem sie popsuja! ja nie chce zeby mial przez to problemy itd ... ja pragne jego szczescia! naprawde nie wiem co mam robic! poradzcie cos !! jestem zalamana !

Gość bardzo powazny...
tak naprawdę to wielu tesciów nie lubi swoich przyszlych synowych a co dopiero już po slubie! przesadzasz.... My tak mamy robimy problemy tam gdzie ich nie ma...

Gość asia9000
wiem ze zle robie bo denerwuje sie na zapas.... ;/ ale inaczej naprawde nie potrafie!

Gość jolkaza
no i poważna próba przed wami, ale tak długo się do siebie nie odzywać ?to jesteście zawzięci jak nie wiem co ! taka wielka miłość!? a skąd wiesz, że jego ojciec cię nienawidzi !?

Gość asia9000
no tak jestesmy zawzieci ;/ i niekiedy zaluje ze mamy taki charakter!! a jego ojciec mnie nienawidzi to wiem dobrze bo nie raz mialam okazje to zauwazyc !! :(