Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni6

Miesiączka może uczulać???!!! Płyny do higieny intymej przy miesiączce

Polecane posty

Gość moni6

Dziwne... ale nie wiem co sie dzieje. Przy poprzedniej miesiączce stosowałam różne płyny do higieny intymenj i dostałam strasznego uczulenia - podpaski mi jeszcze bardziej to podrażniły - mój lekarz jak to zobaczył... sam się przeraził, nie wspomne o tym, że nie mogłam współżyć po @ kilka dni... potworny ból. Ale przeszło, kupiłam płyn inny i jest ok... do teraz. Znowu mam @ i po 1 dniu noszenia podpasek.... znowu to samo! Zaczerwnienie, lekkie chrostki, ból jak mnie podpaski dotykają. Mam pytanie - czy to mogą być podpaski - wspomne że stosuje jeden i ten sam rodzaj od kilku dobrych lat. Od kąd się pjawiły na rynku. A może to jednak płyn - jaki stosujecie podczas TYCH dni? A może mam uczulenie na swoją miesiączke? :).

Gość okrutna_prawda
Ja stosuje płyn Laktacyd Femina i jest świetny, zawiera kwas mlekowy takze polecam, może sprobujesz? A podpaski uzywaj najleiej z powloczka bawelniana, a nie z siateczakami. Pozdrawiam

Gość moni6
Włąsnie chyba musze zakupić ten płyn... teraz też mam z kwasem mlekowym, ale AA. Spróbuje. Thx.