Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

małe absurdy codzienności

Polecane posty

Z przychodni osiedlowej: Ja: (dodzwoniłam się po 3 godzinach prób) Jakie są godziny przyjęć doktor O. w tygodniu? Piguła: jaki dzień? Ja: Cały tydzień. Piguła: jaki dzień mówię? Nie mam czasu pani dyktować cały tydzień. Ja: jeszcze nie wiem jaki dzień, do tego potrzebne mi sa godziny przyjęć, to chyba zrozumiałe. :O Piguła: Musi pani przyjść i sobie spisać. Ja: Nie mam możliwości, jestem poza miastem. Piguła: proszę pani, ja mam tylu pacjentów w kolejce, gdyby pani to widziała ilu ich tu stoi i czeka,a ja naprawdę nie mam czasu pani dyktować. Ja: Byłoby krócej jednak podac a nie dyskutować..... Piguła: To pani dyskutuje! Ja: Prosze podac poniedziałek. Piguła: podaje Rozłączam się, dzwonię jeszcze raz - dzień dobry - jak przyjmuje pani dr O we wtorki? Piguła: Podaje No! jeszcze tylko środa, czwartek i piątek mi zostały...... :

Gość to byc nie moze
hahahahahha dobre powinna dostac podwyzke od tuska

Gość głupie pindy
i nieroby z tych piguł!!! na bruk z nimi!!! młode pójdą do pracy za kazdą kasę!!!

Gość to byc nie moze
no przeciez

Gość to byc nie moze
o tak piguła juz sie nie mwoi teraz sie mowi------ dyzurna strajkujaca raz po raz

Ja mialam podobna rozmowe niedawno, ale w urzedzie pracy (gdy wreszcie sie dodzwonilam...) Gdybym jeszcze byla ich klientem! Ale nie! Szalu mozna dostac :o