Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiedy macie orgazm

czy kiedy macie orgazm łechtaczkowy

Polecane posty

odczuwacie rytmiczne skurcze? Bo ja czuje JEDEN silny skurcz w cipce i w pupci jakby, takie mrowienie, cieplo zaraz wszystko mija i kiedy probuje sie piescic dalej nie czuje juz NIC!! czy to jest orgaz czy to moment przed orgazmem ktorego nie osiągam?

mozna nie wiedziec, bo ja w takim razie nigdy nie mialam orgazmu, zawsze w tym punkcie kiedy czuje jeden silny skurcz wszystko sie urywa :(:(:(

Gość zdesperowana-
Pociesz się, że ja też tak mam tylko niestety nigdy w czasie seksu. Czasami, raz na dwa-trzy miesiące zdarzy mi się to we śnie.... a ja myślałam, że to orgazm. teraz już się całkiem załamałam.

Ja też tak miałam że był jeden skurcz i dalej nic ale gdy moj Misu natychmiast włoż peniska to mam odlot dalej i te skurcze trwaja dłużej, czasami aż do jego orgazmu

Gość sposób na niezły oragazm
mam pewien sposób na orgazm: Kładę się na brzuchu i krzyżuję nogi, trzeba je zaciskać. Trochę to śmiesznie może wyglądać ale jak już uda się Wam dojść do końca to jest to niesamowita przyjemność. (jest to inny orgazm niż podczas stosunku ponieważ drażni się ją na zewnątrz) najlepiej mieć na sobie majtki i wsadzić je sobie pomiędzy wargi bo jak sie one ocierają to jest dopiero oooooooooorgazmmmmm. dajcie znac jak się komuś uda

ale co z moim pytaniem??? co czujecie w czasie orgazmu?

do sposob na niezly orgazm - ja robie cos podobnego, tylko pod prysznicem - stoje z wyprostowanymi nogami, naprezam uda i po chwili jest wlasnie ten JEDEN silny skurcz, taka skoncentrowana duuuza przyjemnosc...ale czy to orgazm to chyba nie bo tych rytmicznych skurczow nie czuje...kiedy mija ten jeden skurcz nie moge sie dalej piescic bo to jest juz nie do wytrzymania, takie zbyt intensywne i juz nie przyjemne

no to moze spróbuj tego mojego sposobu, na koncu nie wiem czy o skurcz ale takie jakby pulsowanie. Może jak dochodzisz to jest tak silne ze inny dotyk nie sprawia Ci już przyjemnosci

wierz mi ze można pozazdrościć, ale Wy tez nie macie o narzekać Panią Rączkowską też posaidacie

Gość perekcyjny pan
przykro mi czytac wasze topiki,nie macie orgazmu ,jak chcesz to cie naucze ,bedziesz miała wtedy podwójny (łechtaczkowy i dopochwowy)

Gość bez tamatu tak oooooo
pewnie zawsze jakas odmina

Gość Orgazm cudowna sprawa
Do sposób na niezły orgazm.Ja robie podobnie tylko że z moim facetem kładę sie na brzuchu a on mi wkłada od tyłu(ale nie klęczę tylko leże płasko)jego członek jest we mnie i jak sie rusza to ociera o mój odbyt jest cudownie moja łechtaczka dostaje skurczy i tak przyjemnie pulsuje robi sie mokra jest extra sprobuj i daj znać jak było.

Gość kalina21
do perwekcyjny pan!! a co powiesz na orgazm dopochwowy, lechtackowy w polaczeniu z jeszcze inna dziurka?

Gość kalina21
znacie ten orgazm a raczej.........

Gość sposób na niezły orgazm
do Orgazm cudowna sprawa ja też leże płasko na brzuchu, nie próbowałam jeszcze z moim facetem dam znać; -)

Gość no tez tak mam
do sposob na niezly orgazm. Ja mam podobnie tylko ze leze na boku (zazwyzaj lewym i krzyzuje nogi) Zazwyczaj mam prawie pelny pecherz moczowy i gdy tak sciskam to pulsuja mi scianki pochwy i jest taaaaaki odlot. Wogole nie musze sie dotykac anaprawde efekt koncowy jest powalajacy. PS. dziewczyny, o wieele latwiej jest szczytowac kochajac sie z pol pelnym pecherzem:P

Gość młoda od orgazmu
Ja mam jeden sposób który sprawdza sie w wannie. Ustawiam sobie prysznic na massage, rozchylam wargi stromowe i masuję prysznicem łechtaczkę. Orgazm następuje po 5 minutach chociaż czasem później ale warto poczekać. Najlepszy orgazm jest wtedy gdy tuż przed szczytowaniem czuję cudowne mrowienie. Mmm... Robie to przy każdej kompieli.

Gość gość
Do autorki: ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Identyko! I już kiedyś próbowałam się tutaj dowiedzieć czy to jest orgazm, a jeśli nie, to w takim razie co to jest i co dalej... Ale dowiedziałam się tylko: "jak będziesz miała orgazm, to będziesz wiedzieć, że to jest to"... :/

Gość ministr
"Ja robię od zawsze tak że klecząc krzyżuje nogi i pod wpływem lekkich uciskow ud i niewielkiego ruchu ciała przód-tyl, dochodze do orgazmu" Czyli w kościele wcale nie trzeba się nudzić...

Gość aannnnaa69
Dziewczyny, prawdziwy orgazm to ja mam z moim mężem. Ważna jest gra wstępna, delikatność, cudowne pieszczoty których sobie nawzajem dostarczamy i nie ma przed nami zahamowań i wiemy na ile można sobie pozwolić i spełnić pragnienia partnera czujemy jak wszystko wspina się cudownie na szczyty i chciało by się jeszcze i jeszcze a tu nagle wszystko eksploduje w cudowny, bezkresny kosmos ... wtedy wszystko mi pulsuje (odczuwam piękne skurcze pochwy, o***tu i wszystkich mięśni wewnętrznych) do granic bezsilności w cudownym odlocie - to daje mi cudowny relaks. Za każdym razem jest cudownie inaczej w różnych pozycjach i miejscach o różnych porach dnia, nocy i roku. To jest po prostu MIŁOŚĆ.

Gość gość
wiem o czym piszesz,Anno :D to jest piękne.

Gość gość
Mojej żonie czasami orgazm "ucieka". Gdy już się zaczyna to nagle coś idzie nie tak i rozchodzi się, potem raczej bez szans na powtórkę. Może to właśnie taka sytuacja?

gośc 13.03 - tez taki próbowałam - było wspaniale i chyba dzisiaj go ponownie uzyję

Gość becia987654321
juz mialam zakladac dokladnie ten sam temat. wczesniej szukalam odpowiedzi w internecie, ale nie znalazlam. Dotychczas mialam tylko orgazm przez sen, te skurcze.... od niedawna mam chlopaka, kiedy on zabawia sie moją łechtaczką w pewnym momencie robi mi sie ciepło w podbrzuszu, w lędzwiach, cudowne uczucie :) i wlasnie ten jeden skurcz i koniec, potem "guzik" jest mega czuły i musimy skonczyc. Moj chlopak mowil, ze musze sobie cos wyobrazic, sie rozluznic, blabla, ale nic nie wychodzi.... :( w czym tkwi problem?

Gość gość
chlopak ma racje...ale trenuj...praktyka czyni mistrza...a poza tym nic na siłę

Gość becia987654321
kazal mi trenowac, ale jak sie bawie sama ze sobą to nic nie wychodzi raczej :P za to uwielbiam jak chlopak mnie piesci. ale orgazmu ani widu ani słychu

Gość gość
By orgazm łechtaczkowy osiągnąć dla nie których kobiet jest to problem dla tego jest żel http://www.sklep-intymny.pl/product-pol-503-Libidizer-zwieksza-doznania-u-kobiet-150-ml.html?affiliate_source=propartner&affiliate=005906 który pomaga w osiągnięciu tego orgazmu i łechtaczka jest bardziej wrażliwa na dotyk sami lekarze rekomendują ten preparat kobieto które mają właśnie problemy tego rodzaju