Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Rhyme ... wkurza mnie takie gadanie -"nie mam czasu" ...Pewnie sam wiesz że to jest niebezpieczna dolegliwość .

no wiem. Pójde w przyszłym tygodniu pokazać sie. Mam taki proszek na zbijanie tego.

zresztą nie lubie lekarzy... zawsze mnie tam trudno zaciągnąc

Mam tak samo ;) .. też idę jak już padam ;) Chyba ,że o dzieci chodzi - to nie ma zmiłuj się ... Proszek - proszkiem , ale być może trzeba go zmienić .Marsz do lekarza ! :)

ale ja się nie kłócę:) Argumentuję:) dobrze, skoro tak mówisz to pójde jutro rano:) OKI:)?

Ja też się nie kłócę :) .. tylko czasmi udaję grożną ;) Ale jutro bezdyskusyjnie wizyta lekarska ;)

dobrze Kochanie:) Jak sobie życzysz:) next co sie stało?

Rhyme - jedno słowo przemilczę ;) Nie ma byc jak -ja sobie życzę ;) ... Tylko Ty ,dla swojego zdrowia powinieneś tak zrobić ...

a ajakie:)? no pójde. I tak wiem co ten lekarz mi powie. Zawsze to samo gada. Przepisze jakies piguły i bedzie to samo.

Dobrze o tym wiesz jakie słowo ;) -\"kochanie\" ;) Lekarza musisz zmienić , jeśli zawsze tak samo gada ;) A ja chyba muszę sobie zrobić przerwę na pracę :D

Ze swoim facetem rozstałam się, gdy byłam w ciąży. Był typowym lekkoduchem, zdradzał mnie, gdy powiedział, że nie chce dziecka - podjęłam decyzję o samotnym macierzyństwie... Nie żałowałam, że odeszłam od biologicznego ojca mej córeczki, bo po narodzinach małej - on swoim zachowaniem jedynie potwierdził, że postąpiłam słusznie odchodząc od niego... Jestem pedagogiem, więc nie ukrywam, że bardzo się martwiłam, że brak ojca źle wpłynie na życie mej córeczki, jednocześnie bardzo bałam się wejść w nowy związek. Zainteresowanych mną panów było wielu, lecz nie potrafiłam im zaufać, oceniałam ich biorąc pod uwagę najważniejszą dla mnie sprawę: czy któryś z nich będzie naprawdę dobry dla mej córki, czy zaakceptuje ją, czy nigdynie wypomni mi \"bo to nie moje dziecko\"... Ipoznałam Jakuba. Na początku nie przyszło mi do głowy, że będziemy kiedyś razem... Basia była malutka, miała zaledwie roczek i kilka miesięcy, a Kuba był młodym facetem świeżo po studiach, więc która sądziłaby, że taki facet zechce się wpakować w pieluchy? Zwłaszcza pieluchy \"nie swojego\" dziecka?... A Kuba się wpakował. Mówi: bo chciałem tego, chciałem aby to była przygoda na całe życie. I ta przygoda trwa :) Jesteśmy razem. Basia nazywa Kubę swoim tatą, oboje się bardzo kochają... Więc wierzę w miłość,taką prawdziwą i szczerą... Nie wszyscy faceci to dranie...

inspirenka - nie ładne:)? A to znasz:)? W Twoich oczach zdumienie skąd ta mysl o ucieczce w nieznane? moze mam niezbyt czyste sumienie gdy patrze na Ciebie - Kochanie:) lusia - świetny optymistyczny głos:) pozdrawiam

Next - ufff... no ja też ;) ... o licznik mnie nie pytajcie ;) ... szczególnie ten realny :D Rhyme - no ładne :) ... tylko nierealne ;) Bajor - to coś chesz mi powiedzieć ? Lusia ... my też tu wszystkie na to liczymy :)

U mnie dobrze ...tylko cos mi humor dzisiaj nie dopisuje...ale jest dobrze. Tak mi sie wydaje haha nie ..dzisiaj nic nie pisze bo nawet nie wiem co ... buziaczki dla was moi drodzy..

no witam samotni i samotne :P byłam dzisiaj na klinikach i musze wam powiedziec że niczego sie ciekawego nie dowiedziałam,na trzy wyniki zrobione w poniedziałek znale źli jeden i to ten najmniej informujacy nas o stanie rzeczy...... :( mam tam dzwonić jutro może sie cos wyjaśni.... a tak poza tym to styczeń styczniem a rok sie bardzo źle dla mnie zaczął i to od samego początku- mimo :P dobrych horoskopów...

next mów prawde:) Wiesz ze ja wiem kiedy coś sie dzieje.

Makarenka ...będzie ok , na pewno :) Mi horoskopy wróżą w tym roku wielką miłość ;) może się sprawdzi :) ;)Szczególnie że potwierdziły sie w dużym stopniu te z tamtego roku . Ufff... juz koniec pracy na dzisiaj ... teraz do 15 luuuuzik :)

Rhyme . ..wiesz że ja nie lubie cyferek ;) Co jak co, ale Twoja firma na moim zaangażowaniu dobrze by nie wyszła ;)