Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usarunieczka

on bogaty aja biedna tzn zarabiam 1500zll

Polecane posty

Gość usarunieczka

czy taki zwiek ma sens czy nie bede sie czula przynim zle ????

Gość Jakby moj maz byl bogaty
i nie mial nic przeciwko to ja bardzo chetnie w ogole bym nie pracowala :classic_cool:

Gość
ja zarabiam 1000zł - jestem biedaczką :(

Gość usarunieczka
dlatego ze ma wiecej kasy odemnie niewiem czy zle mysle ale mma takie wrazenie ze jak facet ma tyle kasy to moze mi to wypominac ze ma wiecej aczkolwiek uwazam ze jak jest madry to tego nigdy nie zrobi w koncu mam swoje pare groszy

Gość usarunieczka
biedna w stosunku do niego!

Gość potega podswiadomosci
ja bym sie tk nie czula jesli nprawde cie kocha to tego wcale nie odczujesz jak jest facet madry to nie da ci znaku ze jest lepszy od ciebie te mam meza bogatego a ja na dodatek nie pracuje on mi daje kase j zajmuje sie domem i jeszcze nigdy nie uslyszalam zlego slowa.

Gość CVI. . .
Jarek ale Ty pierdolniety jestes szok!

Gość
nie wiem... ale wolę zarabiać chociażby ten tysiąc niż siedzieć u męża na garnuszku, w końcu w domu nawet 5 złotych nie wysiedzę Reasumując liczy się ambicja a nie wysokość zarobków

Gość wankamanka
To zalezy jaki on ma charakter, zreszta w koncu zarabiasz, ja zle bym sie czula w sytuacji bedac na calkowitym utrzymaniu meza, nie mowie tu o sytuacji gdy straci sie prace lub wychowuje dziecko, wlasne pieniadze daja poczucie wartosci i niezaleznosci, w kazdym razie dla mnie. Gorzej gdy ma wysokie mniemanie na temat swojej pozycji i biedniejszych od siebie traktuje z góry. Ja mam takich tesciów, nic wiecej nie maja niz inny, a czuja sie wielkim panstwem i pogardzaja wszystkimi, bo 5 lat temu mieli dziadka z 3 ttsieczn emerytura.