Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Exotic

FRYZJERKA, POMOŻE, DORADZI - ZAPRASZAM !!!!

Polecane posty

Gość blondyneczkaaa
jak rozjaśnić samemu kilka cieniutkich pasemek rozjaśniaczem z joanny, aby nie wyszły żółte! bo takie mi wychodzą, mam ciemny blond i cienkie pasemka na całej głowie robione u fryzjera. :)

Gość jaaaaaaaaakka fryzurkkkkkkkkka
a czy mogłabys mi podac kilka zdjęć tak orienatcyjnie a tak poza tym to dziekuje za porade:) i idź na fryzjera docierasz do ludzi

Gość Caira
nie lubie.... bo wygladam jak w szopie...

Gość blondyneczkaaa
chciabym takie prawie białe. Trzymałam 40 minut ten rozjaśniacz

Gość jaaaaaaaaakka fryzurkkkkkkkkka
o boshe sorkI:D a moze ty juz jestes fryzjerka:D:D::D sorka:D:D:

Blondyeczka --- Strzez sie joanny błagam ! to jest to samo jakbys je w palnik wsadzila :) jakkkkaa fryzzzzurkaaa --- hihi dziekuje słonce jestem w skole fryzjerskiej ale juz pracuje i poiwem wam ze kocham to co robie i lubie pomagac ludziom i nie wyszla odemnie jeszcze osoba iezadowolona ;) ale jestem skromna zaraz poszukam jakis fotek, chociaz nie obiecuje ze dzis to zrobie bo chyba zaraz uciekam . Caira bo widocznie masz zle wycieniowane , od cięcia zalezy Twoj ksztalt glowy. Blondyneczka ---- widze ze juz za pozno hehe za dlugo trzymajas teraz zmocz woska i rozciagnij jednego czy dwa jak juz masz GUME to nie rob wiecej rozjasniaczem - prosze! bo skruszysz.

Gość blondyneczkaaa
miesiąc temu robiłam dwa pasemka :D teraz byłam u fryzjera i mi zrobił odrosty, tylko denerwuje mnie, że taki dziwny blond zawse wychodzi, nie blond tylko jakies biało platynowe te pasemka są, wolałabym takie ani białe ani żółte hehe:D To czym dorobić pare pasemek samemu, żeby nie schrzanić?:P

Gość Caira
jedno jest pewne, ze dlugo ich nie podcinalam i trzeba to nadrobic :D

Gość Caira
mysłałam,zeby tyl mocniej scieniowac, chcialam zeby bylo bardzo duzo warstw o nie duzych roznicach, a nie 3 warsty po iles centow roznic, a przod dłuzszy...

taka ze mnie pomoc i fryzjerka a nie wiem jak na wlasne wesele sie uczesac wiec prosze was o rade hihi ;) wstydze sie dac fotke :P mam to zrobic?

Gość Caira
weselicho :D no pieknie, :)

Caira -- nie mozna zrobic schodkow masz racje , jedno z drugiego musi delikatnie przechodzic :)

Gość blondyneczkaaa
taak! Ale powiedz czym rozjaśnić:D

sorki blondyneczka nie zauwazylam posta kolor poredni pomiedzy ''nie białym a ''nie zoltym'' to mimo wsyztko kolor z zolcia hehe wiec nie wiem co Ci powiedziecbo juz teraz bedziesz miala obsesje ze wszedzie widzisz za zolte wlosy ;) moze jakis naturalny odcien bardzo jasnego blondu (zimnego) nalozyc.

mam 3 pytania :) jak osiagnac takie skrety jak w tej fryzurce?? http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura205.htm czy myslisz ze do lekko rozanej cery pasuje blond(swinka piggy jeszcze nie jestem ale rumience na policzkach mam niemal caly zcas:( oraz czy na ciemnej farbie da sie osiagnac jasna nie traca przy tym wlosow(bo poprzednie posty mnie odstraszaja),mam na mysli niekoniecznie platynowy blond(chociaz sie nad tym zastanawiam) moze tez byc jasny braz a na wesele doradzalabym loki podpiete jakos do gory,na starym kompie mialam mnostwo zdjec ale teraz juz nic:(

Gość Caira
no własnie :) i postrzepic konce :) wtedy łatwiej mozna nad Nimi zapanowac, a przod dłuzyszy zeby zalozyc za ucho lub ulozyc na szczotcce :) a jakie prostujace czy tez wygladzajace kosmetyki mozesz polecic?

Gość blondyneczkaaa
ale u fryzjera nałożyć?:(

Gość Madlene9090
hej, mam pytanko. kolor moich wlosow to taki miodowo zloty jest. i mam maly problem bo chcialabym zeby one mialy ladny polysk zeby sie blyszczaly. sa dosc cienkie i nie wiem dlaczego ale robi mi sie z nich siano (i chyba dlatego nie sa blyszczace), na glowie mam jedna wielka sieczke. do tego sie troche faluja wiec tym bardziej to zle wyglada. uzywam odzywki loreala tej rozowej z proteina perly wlasnie zeby sie ladnie blyszczaly ale one nadal sa bez polysku. co zrobic zeby sie pieknie blyszczaly? sa zdrowe wiec zniszczenie nie jest przyczyna braku polysku.aha i jeszcze jedno pytanko. jak moge je odbic u gory od nasady? nie susze suszarka bo nie chce niszczyc, schna naturalnie wiec unoszenie przy suszeniu jest niemozlliwe. jesli chodzi o pianki to nie moge uzywac bo to obciaza mi wlosy i wygladaja zaraz na tluste. na dole sie pusza i sa sianowate a u gory sa przylizane do glowy przy przedzialku, jak je odbic od tego przedzialka? moze jakos prostownica? chcialabym zeby one tak odstawaly od glowy tak jak tej dziewczynie http://www.fotka.pl/profil/kikusia15gno/ widac to szczegolnie na 4 fotce, tej drugiej dziewczynie na pierwszej fotce wlasnie tak leza a tej brunetce tak ladnie odstaja i sa odbite od nasady, jak to zrobic? prosze o odpowiedzi, bede wdzieczna, pozdrawiam :)

Exotic a mam pytanie. Bo mam cienkie włosy i teraz pytanie czy cieniowanie i pazurki są do takich włosów odpowiednie? bo mi sie wydaje ,że raczej nie... i chce sie upewnić. Teraz z tyłu nie cieniuje ale miałam pocieniowane(czekam aż sie wyrównają) Ciebie już chyba nie ma. Jutro sie odezwe. miłego wieczorku

Czesc Nocturne ---> te włosy zostały nakrecoe na grube wałki pozniej jeden lok podzielony na male ''kawalki'' przelecony brylantynka raczej w sprayu i duuuuuuuuuzo lakieru , super fryzurka bardzo mi sie podoba moze takie cos na wesele? jak sie dodaje fotki tak zeby podac wam linka do mnie? nie lubie spietych wloskow aaaaa ! zadne koki , kitki itp najwyzej lekko po boku spietye w cos delikatnego ;) koloejne pytanko Twoje ! jezeli jestes rozowiutka to blod absolutnie nie pasuje ! tym bardziej jesli masz? a moze i masz? okragla lub owala buzie to juz w ogole zle... aleeee jasne wlosy z ciemniejszym balejazem - TAKKK ! nie rob jasnego blondu bo bedziesz ywgladala komicznie ;) mowie szczerze tak od serca :) kolejne.... da sie osiagnac zalezy od wytrzymalosci Twoich wloskow ja przez internet nie potrafie tego ocenic. ale osiagnac sie da oczywiscie.

Gość Madlene9090
http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura205.htm w tym linku (zreszta juz wczesniej podanym) dziewczyna ma wlasnie te wlosy przy glowie tak ladnie odstajace a nie przylizane, o cos takiego mi chodzi zeby tak byly ulozone na gorze, jak to zrobic?

Caira --- > ja osbiscie jak wczesiej wspomnialam uzywam calej serii nivea (seria prostujaca) szampon , odzywka i balsam prostujacy :) wazne zeby miec te 3 rzeczy ;) efekty super jak na moich wlosach bynajmniej nie pusza sie jak do tej pory , moge polecic ale jak mowilam wsyztko zalezy od wloskow;)

Gość Caira
ja mialam szampon :) i byl naprawde ok, biorac po uwage,ze nie podeszly mi inne z nivea, no nic zmykam :) i dziekuje...

Madlene9090---> jezeli chemiczne specyfiki nei pomagaja ale sprobuj jeszcze jedwabiu albo brylantyny w sprayu ! ale jezeli to nie dziala to wypadaloby sie ozdywic od srodka i tu polecam biotyne ozdzywia skore glowy, wlosy i paznokcie czasem brak polysku, szorstkos zalezy od naszej diety :) wiec radzilabym sie powitaminkowac troszeczke ;) a jezeli chodzi o to aby podniesc wloski u nasady to albo je sciac tak zeby najkrotsze wlosy znajdowaly sie na czubku a najdluzsze na szyi wtedy automatycznie podniosa ci sie do gory bo beda lzejsze , nie beda musialy dzwigac ciezaru calego wlosa ;) bo zadne srodki Ci nie pomoga - uwierz mi to co mowia ze podnosi u nasady to brednia. no i jeszcze pozostaje trwała na sama nasade ona podnosi ;) a no i ewentualni emozesz natapirowac i zaczesac tez bedzie ten sam efekt tyle ze na krocej ;)

mysle ze wytrzymalosc moich wlosow jest niezla zwlaszcza ze codziennie nakladam na nie jakas odzywke a ostatnio kupilam jedwab i jestem wniebowzieta chociaz drogi byl -kiedys wlasnie mialam balejaz i wygladalo ok ale z calymi wlosami sie balam i moze dobrze:),chociaz nie dodalam ze farbowalam ciemnym palette ktorej to farby wiekszosc kobiet nie cierpi:P w takiej fryzurce zrobisz na weselu furrore:)🌼 a tak na marginesie codzienne mycie jest raczej dobre czy nie?

wysłałam Ci na maila zdięcie... może mi coś doradzisz...jakieś pasemka albo cos;)

DK --->a to w takim razie nie polecam , JEZELI one sa faktyczie cieniutki e i masz ich malo to raczej radzilabym ciecie na prosto tzn na jedna linie tyle ze np na plecach tak zeby polkole powstalo ;) nie dobrze jak je wycieniujesz bo wstedy nic nie bedziesz miala na tej glowce ;) mozesz pocieniowac ale wloski przy buzi zrobic tzw pazurki to nie zaszkodzi ale an calej glowie to nie radze ;)

Nocturyne -- > jezeli nie masz bardzo przetluszczajacych sie wlosow to takie mycie nie jest dobre bo przyzwyczajasz wlos ze jest codziennie myty i zaczyna sie szybciej pretluszczac co w koncowym efekcie powoduje ze myjesz je codziennie ! jezeli nie masz takiej porzeby to tego nie rob ;)