Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Exotic

FRYZJERKA, POMOŻE, DORADZI - ZAPRASZAM !!!!

Polecane posty

Gość laviva
aha mam jeszcze jedno pytanie. chcialabym taka fryzurke jak na zdjeciu ktore wkleila jakas dziewczyna, wkleje jeszcze raz: http://parfum.film.ru/img/cast/rachel_hurd-wood-large.jpg wiem ze musze zrobic loki i juz wiem jak. chcialabym sie tylko dowiedziec co z tym przedzialkiem? jak ona to ma? na srodku jakos czy z boku dobierane? moglabys mi to wytlumaczyc? jak to zrobic?

Gość lunatyczka23
super ze jestes z Łodzi!!!:)

Gość Exotc
Poprostu bierzesz grzebien ze szpikulcem na koncu lub cos w podobie , zaczesujesz wszystkie wlosy do tylu i tym szpikulcem robisz taki zyg zak na glowie i puziej rozdzielasz i gotowe ;) ide spac:) pozdrawiam

Gość laviva
dziekuje bardzo za odpowiedz

Gość studniowkka2008
a moze doradzisz mi jakies uczesanie na studniowke mam wlosy do ramion. nie chce zadnych lokow. raczej cos prostego. mam grzywke i nie zbyt ladnie mi gdy mam ja zaczesana do tylu.

Gość adka222222222
Ale jak je wycieniuje to są jeszcze gorsze. Moze bardzo bardzo wycieniować? A moze jakos specjanie? Co polecasz?

adka2222222----> Tak tak tak ! wlosy alezy bardzo mocno \'\'wychapac\'\' cienowac i cieniowac poki nie nabiora ksztaltu. i tak nadal bedziesz ich miala duzo na glowie aprzynajmniejbedzie to ladnie ukladalo sie w calosc iwyglad tez sie znaczniepoprawi ;) Studiowka2008----> Niunia musisz poszukac w internecie czzegos, bo nie znam Twojej buzkijaki ma ksztalt i ciezko mi cos tutaj powiedziec, jezeli chcesz miec grzywke z przzodu to zaczesac teszte do tylu natapirowac i stworzyc taka kopulke na czubku , optycznie ydluzy Cie to, i podpiac boki mozno nawoskowac i spryskac lakierem solidnie ;) i moze jakis diademik do tego ? :) ciezzko tak jest powiedziec o fryzurach jak buzki nie widac ;)

mozna Ci wyslac zdjecie na maila i ewentulanie poprosic o jakies rady? ;)

Gość mikunia000000
zdecydowalam sie na ta szamponetke. mam nadzieje ze mi nie wypadna po nieij wlosy i nie beda zniszczone??? aha i mam maly problem. bo na ten moj rudy braz jaki powinnam dac kolor tej szamponetki? zeby wyszedl tak jak na tym zdjeciu? albo kolor moze byc troche bardziej brazowy, wazne zeby byl rudy odcien taki ciemny. dac farbe ton jasniejsza czy ciemniejsza zeby nie bylo widac odrostow bardzo? bo chcialabym wlasciwie ten kolor odzywic, nie jakos tak specjalnie zmieniac bo nie chce odrostow i w ogole... aha no i mieszkam w anglii... wiec jaka mam kupic ta szamponetke, jakiej firmy i czy dostane ja w supermarkecie? prosze o odpowiedzi http://parfum.film.ru/img/cast/rachel_hurd-wood-large.jpg

poszukuję farby złoty/miodowy blond, która pofarbuje mi włoski z jasnego brązu na ładny kolorek blond i którą mogłabym kupic w drogerii... Czy zna ktoś coś może?

Też chciałabym z jasnego brązu ufarbowac włosy na ładny, średni blond ...w konsekwencji wrócić do naturalnego, tylko zastanawiam się czy mozna po prostu połozyć blond farbę na ten brąz, czy trzeba najpierw ściągać kolor...obawiam się, żeby broń Boże nie wyszedł rudy, bo strasznie nie lubię siebie w tym kolorze :)..prosze o pomoc :)

Gość maribelinka
Co doradzisz na szybko przetłuszczające się włosy, muszę je myć co drugi dzień!? Czy są szampony koloryzujące siwe włosy dla mężczyzn ?

Mikunia000000000---> szamponetka niei zniszczy wloskow napewno :) kolorem musisz sie sugerowac takim jak jest na opakowaniu , niestety wrozka nie jestem i nie wiem jaki wyjdzie Ci kolor doklanie wlosow napewnpo bedzie podobny to wszytko zalezy od pigmentu w Twoich wlosach ;) szukaj miedzianych brazow albo kasztanow duzy wybor w anglii farb jest w tesco lub boots ale lepiej w tesco. nie istotne jaka firma aby byla to szmponetka ;) kylie_m----> Napewno sloneczko z brazu nie zejdziesz na blond farba ze sklepy mysle ze w takij kwestii pomaga tylko rozjasniacz, ale polecampojsc doo fryzjera zrobia to specjalna fryzerska farba za jednym razem ;) lezka76----> dziwne pytanie? kazdy ma swoja ulubiona ;) nie ma najlepszych ;) Vinga35---> ta sama odpowiedz co do Kylie ;) niestey nie wyjdzie z brazu zaden blond ;) Maribelka---> pisalam juz o przetluszczajacych sie wlosach wczesniej ;) a co do szamponow to sa takowe dla mezczyzn ale lepiej uzyc farby poniewaz masz pewnosc ze przykryja siwe wlosy w 100% a szamponetka mozna uzyskac mierny efekt ;) Pozdrawiam dziewczynki :*

Gość Avika
Exotic, w Tobie jedyna nadzieja... Well, mój problem polega na tym że chcę sobie rozjaśnić włoski a wcześniej raz je zafarbowałam czarną farbą z palette :/ było to prawie 2 miesiące temu i miała to być farba do 24 zmyć, a tu kupa bo dalej mam taki ciemny odcień :( można coś z tym zrobić?

Gość RudziAXXX
HEJ!MAM RUDE FARBOWANE WLOSY, CHCIALABYM BY WYGLADALY OGNISCIE, NIESTETY NIE MAM POJECIA JAKIEJ FARBY UZYC, MOJ RUDY JEST LADNY ALE CHCIALABYM BY BYL JASKRAWY, JAKA FARBE POLECASZ?

witam, za 7 miesiecy mam slub, a moje wlosy po prostowaniu wygladaja jak siano, co prawda uzywam odzywek, jedwabiu biosilk ale jak na razie nie widze efektów. Co zrobic zeby były zdrowe i lsniace? Poradz? tylko nie wiem czy uda mi sie poprzestac prostowanie bo nietety mam grzywke dopoki jej nie wyprostuje to zyje wlasnym zyciem. I czy sa jakies odzywki do kupienie w sklepach fryzjerskich, ktore pomagaja na prawde??

Avika---> musze Cie zmartwic ale palette ma cholernie mocny piment i to sie trzyma i trzyma glowy , jezdyne co moge polecic to czekac z nadzieje za zjasnieja ale skoro tyle czasu nie zrobily tego to zostaje tylko roznjasniaczale zniszczysz sobie bardzo wloski bo za pierwszym razem blond Ci nie wyjdzie :( przepraszam ale w takiej sytuacji to nawet najlepszy fryzjer nic nie zrobi :( RudziaXXX----> nie wiem sloneczko o jaki dokladnie kolor Tobie sie rozchodzi jezeli o tenb co ja uzwazam to to jest tycjan to jest jaskrawy rudy wrecz bardziej pomaranczowy ;) a jezeli chcesz isc w kierunku czerwieni to moze czerwien colorado albo cos w tym rodzaju. gagatka85---> w hurtowni widzialam ostatnio i uzywalam juz cala serie szwarckopfa wygladajaco - wyprostowujaca to taka srebrna linia napewno sprzedawcy beda wiedziec to nowa seria nie ma jej chyba w sklepach jeszcze jest swietna:) to jedyne co do tej pory az tak mnie zaskoczylo pozytywnie oczywiscie:)

Gość Olkaaaaaaaa
Hej mam pytanie... niedawno obcielam wlosy ale troche za krotko i nie podoba mi sie ta fryzura... mozna cos zrobic zeby szybciej rosly? z gory thx za odp. :)

Mam długie gęste włosy, ale ostatnio zauważyłam, że strasznie rozdwajają mi się końcówki. Jka można temu zapobiec? jak często powinnam podcinac sobie włosy? (ostatnio u fryzjera byłam w październiku...)

Gość RudziAxxx
Dziekuje slicznie za odpowiedz.

Gość Ciekawska**
Jak zmyc szybko ciemny kolor z rozjasnianych wlosów.Uzywalam szamponu przeciwlupiezowego, ale...dostalam lupiezu i strasznie wysuszyly mi sie wlosy.HELP

Gość Ha rozjaśnianie...
Mi po kazdym rozjaśnianiu czy nakładaniu farbki jasnej włosy sa rude. Jestem nauralna blondynka, chaciałabym popielaty blon, lecz niestety nie moge uzyskac takiego kloru.Czy spowodowane jest to zbyt czestym malowaniem? Dodam, ze uzywam szampnu rewitalizujacego. I co zrobic, ze by włosy szybciej rosły?

Gość Haney
Witam. Już bardzo dawno temu ścinałam włosy, a one prawie nic nie urosły może zaledwie 1 cm . Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale ścinała mi je początkująca fryzjerka mówią że zależy od ręki fryzjerki jak włosy rosną. Może są jakieś specjalne odzywki? Słyszałam też że podobno jak ma się chemioterapie używa się specjalnego płynu czy szamponu i od tego włosy zaczynają szybciej rosnąć. Miałam już doczepiane włosy i nie chce tego powtarzać.

Gość montra
No więc...Chcę jutro kupić szampon i balsam z gliss kura oil nutritive, bardzo lubię tą firmę i wlosy mam chyba po niej najlepiej wyglądające xD moje wlosy są sianowate, puszące się i baardzo kręcone...mialam wcześniej balsam z gliss kura z jedwabiem i jak rozczesalam z nim wlosy to fajnie się skręcily i wogóle go nie splukiwalam. Teraz chcialabym zrobić to samo, ale nie iwem czy jak nie spluczę balsamu to może się coś stać z moimi wlosami? Zniszczą się?...Czy wy też nie splukujecie odżywekk do splukiwania? Proszę o odpowiedź:(

Gość kinga.
witam wszystkie kobitki..... moj problem polega na tym ze od wielu dobrych lat nie rosna mi wlosy ...:( nie wiem dlaczego sa cienkie wypadaja i sa pozbawione blasku...czy jest na to jakas rada ..pomocy... mam ochote je przedluzyc ale nie wiem czy ten zabieg jest oplacalny prosze o rade..pozdrawiam

Gość Niby Czarna
Hej. ;) Mam ogromny problem.... A więc. Moje naturalne włosy to średni brąz z takimi naturalnymi pasemkami innych odcieni brąz ( całe wakacje na słońcu robią swoje ;) ) i stwierdziłam, że pomaluje sobie włosy, bo były takie nijakie. Zdecydowałam się na krem koloryzujący, bo ponownie wyjeżdżam nad jezioro i chciałam aby dłużej mi się trzymały. Kupiłam farbę Wellaton średni brąz i wyszły mi czarne.... <załamka>. Myje teraz głowe szamponem przeciwłupieżowym i rumiankowym. Robią się troszkę lepsze, ale i tak są za ciemne. Czy jeśli za jakieś dwa tygodnie pomaluje je szamponetką na jakiś czekoladowy kolor to pokryje mi tą czarną farbę i będę miała brązowe włosy ?