Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa kuleczka

Co sądzicie o mnie ? Jakoś nie mam powodzenia, co mam w sobie zmienić ?

Polecane posty

Gość knedliczek
ja nie wiem o co chodzi :(

Gość Lubiany
Hey witam a powiedz ile masz lat? A moze jestes uparta albo wiesz co prosze opisz sie to moze wiecej powiedziec z jakiego znaku w jakim wojewodztwie mieszkasz czy masz Hobby lub inne zaiteresowania albo co robisz zawodowo wtady popiszemy ok

I znowu wywołują mnie do tablicy ;) Jesteś piękną kobietą :) Masz cudownie gładka cerę niech zgadnę ....nie palisz , nie miałaś nigdy problemów skórnych itd. Jeżeli pytasz o cechy zawietrzne wizualne to : - masz piękne śmiejące się oczy zapewne jesteś, osoba pogodna . - nie wiem jaki profesjonalista dobierał Ci okulary , ale spisała się na medal ! są cudowne ( też takie chce 😭) - jeżeli pytasz o strój , to musisz wiedzieć,że chodź pasy wyszczuplają to w tym wypadku uważam iż bardziej Ci zaszkodziły niż pomogły . Podkreślają masywność ramia nienaturalnie i dodatkowo je powiększają - polecam poczytać coś na ten temat ;) Pasy wydłużają lecz również poszerzają , zapomni o nich -przynajmniej w ty wydaniu . Polecam dobry sklep z profesjonalnym dobraniem ubrań .Odwiedź kilka markowych sklepów i poproś o dobranie ubrań na co dzień , SPYTAJ o rady i wskazówki , pamiętaj , ze dziewczyny tam pracujące właśnie od tego są . Markowe sklepy maja zazwyczaj doskonale przeszkolona kadrę pracowników ( tu oczywiście zależy od sklepu - wiem zaraz pojawia się różne opinie ) kiedy będziesz w sklepie , pobaw sie kolorami i różnymi fasonami , pozwól sobie poszaleć , przymierz wiele różnych modeli , spytaj dziewczyny o opinie , kiedy będziesz w przymierzalni , nie bój się również zapytać osób tam będących ( innych klientek o opinie ) w tedy unikniesz obawy , ze sprzedawca „ wciska ci towar ;) Poznasz obiektywnie ich zdanie , zobaczysz , ze one tez zaczną opowiadać o swoich problemach i na pewno poleca jakiś fajny sklep czy określony model ubrania ;) Naprawdę warto spróbować ;) Rada na dziś ; wybieraj ubrania jednolite - gładkie – zgodnie z zasada - \" po pierwsze nie szkodzić ;) - odnośnie fryzury : lata szkolne masz już za sobą ;) tak wiec pokaż mężczyzna , ze jesteś kobieta a nie dziewczynką ;) Polecam zmianę koloru na rudy -będzie pasował ;), ciepła miedz również ;) ożywi Twoja twarz , nadając jej większej wyrazistości i charakteru ;)Koniecznie zmień fryzurę . Kiedy będziesz w salonie spytaj , jaka ci polecają powiedz , ze ma ona wyrażać pewność siebie i charakter . Nie opisuj kształtu fryzury lecz cechy jakie ma ona wyrażać , jaką chcesz by Ciebie przedstawiała czyli powinna być : odważna ,przebojowa , wyrazista , kobieca itd... ps. Noś spodnie na kanty , w nich będziesz wyglądała korzystnie , zapomnij o kopertówkach i plisowanych spódnicach :O Materiały jakie polecam to lekkie zwiewne opływające . Co powinnaś uwydatnić ..? - dekolt ! - ramiona i piękny biust ( jesteś kobietą ;)powinnaś to , podkreśl !) zapomnij o koszulach jeżeli już to powinna być bardziej rozpięta ;)( możesz nie do końca wiedzieć o co mi chodzi wiec zapytaj u profesjonalistów ;) - pokazać łydki - spódnica za kolanko albo 7/8 będzie w tym wypadku doskonała ;) to tak w minimalnym skrócie . Pamiętaj , jednak , ze piękno jest w Tobie jak w każdym człowieku , uroda , strój jest tylko naszym dodatkiem nie zaś podstawą . Cóż Ci po koncie w banku skoro zawartość pusta ;)Powinnaś przede wszystkim uwierzyć w siebie , być bardziej pewna swego ciała i swej wartości , jeżeli będziesz uznawała się za atrakcyjna kobietę , a twój wygląd będzie tylko potwierdzeniem prawdziwości wypowiadanych słów masz sukces murowany . Zatem ... Powodzenia ;)

Gość eeeennnm
MOZE I TUSZE MASZ DUZA ALE PODOBA MI SIE TWA BUZIA .JEST PRZESYMPATYCZNA I NATURALNIE ŁADNA

Gość Lubiany
milo wygladasz a ze troche to jest tak z tym trzeba zyc a nie wariowac a pozatym sa mezczyzni co mowia o ta mi sie podoba bo ja staie na takie przynajmniej mnie nie bedzie zdradzac jak bede na delegacji pozdrawiam cie mile i trzymam krciuki i zycze szczescia cia

hahaha....ja zawsze mam problem z nikami :D:D:D:D Jestem kobietą ;) Wydało się :O;) Pozdrawiam 🌻

Powodzenia----zrobiłaś taką mega analizę,że hohohooh ;) Mnie też by sie taka przydała ;) Również pozdrawiam 🌼

Gość przykro mi to powiedzieć
ale przy dzisiejszej modzie na szkielety nic ci nie pomoże. Skreślona zatopiona

ej ej. To nie jest wcale powiedziane!!! Jak tak można?? Widać,że dziewczyna jest napewno sympatyczna i miła. Uśmiechnięta. I uwierz,że są faceci którzy cenią sobie również inne przymioty niż wygląd fizyczny :)

Gość zyczliwy
schudnij o połowę.

Gość klllalalallala
Laska, ta ilość sadła = cukrzyca, miażdżyca i zrąbane stawy. Hoduj to dalej.

Gość nie wiem co myslec
odchudzasz sie czy polozylas laske na swoją tuszę? bo jezeli tak to nie masz sie co dziwic ze nie masz powodzenia, schudnij, ubierz sie wymaluj a zobaczysz ze wszystko sie zmieni

Arabidopsis--powiedzmy , ze ....wiem co pisze i mam pewna wiedzę z tego zakresu ;) Analiza to zbyt duże słowo , tak jak pisała to w minimalnym skrócie ;) Była to dla mnie przyjemnością coś doradzić czy zwrócić uwagę na pewne nawyki ;) Nigdy dotąd nikomu nie doradzałam na Kafe skoro jednak wyciągnięto mnie do odpowiedzi ;) Sama rozumiesz musiałam :D Uwielbiam modę ;)

Gość meoz
to na pewno przez kolczyki :o

Gość powodzena
Nic Ci nie doradze, bo Tobie juz nic nie pomoze :(

Nie chyl czoła ;) nie ma przed kim :D:D:D Dobra , zrobię to pierwszy raz w swoim życiu , dzisiaj mam cudowny dzień . Tak więc proszę o : -Zdjęcie -opisanie siebie , cechy charakteru , muszę wiedzieć jaka jesteś osoba , co lubisz czego nie , ot tak jakbyś chciała popisać z koleżanka i opowiedzieć jej coś o sobie . Ja tam sobie dopowiem co powinnam ;) Wygląd (strój ) musi wyrażać Ciebie ! Nie ma nic gorszego jak "PRZEBRANA " KOBIETA !!!!:O ps. Podaj gg ja odpisze :) ok ;)

Kochane pomarańczki kiedy Was czytam , przyznaje , ze najbardziej jest mi zal Was :) Pisałam juz ostatnio na forum o tym , mój przystojny szczupły kolega , mający duże powodzenie u kobiet poślubił kobietę o okrąglejszych kształtach . Dziewczyna jest dusza towarzystwa , wszyscy ją uwielbiają a imprezy bez niej się po prostu nie liczą :) Na wiosnę kolejny identyczny przypadek . Jeżeli uważacie , ze ilość kilogramów na wadze wpływa na wasze powodzenie to jesteście w błędzie :) gdyż w tym wypadku zmienna jest tylko typ mężczyzn . ps. Zal mi was pomarańczki , bardzo zal . Brak odwagi by pisać pod swoim nikiem ? Po co mówicie , ze wygląd nie ważny , ze liczy sie osobowości , jakoś nie dostrzegłam Tej waszej tolerancji i zrozumienia . Warto również nadmienić , ze od niedawna jest MODA na szczupłe kobiety . To tak dla przypomnienia . pozdrawiam

Gość nie wiem co myslec
a wczesniej modne były kaszaloty?

Droga pomarańczko :) Nie wiesz co myśleć ? Zatem zapoznaj się z wiedza na ten temat , również z kultura pozaeuropejska , zapytaj babci , dziadka sięgnij do historii doznasz szoku ..lecz ...może warto ? :) Ps. Dalszej polemiki z Wami nie podejmuje :) Pomyśleć , ze pisze na forum uczuciowym :O jakoś Trudno mi to dostrzec :O pozdrawiam

Gość nie wiem co myslec
dla mnie to rybka jak autorka wyglada, zapytala sie dlaczego nie ma powodzenia wiec odpowiadam, jezeli twierdzisz ze otyłe kobiety mają wziecie to sie bardzo mylisz, i nawet za czasow dziadka tak nie było, a to co sie dzieje na jakies wyspie na koncu swiata to co to ma wspolnego z autorką ja sie pytam? moze i gdzies jest plemie ktore wielbi grubaski i coz tego, zyjemy w Polsce a tu otyłym kobietom jest ciezko, wiec chyba byłoby lepiej dla niej jakby troche schudła, juz nie wspominam o chorobach, bo jak widac niewielkie masz pojecie o tym, otylosc to choroba i nie wmawiaj mi tu po nocy banialukow jak to pieknie byc grubą, bo cos o tym wiem

Czy to znaczy, że na czas kiedy jest gruba ma brzydko wyglądać i być brzydko ubrana? :D A w ogóle bez przesady, aż taka otyła nie jest. Zresztą jak zacznie się fajniej ubierać i zmieni podejście i faceci się nią zainteresują, to schudnie od samego sexu :D

Gość nie wiem co myslec
ma sie ładnie ubierac ale pytala sie dlaczego nie ma powodzenia, wiec wydaje mi sie ze to przez nadwagę a nie przez zły strój, a zresztą osobom z nadwagą ciezko jest znalezc ładne rzeczy i dobrze w nich wygladac, taka prawda