Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa kuleczka

Co sądzicie o mnie ? Jakoś nie mam powodzenia, co mam w sobie zmienić ?

Polecane posty

Kochana pomarańczko :) Pozwolę sobie na cytat z filmu , zapewne doskonale Ci znany :) ." Nie chce mi sie z Toba gadać " ps. Nie wiesz czym jest spowodowana figura autorki , a może masz wiedzę na ten temat ? żegnam :)

Gość nie wiem co myslec
a mi sie chce gadac z Tobą hahaha a jej nadwaga na pewno jest spowodowana zdrowym stylem zycia i odpowiednią dietą , nie przemawiają do mnie teksty ze ktos ma chorą tarczyce czy jajniki, bo wtedyy tez mozna utrzymac wage leczac sie, a nikt nie schudnie za nią ani tez nie ma cudownej tabletki na odchudzanie, osoba chora czy zdrowa i tak musi sama podjąc trud odchudzania, taa najłatwiej powiedziec ze sie jest chorym i juz nie trzeba trzymac diety bo po co jak i tak bede gruba bo chora

Gość nie wiem co myslec
a Ty jej lepiej tak "zyczliwie" nie doradzaj, niech dziewczyna schudnie to zobaczy co to powodzenie, zadne szmatki nie spowodują tego

na boga, gdzie jest napisane (no poza bravem ;P) ze tylko szczupłe kobiety są atrakcyjne? ile ludzi na świecie, tyle gustów!!!! Niestety do takiego podejścia trzeba dojrzeć i dlatego puszyste osoby w wieku kilkunastu lat mają takie kompleksy, bo często (nie chcę generalizować) uważane sa za nieatrakcyjne. Z wiekiem człowiek zaczyna pojmować, że piękno nie opiera się tylko na szczupłej sylwetce i fajnych cyckach;/ a w dodatku, że wygląd zewnętrzny naprawdę nie jest taki ważny. A najważniejsze to w siebie uwierzyć :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Masz prawo do własnych przekonań i własnych poglądów . Masz prawo się mylić :) PS. wybacz jednak nie będziesz mi mówił co mogę mówić , czy co powinnam Dobranoc

Gość BBBBBBBBBBBBB
jesteś otyła a większość facetów woli szczuplejsze dziewczyny. Powodzenia na pewno z taka tusza nigdy miec nie będziesz ale masz szansę poznać faceta, który Cię pokocha:).

Koniecznie zrob cos z wlosami,pokaz swoja ladna buzie! popraw linie brwi(usun zbedne wloski), okulary masz super:)z ubiorowpPolecam tuniki sciagane pod biustem, dlugie wisiory- przyciagajace uwage do Twoich atutow:) Buty na wyzszym obcasie, gladkie spodnie, proste, lub lekkie dzowny.wszystko ladnie dopasowane do figury, niezbyt obcisle. Jestes bardzo atrakcyjna kobieta, wiec glowa do gory:)Unikaj pasow i wielkich wzorow, jaskrawe kolory zamien na ciemniejsze. Kolor wlosow mi sie bardzo podoba-mozesz go podkreslic pasemkami. Pozdrawiam serdecznie!

Gość kobietkaa kuleczka
Jakie atuty ?? moje piersi to porażka :-o mam małe i na dodatek rozlazłe na boki do tego oklapnięte :-( na tym zdjęciu wyglądają jak duże ale niestety to jest push - up :-( mam bardzo małe rozpłaszczone piersi z małymi sutkami, więc jakie atuty ? kogo mam oszukiwać ? przecież jeśli bym kogoś poznała, później doszłoby do sexu, musiałabym sie rozebrać to chyba zapadłabym się pod ziemie bo nic innego jak oszukałabym tego gościa tym stanikiem :-( ciężko jest żyć tej gorszej, tej grubej, ja mam już dosyć :-(

wiesz w czym tkwi problem? w tym ze wygladasz jak KUMPEL a nie potencjalna KOCHANKA. na szczescie to latwo da sie zmienic. ogladasz programy na tvn style? polecam \"jak dobrze wygladac nago\" i \" triny i susanah rozbierają wielka brytanie\". wiesz ile moze zdzialac stroj?! powinnas zmienic fryzurke to na bank. wybierz sie do fryzjera gdzie scinaja nozem chinskim lub brzytwa. potrzebujesz mocnego \"powarstwowania\" i bardziej wyraźnego kolorku. do tego dekoldy i jeszcze raz dekoldy! koniecznie w ksztalcie litery v! bizuteria tez czyni cuda. nie ma co sie zalamywac. proponuje wybrac sie do dobrego lumpexu gdzie za grosze kupisz mase super ciuszkow w swoim rozmiarze.

Gość nie wiem co myslec
biustem sie nie przejmuj, nie kazda musi miec duzy i nie kazdy facet tez taki lubi, mowie Ci schudnij, a figura od razu nabierze kstzałtow, twarz bedzie miala rysy, bo teraz masz za okrągłą :-) Nie musisz byc od razu szczupla, jakbys wazyla góra 75 kg to bedzie dobrze, no i fryzura do poprawki:-) bo teraz jestes obcięta pod garnek, rzeczywiscie wygladasz jak kumpela a nie jak potencjalna kochanka, moze jakies bardziej kobiece rzeczy, bizuteria, dekolty

Gość Niwuja
Ktos chyba jaja sobie tu zrobił.....nie wierze, że ten topic jest prawdziwy. Dziewczyna na zdjęciu ok, ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze załozyła taki temat

Gość mala_ulcia
>>powodzenia, ja tez chciała bym prosić o taką "analize". Mogła być w wolnej chwili...?

Gość mala_ulcia
*mogła byś

Gość arol
Jesteś śliczną dziewczyną, być może Twoja figura kojarzy się innym z rubensowskimi kształtami. Być może troszkę więcej ruchu by coś zdziałało.

Gość czepiacie się...
ktoś tu napisał że wyglądasz jak kumpela a nie jak potencjalna kochanka.... Podpisuję się pod tym. Trochę pazura we fryzurze, makijaż, dekolt i biżuteria.....to wszystko zostało już powiedziane. Czasem jest też tak, że "posucha" wynika z miejsca pracy albo tego typu okoliczności. Natomiast zainteresowaniem panów cieszą się nie tylko kobiety-wieszaki ! Pokaż, że jesteś atrakcyjna ! Bo jesteś !!!!

Gość czepiacie się...
i jeszcze słowo do autorki odnośnie push-upów... Jak będziesz w sklepie z bielizną zerknij na małe rozmiary staników. Z dwóch powodów: 1) Znakomita większość to push-upy 2) spójrz na pojemność miseczki - szczupłe kobiety mają raczej małe piersi i pozbądź się wreszcie kompleksów. poza tym są fajne wkładki do staników w kolorze ciała, wkładasz w miseczkę pod pierś i daje to efekt pięknie uniesionych piersi.

Gość dfghfghdfghdarfgsdf
Bardzo zabawne. Zgłaszam topik do usunięcia, miło ci tak bawić się czyimś kosztem??

Gość czepiacie się...
Bezedury....jakoś nie zauważyłam żeby panowie lecieli wyłącznie na figurę.... I wiem, co mówię !

Gość zgłoscie do
usunięcia topik...

Gość zuzaxy
Hmm masz ładną buzię :) uśmiechaj się częściej. Więc, może zmień troszeczkę styl ubierania, może na mniej formalny, nie koszule, ale normalne t-shirt-y, bądź bluzeczki- w ciepłych kolorach. Może jesteś nieśmiała troszkę i skryta? bo tak bym wywnioskowała ze zdjęcia... zdobądź się na odwagę i poznawaj ludzi, bądź otwartą, wesołą kobietą a zwrócisz uwagę innych osób, ludzie nie lubią smutasów, zakompleksionych-siedzących w kącie. Myślę że dobrze dobrane ubranie sprawiłoby że byłabyś inną osobą :) chętnie bym pomogła w doborze stroju itp ale nie wiem gdzie mieszkasz.

Gość zuzaxy
iii jeszcze jedno... jeśli twoim problemem jest nadwaga-jeśli ją masz i jeśli się z tym źle czujesz... To polecam TANIEC jako sposób na zrzucenie kilogramów :) najprzyjemniejsza forma aktywności-jeśli lubisz tańczyć.

Gość taki jeden facet27
Może po prostu schudnij ?.... Możesz być pachnąca , czysta , dobrze się ubierać ,ale jak ważysz te naście kilo za dużo to atrakcyjność drastycznie spada. Rusz tyłeczek i zacznij się ruszać ..nie katuj się dietami cudami gdzie nic się nie je ...jedz tyle samo ,albo i więcej ,ale zdrowych rzeczy nie fastfood i się ruszaj tj aeroby ...bieganie , chodzenie , pływanie , jazda na rowerze...chudnij powoli ,ale efektownie.

Gość taki jeden facet27
miało byc "chudnij powoli ,ale efektywnie " ..choć efektownie też będzie bo jak się chudnie wolno tj ćwicząc aerobowo to potem będziesz miała szczupłe jędrne ciało.

Gość ZaczarowanyWibrator
nie słuchaj tych zasrańców. jesteś niewiarygodnie seksowna. chętnie bym cię pomiętosił, ahh:P

Gość taki jeden facet27
Jak chcesz to słuchaj dalej dobrych kobiecych rad ..i nie chudnij ...przecież puszyste też mają prawo żyć ?...no maja ,ale ...same ,albo jakiś desperat co najwyżej się przypałęta....co innego 4-7kilo za dużo ,a co innego 20-30 kilo za dużo

Gość ZaczarowanyWibrator
nie kłam chamie. dziewcze śliczne :*

Gość moze czas na fitness
i zadbac o sylwetke? przedewszystkim dla siebie jak to osiągniesz bedziesz mogła ubierac sie we wszystko co ci sie spodoba