Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 30 bez nadziei

Czy to w ogóle ma sens??? Tracę nadzieję że jeszcze kiedyś ...

Polecane posty

Gość po 30 bez nadziei

Ja nie wiem??? Czy to w ogóle ma sens??? Tak sobie czytam.. ; -pięć lat od rozstania a ja nadal myślę o ex, byłem w kilku krótkich związkach ale żadna nie była jak tamta.. -po roku(6,7,9 miesiącach) wróciliśmy do siebie i on powiedział że myślał o mnie każdego dnia i śniłam mu się ciągle.. albo jeszcze gorzej :o -powiedział mi że jak się z nią kocha to myśli o mnie a ona jest zupełnie do bani :O Tracę nadzieję że jeszcze kiedyś uda mi się stworzyć normalny związek :( Jestem po rozwodzie 4 lata, mój ex mąż też mi mówi że zawsze będzie mnie kochał choć już jest z inną kobietą... A ja po 30tce, dopiero doszłam do siebie i wiem że mogła bym się z kimś związać....ale :( i chyba już tracę nadzieję :((

Gość nic nie rozumiem ....
kto co jak ??

ja też nic z tego nie rozumiem :( nic a nic... kompletnie... to chyba nie na moją maleńką główkę problem :(

Gość po 30 bez nadziei
co nie rozumiesz??? to są cytaty, tak tu ludzie piszą; -pięć lat od rozstania a ja nadal myślę o ex, byłem w kilku krótkich związkach ale żadna nie była jak tamta.. -po roku(6,7,9 miesiącach) wróciliśmy do siebie i on powiedział że myślał o mnie każdego dnia i śniłam mu się ciągle.. albo jeszcze gorzej -powiedział mi że jak się z nią kocha to myśli o mnie a ona jest zupełnie do bani

Gość carlos miętos
4 lata po rozwodzie 5 od rozstania nie rozumiem kochasz go to powiedz mu a nie coś kecisz

Gość ja tez trace nadzieję
zostawiła mnie żona pare miesiecy temu , samotność jest najgorsza

Gość carlos miętos
aaa już kumam no to co że jest z inną skoro ciebie kocha może ja zostawi i będziecie razem długo i szczęśliwie. Może jesteście dla siebie stworzeni. :)

Gość po 30 bez nadziei
może mogła bym pogadać ale nie widzę większości wpisów :(( ja też tracę nadzieję U mnie leczenie trwało długo-bardzo długo :( Może to siedzenie na tym forum jeszcze bardziej mnie dobija, choć była taka chwila że bardzo mi pomogło.. Ale sami widzicie co ludzie piszą :(( załamać się można :((

Gość no to brawo
tak jest dużo takich wypowiedzi :(( Trudno zaufać :((

Gość _....
Niestety, tak jest.. Od ponad 5 lat kocham najlepszego przyjaciela. Cóż, słyszę od tej dziewczyny wiele słów, spędziliśmy wiele wyjątkowych chwil, mam jej zdjęcie które mi kiedyś dała podpisane "dla wyjątkowego wśród najbardziej wyjątkowych".. a i tak zawsze kończy się tak, że wiąże się z kimś innym. Inna troszeczkę sytuacja, ale.. chyba warto pozostać optymistą ;) Chociaż to boli widzieć Ją codziennie z kimś. Poprostu, taka natura miłości, trzeba czekać i mieć nadzieję ;)

Gość po 30 bez nadziei
Czasem sobie myślę tak troszkę samolubnie może ;)) ze zawsze żyłam uczciwie a trafiłam na 2 facetów którzy mnie okłamywali i zranili bardzo :( Więc może teraz jest właśnie czas zeby odebrać nagrodę za to moje całe życie w zgodzie ze sobą i ze swoimi przekonaniami, tylko czas mija a szczeście nie przychodzi :( No i to co ludzie piszą o tych nieustannych zdradach ciągłych marzeniach o ex... dołuje mnie to :( Ja zakończyłam tamte związki i jesteśmy w kontakcie ale nie marzę o nich, nie chcę z nimi żyć...rozstaliśmy się w zgodzie i teraz dzwonimy, piszemy ale to są tylko kontakty koleżeńskie.