Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zdanie3

Najwredniejsze kobiety są spod znaku.............................

Polecane posty

Gość Byki...
hmm byki są boskie

Gość cieszę sie ze
CIESZE , SIE ZE PANNY NIKT NIE WYMIENIł:):)widocznie nie jestesmy wredne:)

Gość agagagga
ja jestem spod znaku ryb.Wredna zdecydowanie tak, puszczalska nie

Gość Raki to najgorsze znaki
i dziewczyny i faceci

Gość madziapppppppppppppppppppppppp
skorpiony i wagi

Gość kobieta panna
jestem panna, a wcale nie jestem pedantyczna:)wiec nietypowa dosc;)moze moja najlepsza przyjaciółka-koziorożec moja druga najlepsza przyjaciółka-baran mój przyjaciel -byk moj drugi brzyjaciel-blizniak mój mąz skorpion mój wróg nr 1 -ryby(i to ona sobie ze mnie zrobiła wroga, ja byłam pokojowa nastowiona gotowa do dialogu:)) wrog nr 2 ryby. nielubiana osoba -ryby

Gość edqwdwqedwqdde
madziap, a Ty jakie znak?

Gość kobieta panna
jestem panną zdrow pierdolniętą, ale dobrze mi z tym, do tego dowCIPNą;dosc:)i wesołą:) odjechaną;p

Gość pocieszacz
panny sa wredne i maja malo przyjaciolek wsrod kobiet :P wiem bo sama jestem panna. duzo lepiej przyjazni nam sie z plcia przeciwna z facetow najlepsze sa koziorozce, potwierdzone kikloma przykladami

Gość kobieta panna
pocieszacz:)nie tyle co jestem wredna, ale jestem osoba bezkompromisowa, nie lubie fałszywych usmieszkow i udawania..a to czesto wystepuje wsrod pseudoprzyjaciołek, wiec wole nie miec wcale przyjaciołki,niz 100 tysiecy fałszywych..ale tak naprawde mam dwie prawdziwe przyjaciólki , ktore wiem ze zawsze mi pomoga i ja im..koziorożec i panna..a tak to mam smaych kumpli..wiec co w tym jest

Gość kobieta panna
TAMARI, A JA Z KOLEI ZNAłAM cholernie toksyczna rybę i to tak bardzo, ze w koncu sie wszyscy od niej odwrocili, bo to pluła jadem!!

Gość pocieszacz
wiesz Tamari bo panny to tylko w swoim towarzystwie sie dogaduja a z cala reszta to na bakier

Gość kobieta panna
a ja jestem panna i niecierpie facetow panien, kobiety panny mi są obojetne..jestem raczej dusza towarzystwa..z kazdym sie dogadam, czasem mysle, ze blizej mi do blizniaka niz do panny(w sensie opisu)

ja jestem waga jak juz wspominalam i mam tylko jedna przyjaciolke...a reszta to faceci...... z babami trudnos ie dfogadac sa bardzo zawistne itd...zwlascza w moim wieku:P

Gość pocieszacz
w sumie nie wierze zbytnio w horoskopy ale wg nich panny maja najlepszy kontakt z pannami i koziorozcami i zgadzam sie z tym w 100% a ja i tak wiem ze jestem wredna :P