Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychu_żałue

jak ja odzyskać

Polecane posty

Gość krzychu_żałue

powiedziałem i zrobiłem duzo złych żeczyktórych teraz bardzo żałuje. mamy 4 letnią curkę, jesteśmy ze sobą 8 lat. i nagle cios niechce byc z tobą, przełknołem to na drugi dzięń gdy juz dotarło to wszystko domnie zaczełem ja błagać by dała mi jeszcze jedna szanse!! ze naprawde się zmienie., ze wszystko naprawie. chcwytam się zeczy po których sam sie nie spodziewałem. po paru dniach kolejny czos który przezprzypadek się do wiedziałem jest jeszcze ten drugi, chce ją odzyskać chce zeby wiedziała ze ją kocham i mi zależy. co mam robic ?? mysle ze my powinniśmy spróbować jesteśmy ze sobą tak długo i jest jeszcze nasze dziecko które niewiadomo jak to zniesie błagam o pomoc co moge zrobić by ja odzyskać? myśle ze ona nadal mnie kocha zakończyć ten związek zawsze można

wiesz co to typowe dla was, facetow...teraz chcesz sie zmieniac??teraz naprawiac??za pozno!!!o zwiazek sie dba caly czas, a nie w momencie kiedy ona ci mowi ze odchodzi...

Gość krzychu_żałue
ale naprawde chce to naprawic wiem ze jestem jak ogr który dopiero co wstał i sie obudził ale musze to naprawić to

Słuchaj, to czy do ciebie wróci ta dziewczyna w dużej mierze zależy od tego, jakich złych zachowań i jak często oczywiście, dopuściłeś sie wobec niej.Myślisz, że ile można znosić i łudzić się, że się drugi człowiek zmieni, no ile?

Gość listek...
każda zna ten scenariusz, odchodzi bo ma już dość, facet błaga , mówi że się zmieni i może nawet tak myśli , ale jak dziewczyna się zgadza to ta zmiana trwa góra 2 tygodnie, do następnego razu jak to się mówi. ale piszesz że ona ma kogoś innego???to czemu chcesz być z nią??zdradziła cie??

Cieżko to widzę.... Spróbować można - kwiaty konkretny prezent, przeprosiny i pokazuj w sobie to czego jej brakowało.... Tylko nie możesz o tym zapomnieć, bo nawet jak ci to wyjdzie to cos mi się wydaję ze to na prawdę - o ile będzie - ostatnia szansa....

Gość krzychu_żałue
niewiem czy mnie zdradziła nawet jeśli to i tak ją kocham i chce to uratować chce tylko tą ostatnia szanse