Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem

ciąża - dobór ubrania

Polecane posty

Gość w kropce jestem

ech..jak to jest u Was z tymi ubraniami dla kobiet w ciąży? Ja nie mam jesze bardzo duzego brzuszka,wiec poszlam kupic zwykle spodnie,ale takei zeby mi brzucha nie ściskały.. Kupiłam takie, ale znowu z tylka mi prawie leca. Zupełnie sie w tm wszystkim pogubiłam. A jak jets u Was? I ile tak przytyłyście,poszlo wam tez w biodra? bo ja w kropce jestem,

Kup sobie spodnie przystosowane specjalnie do ciąży, bo zwykle bedą na Tobie wisieć. Weź sobie kilka cm luzu, bo troszkę przytyjesz. Mnie głównie poszło w brzuch,ale w biodrach też miałam 10cm więcej. Kupiłam na allegro 2 pary spodni i super mi się chodziło, ani nie obcisłe ani nie za duże:) idealne:)

Gość w kropce jestem
przymierzałam i takie,ale bly za duze,nie mieli rozmiarow s...a jestem teraz w 4 miesiacu ciazy

a oglądałaś w H&M? tam jest osobna kolekcja dla kobiet w ciąży i rozmiary od xs ja tylko tam znalazłam dla siebie koszulki - takie seksi a nie typowe worki ciążowe - i cena nie taka kosmiczna - 60-80zł za koszulke w promocji więc jak na ciążowe to jeszcze nie tak źle

w c&a tez maja od xs a ze teraz czas obnizek i wyprzedazy wiec sa spore promocje...

bo jak kupujesz ubrania ciążowe to kupujesz swój rozmiar tylko mają ściągacze na brzuch

Gość w kropce jestem
ech..to moja pierwsza ciaza i w ogole nie wiem co mam czasem robic..bylam w h&m ale nie mieli juz dla mnie rozmiarow.. no nic,pasek zaloze i jakos pzretrwam a potem znowu cos kupie

Mi niestety od razu poszło w brzuch i już pod koniec 2 miesiaca nie dopinalam sie w żadne moje spodnie. Poszłam i kupiłam ciążowe :) nie wiem gdzie mieszkasz, ale w Warszawie jest taka sieć sklepików M jak Mama i mają naprawdę wszystkie rozmiary! Kupiłam sobie rozm. S z szerokim pasem, który rośnie razem ze mną. Rewelacja! A jak ciepło w nery ;) Teraz jestem w 14 tc i zaczynam miec kłopoty z bluzkami i sweterkami... ciasnawo mi w biuście i brzuchu :( za 3-4 tyg będę potrzebowała nowych. Pozdrawiam!

Gość helena z nad morza
ja teZ mam problemy z odzieża. i też jestem 1 raz w ciąży

Gość w kropce jestem
ja dopinalam sie moze w jedne,teraz kupilam 2 pary,ale nie ciazowych i leca mi troche z tylko. Moze jak ubiore pasek to bedzie lepiej

Hej dziewczyny, a mozecie polecic jakis dobry krem do smarowania brzuszka i biustu- taki,zeby nie powstawały rozstępy?? Wogóle stosujecue coś? To moja pierwsza ciąza,wiec nie bardzo wiem. Brzuszek powoli rosnie, a kremu jeszcze nie stosuje. Dzieki za odpowieedzi:)