Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grobczyk

Dziewczyna mojego kumpla jest gruba

Polecane posty

Gość grobczyk

Ja rozumiem że niektórym podobają się pełniejsze kształty, ale ta jego laska już przekroczyłą wszelkie granice. Ma jakieś 80 kg. Miała tyle od kiedy ją poznał. Tłumaczyłem mu że jest otyła i jak oni wyglądają, a ten się tylko ze mnie śmiał. Co więcej - widzę jak ją karmi! Czasami wychodzimy gdzieś razem to on dosłownie wpycha w nią pizze, lody, zapiekanki, podaje jej z ręki albo widelca a ona oczywiście wszystko wchłania aż jej się uszy i wałki trzęsą. Ja nie weim, czy jemu padło na gar? Jak mu wytłumaczyć żeby pojął?

no i co z tego...przecież to jego dziewczyna a nie twoja...widocznie jemu się podoba...a jak tobie nie to nie patrz

Gość hahahahaa
no wlasnie........jemu sie podoba i nikomu do tego

:D :D :D to musi być ciekawy związek. :D nie masz wpływu na gust kolegi i nie próbuj go mieć. ktoś w końcu musi chcieć oytłe dziewczyny, skoro istnieją. :-)

Gość grobczyk
no jak mam się nie interesować skoro to mój najlepszy kumpel? Życie ma sobie spieprzyć? Ktoś go musi uświadomić

Gość grobczyk
Przecież ona będzie na pewno tyła i tyła i zamieniała się w potwora. To mój najlepszy kumpel i nie pozwolę żeby jakiś wieloryb mu zepsuł życie.

ale zrozum TO JEST JEGO ŻYCIE...nie twoje

życie by sobie spieprzył gdyby był z laską która by mu się nie podobała. zrozum, że Twój przyjaciel wybrał sobie taką dziewczynę, jaka podoba się jemu, nie Tobie.

Niektorzy faceci takie lubia, jakies pol roku temu byl taki dokument w TV gdzie pokazywali jak faceci tuczyli swoje zony do ponad 200kg :/ Najlepsze ze potem jednej doktor sie kazal odchudzac ze wzgledu na stan zdrowia i jak schudla bodajze 20 kg to jej facet musial chodzic do psychologa bo nie mogl sobie z tym poradzic :D

Gość hahahahaa
nie uszczesliwiaj chlopaka na sile, widocznie taka go kreci.Kto powiedzial,ze chudej lasce bedzie szczesliwy?

Gość grobczyk
to wy zrozumcie że życie z godzillą nie może być fajne! To nie ma prawa się ziścić, bo wątpię ze schudnie. Poza tym ile on kasy wydaje na te pizze i lody dla niej, to przechodzi ludzkie pojęcie. Skoro nie chce się od niej odczepić, to może przynajmniej powiem jej żeby się odchudzała lub nie marnowała mu życia? przecież te wały, fałdy i sadło sa obleśne

Gość grobczyk
Nie jestem wróżką, ale domyślam się jak skończy się ich zycie. Ona urośnie i zamieni się w monstrum. Już teraz wygląda jak mały słoń, ale potem będzie wyglądała jak .... nie wiem czy jest większe zwierzę od słonia? Jeśli nie to ona będzie pierwszym większym zwierzęciem od słonia. Ona poci się i sapie i ciągle je, krople potu przesuwają się po jej grubej twarzy i kapią na bluzkę.

Gość grobczyk
Nie macie przyjaciółek?! Co byście zrobiły gdyby najlpesza przejaciolka albo siostra zaczęła się spotykać z ORKĄ?! Nie powiedziałybyście jej że ma przystopować? Nie martwiłybyście się o nią? O jej życie, o reputację? Mój najlepszy kumpel związany jest z pontonem. Z Pałacem Domu i Kultury! Jak mam się nie przejmować?!

Gość nec
ja dziewczyna zechce, to schudnie, ale tobie na twój zanik zwojów mózgowych niewiele można pomóc :P

wyolbrzymiasz człowieku, tak to się nawet na WFie otyłe laski nie pocą. zwierzęciem większym od słonia jest np wieloryb. a co to Pałac Domu i Kultury? chodzi o Pałac Kultury?

Gość grobczyk
Pałac Domu i Kultury to gigantyczny budynem w Warszawie. I ona tak wygląda.

Gość capon
Jest grupa gości którzy lubią tuczyć swoje dziewczyny

Gość mam pomysla
koles co zalozyl ten topik to jakis debil czy co? ona ma za duzo kg a ty za malo mozgu:D

Gość mam pomysla
a ty jak wygladasz ? jak model z fashion tv?

Ej co sie go czepiacie ? to dla mnie takie zakłąmanie! normalnie jak widzicie takiego paszteta na ulicy to sobie mówicie jaki oblesny grubas !a tu oczywisie wielka przyzowitośc i moralizatorski ton ! swoją droga moze ten chłopak jest też jakiś takiś nieteges i się boi ,ze innej nie znajdzie ?? i mała uwaga na marginesie - rany ile potworów chodzi na ulicach!normalnie masakra! i nie tyklko grubasy ,ale jakies takie to niedorobione, ubrane jak mycha , brwi nie zrobione, biała morda bo samoopalacza nie raczy nałożyć , nie umalowane ech , i do tego super szare włoski związane w kucyk ..

Gość ty sie wiwiene lepiej
nasmaruj mordę samoopalaczem i nie używaj klawiatury bo durnotą od ciebie wieje :P:P:P

Viveienne - jakie zakłamanie? Masz jakieś problemy z tolerancją czy tylko dolewasz oliwy do ognia? Każdy lubi co mu/jej się podoba i już - de gustibus non disputandum est :D

Gość elooooooooo
moim zdaniem co kto lubi.slynne przyslowie mowi "ze kochanego cialka nigdy za wiele".a ty koles nie wtracaj nosa w nie swoje sprawy,bo z miloscia nie wygrasz a mozesz stracic jedynie dobrego kumpla.zaloze sie ze sam nie lepiej wygladasz,nie masz dziewczyny, wiec probujesz rozwalic zwiazek kumpla aby dzielil z toba niedole niechcianego singla.

Gość Anuzka
liczy sie to co czlowiek ma w sobie a nie jak wyglada nie powinienes sie wtracac skoro jemu to nie przeszkadza