Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiterka

DZIWNE ZACHOWANIE NOWORODKA-HELP

Polecane posty

Gość jupiterka

moj maluszek ma 3 tygodnie kazdy mi mowil ze bedziemy niewyspani ze dzieckko da nam ,,popalic,, ze bedzie wrzeszcalo ze nie bedzie w nocy spalo jednak... moj maluszek tylko je i prawie cały czas spi prawie wogole nie placze.. placze jak jest bardzo glodny albo czasami jak go przebieram w nocy oczywiscie budzi sie na jedzenie ale przystawiam go do cycusia poje sobie i natychmiast zasypia jesli wola jeśc to nie krzykiem ale np wklada sobie raczki do buzi i ssie i widac że ustami szuka cycusia- placze jak np przez dluższy czas nie reaguje na jego znaki on prawie caly czas spi!! w ciągu doby to moze ze 3-4 godzin jest w miare aktywny tzn ma otwarte oczka i sie rozglada lub sie przeciaga i rusz raczkami niepokoi mni to ze jest tak malo aktywny i ze praktycznie wogole nie placze a jak to bylo z waszymi maluszkami??

Gość juz te lepsze
za m-c powiesz inaczej-uwierz mi :) na poczatku wszystkie dzieci tak spiuniaja a pozniej jest meksyk

to fakt na początku tak jest ale często to się zmienia właśnie po 3-4 tyg. kiedy często nadchodzą kolki. Ciesz się spokojem kiedy go masz. wszystko jest ok. dziecko jeszcze da ci popalić zapewniam. ;)

jak maluszek nie dostanie kolek to pewnie bedzie grzeczny :D:D noworodki tylko jedza spia i robia kupki :D:D:D:D moja dostala kolki w 5 tygodniu zycia i biedna strasznie plakala.... Nic sie nie martw tylko ciesz i odpoczywaj :D

Normalne zachowanie dziecka - powinnaś sie tylko z tego cieszyć ze masz tak kochane dziecko!! Tylko pozazdrościć. Mój synek też nie płakał. Budził się tylko na jedzenie i dalej zasypiał. Był bardzo grzecznym dzieckiem.

Powinaś się tylko cieszyć że masz aniołka :D Mój dał mi nieźłe popalić od samego początku.

nasza tez tak miala, ale niestety po ok. 3 tyg. zaczela pokazywac charakterek :P