Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbana niebogata

Gdzie w Polsce kupić tanio selektywne kosmetyki???

Polecane posty

Gość zadbana niebogata

Kupiłam trzy razy na allegro kremy Biotherm, ale 2 razy przysłali mi podróbę. Szukam kogoś kto ma dojście do oryginalnych kosmetyków (biotherm, dior, lancome itp.) po cenach hurtowych- oczywiście wiadomo, że każdy sprzedawca bierze prowizję, ale mnie nawet 15 % taniej urządza- bo przy tych drogich kosmetykach to i tak duża oszczędność. Nie znacie kogoś kto pracuje w takiej hurtowni i mógłby załatwić coś taniej?

Nie wiem czy przeczytałaś moją odp. na \"zakupach\", więc wklejam tutaj : \"Cześć, Też lubię dobre i niestety drogie kosmetyki. Od pół roku kupuję od takiej dziewczyny, która ma dojście do tańszych kosmtyków. Nie ma wszystkich i trzeba jakieś 1-2 dni poczekać czy uda jej się załatwić, ale większość tego co chciałam ma i są w 100% oryginalne. Średnio można tak zaoszczędzić 20- 30 % , czsem nawet więcej. Ja jestem zadowolona. Teraz po prostu przelewam jej na konto jak coś chcę, ale zanim nabrałam zaufania to ona wystawiała mi zamówioną aukcję na allegro i tam kupowałam. Telefonu nie mogę podać ze względów oczywistych, ale mogę dać maila: extrakosmetyki@op.pl Ja byłam zadowolona w 100% z kosmetyków do makijażu i do pielęgnacji- perfum nie kupowałam. Pozdrawiam \"

Gość iza b
Zapisz się do klubu Sephora, często pod koniec miesiąca są 20% zniżki na cały asortyment, a pod koniec grudnia (ze względu na wszechobecne przeceny) 30% na kosmetyki do makijażu. Dodatkowo zbiera się punkty, 600 zebranych punktów to 10% zniżki.

www.strawberrynet.com oryginalne, niektóre dużo tańsze. prosto z hong kongu.

Gość gość
spamując na pewno się nigdzie nie załapiesz

Gość gość
popatrz tutaj : www.sklep.profarm.com.pl - ja wlasnie kupilam tam niedawno maseczkę i balsam

Gość ddds
Sprawdź sobie ofertę sklepu www.e-naturalne.pl. Można tutaj dostać bardzo dobre kosmetyki naturalne na bazie wyciągów roślinnych i owocowych. Mają doskonałe kremy, peelingi, błota, glinki, pudry. W ofercie dostępne są także składniki do samodzielnego przygotowywania kosmetyków (bardzo duży wybór).

Gość gość
ja zawsze ogarniam większe zamówienia na hurtownie.pl - mają sporą bazę i zawsze można znaleźć kogoś, kto ma dobrą ofertę ;)

Gość gość
Ostatnio jak szukałam lakierów hybrydowych marki Semilac to pod adresem www.nocanka.pl trafiłam na dość atrakcyjną ofertę. Ceny konkurencyjne, realizacja zamówień bardzo szybko i dodatkowo trafiłam jeszcze na promocję. Może tam cię coś zainteresuje. Ja jestem zainteresowana.

Gość Marta

W moim salonie medycyny estetycznej wykorzystuję tzw. zaawansowane peelingi naturalne od e-naturalne.pl/pl/c/SPA-maski%2C-glinki%2C-peelingi/123 i sprawdzają się świetnie. Ogólnie najlepiej schodzą u mnie. Szczególnie glinka zielona i czerwona. Klientki ciągle się dopytują, bo czują się mocno odświeżone.

Gość Grażyna

Spróbuj na stronie pat and rub. Masz gwarantowane wysokiej jakości kosmetyki naturalne i w 100% ekologiczne. Jeżeli szukasz produktów z wyższej półki, tam właśnie je znajdziesz 🙂