Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana spuchnieta

problemy z cera w ciazy ??? !!!

Polecane posty

Gość zalamana spuchnieta

jestem w 5 tygodniu ciazy i wlasnie zaczely sie moje problemy. duzo czytalam na temat zmian hormonalnych i idacych za tym problemow z cera, ale takiego czegos sie nie spodziewalam. 2 dni temu pokazal sie pierwszy wrzod na mojej buzi, a dzie drugi i to na srodku nosa:( bola i rosna, a ja nie wiem co robic. kiedys mialam wrzoda na twarzy podczas choroby, ale zagoil sie gdy bralam antybiotyki. teraz antybiotykow brac nie moge... i nie wiem co z tym zrobic. oprocz tego mam duzo malych krostek, ale te male kroski to "pikuś" w porownaniu z tymi wrzodami... czy ktoras z Was ma lub miala problemu ze skora w czasie ciazy? moze macie jakies sposoby???

Z wrzodami (szczególnie w ciąży) uderzaj do lekarza. To, że jesteś w ciąży nie znaczy, że nie będziesz leczona. Jeśli przyczyną wrzodów jest bakteria to może ona stanowić potencjalne niebezpieczeństwo dla rozwoju ciaży.Ja też mam problem z cerą odkąd zaszłam. Nigdy nie miałam syfków a teraz mam ich pełno nad piersiami i trochę na czole a włosy... muszę myć codziennie (wcześniej co 2-3 dni).