Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poziomkowa1987

Jechać czy spokojnie czekać?

Polecane posty

Witam, Mój chłopak jest żołnierzem i w lutym wraca z misji na krótki urlop. Będzie miał 12h do czekania na kolejny samolot w Pradze czyli około 400km ode mnie. Nie widziałam go od 4ch miesięcy a 4 miesiące temu tylko parę dni. Jesteśmy razem od 4ch lat i bardzo nam na sobie zależy. Czy dobrym pomysłem będzie wyjazd do Pragi i taka niespodzianka? Czy może lepiej siedzieć w domu i spokojnie czekać? Co myślicie? Czy będzie zaskoczony i czy będzie szczęśliwy? Z facetami to jest różnie...

mój facet mówi, że powinnaś mu powiedzieć, że przyjedziesz do Pragi :) bo moze byc wciety czy cos i zeby nie bylo przypalu ale jedz i bawcie sie dobrze ale go uprzedz;)

jesli chcesz mu zrobic przyjemnosc z wizyty o racze uzgodnij z nim ja - moze miec inne plany np alatwianie jakis spraw i nie bdzie mal czasu na Ciebie, albo bedzie tylko marzyl aby sie wyspac. lepiej wspolnie to ustalcie

ale on ma tylko międzylądowanie i potem za 12h leci dalej do karkowa a tam ja mam na niego czekać. nie będzie gdzie spać poza tym wyśpi sie w samolocie podczas lotu z Libanu... help :P

Gość upupupup