Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hm hmmm

Seks z facetem z czata

Polecane posty

no to idz z tego topiku, jak nie gadasz z puszczalskimi, wyraziles swoje zdanie- przyjmuje do wiadomosci :)

Gość bliska..
Mariusz a coś ty taki szlachetn.... znaleść jednego?? po co?? aby tylko ograniczał i kontrolował?? ja uważam ze moze nie pół miasta ale fajny przystojny facet z czata i to z innej strony polski czemu nie??:)

bliska...: nie napisalem ze dwie osoby musza sie kochac zeby uprawiac seks, jesli ktos jest wolny/a moze miec przyjaciela, przyjaciolke do seksu, ale nie puszczac sie z kim popadnie lub z pierwszym lepszym.

Gość Mariusz a co Cie to wlasciwie
obchodzi? Zajmuj sie koncem wlasnego kutasa, zeby go nie maczac w byle jakiej pizdzie i odwal sie od innych ludzi. Kazdy ma wolna wole i ma prawo zyc i robic na co ma ochote.

Gość no to znajdz sobie taka
przyjaciolke i nie zanudzaj :o

a poza tym co to za przyjaciel z ktorym sie seks uprawia? ktos tu nie wie co to przyjazn :P

Gość bliska..
Mariusz powiedz tak powaznie jak facet kobiecie umówiłbys się ze mną teraz na sex??:P Pytam powaznie na taki jeden ;)

zarejestrujcie nicka i wtedy piszcie, jak ci sie kur**o jedna z druga nei podoba ci co pisze to tez skoncze pierd*lic i sie zalic, kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Pisze to do pomaranczowych. bliska...: nie umowilbym sie na jeden raz, szukam kogos na dluzej, przyjaciolki kochanki. hm hmmm: bo to nie jest zwykla przyjazn, ale taka ktora opiera sie rowniez na seksie i jest mozliwa.

Gość bliska..
podaj powód dla którego nie umówiłbyś się:) jestem tego ciekawa :) wiesz Mariusz szlachectwo w czynach jest super i na pewno to wielki plus ale wierz mi życie Cię mimo wszystko samo ukształtuje ;)

Gość ehhhhhhhhhhhhh
ja tam bym kogos puknal..

Gość Kleofasaa
seks jest do kitu

hm hmmm nawiazując do tematu nie wiem skąd taki pomysł ale widze zgrała byś się z moją byłą i teraz się cieszę że ją zostawiłem bo jeśli ktoś jest zdolny tak do tego podejść to już brak słów...

no odzywal sie wczoraj.. ale przeciez codziennie sie nie bedziemy spotykac :P