Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

setunia, ty też sie rozbieraj :P obłapiam Twoje biodra, mocno.. rece wędruja po skórze, to mocniej, to słabiej.. jestem pomiędzy udami.. rozwieram je... gładzę wewnętrzne powierzchnie ud.. całuję.. lewą... teraz prawa.. podnoszę Twoją nogę... uginam w kolanie, gładzę Twoją łydkę, tak wspaniale wygląda w tym buciku .. zdejmuje go... całuje w okolicy kostki... ide wyżej... jestes gotowa na ciag dalszy...

Aramis...ja się zajmę twoimi tyłami :P tzn.kark szyja plecki...no i pośladki mniam :P Poczuj mój delikatny oddech na karku...moje gorące wargi całują twoją szyję...a teraz języczek na pleckach...coraz niżej i niżej ;)

(to jak, grupowo, czy jak, bo musze wiedziec :classic_cool:) rozwierasz uda... widzę Twoje skarby.. całuję wzgórek łonowy... jakie miłe, króciutkie włoski... łaskoczą mnie :P jak fajnie...:) rozsuwam szczelinkę językiem... ssam Twoje wargi... lekko, coraz mocniej.. lewą i prawą.. pomagam sobie palcami, przytrzymuję, żeby zobaczyć Twój skarb.. Twój mały punkcik, ukryty pomiedzy.. obejmuje go wargami... zaczynam ssac..

Tamari, Ty nie kombinuj, tylko tez sie rozbieraj :classic_cool: ja niedoswiadczony :classic_cool: wybaczcie, ze tak jeden na jeden :P ale oto czuję dotyk rak na plecach :classic_cool: i jaki łaskoczacy jezyk... smiga mi po plecach... wzdłuz kręgosłupa mmm.. co za doznania :) zaraz nie bede mógł sie skupic :) ssam Twój klejnocik... lekko, całuję go, otaczam wargami... jaki goracy.. pulsujacy zaczynasz drżec.. wyrażnie, Twoje ciało zaczyna sie wyginać, dyszysz

Zona, masz rację, jest.. lekki :D moze drażnić dodatkowo na pewno czujesz na swoich wargach ;P... takie drażniace lekkie drapanie.. wijesz się, kładziesz ręce na mojej głowie, przyciskasz ją do łona czuję ze Twoje ruchy są coraz bardziej nerwowe... drażnię więc łechtaczkę, ssam mocno, czuję jak pulsuje ...goraca.. wkładam dwa palce do wewnątrz, zginam je, zaczynam pocierać Twoje wnetrze... czuje jego ruchy, miesnie zaciskajace się na mojej dłoni... rytmicznie.. dyszysz mocno, jęczysz.. w Twoim głosie słychac tą pierwotną chuć... chciałabyś, żebym juz wszedł...

tamari :classic_cool: ouch wkładam go więc.. powoli.... i nagle do samego konca, głęboko.. przeszywa cię dreszcz, Twoje ciało reaguje wstrząsem... ten krzyk.. zaczynam poruszac nim mocno... też juz nie chce przeciągać, jestem spragniony Ciebie, Twoego dotyku... wdzieram sie głeboko, pracuję mocno, zaciskasz swoje mięsnie, chcesz dac mi rozkosz taką jaka ja Ci daję.. chwytasz mnie za ramiona, przyciskasz sie do mnie, czuje dotyk Twoich piersi na sobie.. poruszasz się w moim rytmie.. biodrami... mocno, pomagasz mi, Twoje nogi szeroko rozłozone... pragniesz mnie jak najgłebiej... ja tez tego chcę...

hej zoneczko....twoje byly plecy.....dol nalezal do mnie......zajete......

Gość grunt to organizacja
bez wychodzenia z domu hihihi

Za duży tłok sie zrobił...nie lubię podglądaczy :P Ale delikatnie biore go w swoje dłonie...pieszczę...uuu niezły okaz Języczkiem dotykam twojej wilgotnej główki...boski nektar zlizuję mniam... Liżę języczkiem twoją główkę...wsuwam ją do ust...moje dłonie pieszczą twoje jąderka....idealnie leżą w mojej dłoni ;)

ja sie nie organizuję, bo muszę kombinowac na dwa fronty i to rozbieżne :classic_cool: zaraz będę 2 wersje publikował ... ale ciiiicho no dobrze :P wracam... wdzieram sie z powrotem...trzymam Cie za biodra, dobijam mocno, głeboko... widze Twoje reakcje.. oddychasz cieżko ... Twoje ciało jest napięte z wysiłku.. spocone.. chwytasz mnie za boki, ... schodzą na posladki, chcesz czuc moje biodra.. przyciskasz dłonie... leżysz teraz na plecach, ja wsparty na łokciach całuję Twoja twarz.. czujęTwój oddech na twarzy... całuję Twoje wargi, dominująco, mocno.. obejmuje cię, czuję jak napinaja sie Twoje plecy.. Twoje nogi załozone na moje pośladki, dyktuja rytm, dociskajac mnie jeszcze mocniej..

nie musisz nic czytac......jestesmy tak naladowane ..ze trzeba nas rozladowac......pomozesz......