Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

obejmuję Twoja głowę... wplatam palce we włosy, rozczesuje je... całuje ją..

nie mozesz sie juz doczekac az dojde tam gdzie chce.....tam gdzie zmierzam...powoli.....delikatnie pieszcze cie..........caluje hmmmm smakujesz tak dobrze........

Toki...zajmij się lepiej jajami męża :P bo może już niedługo nim będzie :P :P No tak masz trudności z szybkością chodzenia....za duży tyłek ci przeszkadza...od siedzenia i nic nie robienia :P :P :P oprócz dawania dupska mężowi przyjaciółki :P :P ale jajaaaaaa...pora na dobranoc 👄

biore go do buzi.....tak gleboko...on dal mi przed chwila tyle rozkoszy....chce sie odwdzieczyc.......

Męża? oo nie :P Wszystko i zawsze, ale tylko po dobroci, zadnej przemocy w rodzinie :classic_cool: a juz chciałem napisac, że: Podnoszę odruchowo biodra... czuję na nim Twoje gorace usta.... moze jutro więc ;) hihi

Czuję jak Twoje wargi oplatają mojego małego... robisz to tak wspaniale, czuje kazdy ruch Twojego języczka... jaka pasja..

uwielbiam czuc jak ci dobrze.......jak sie prezysz....

juz ide......wskakuje na ciebie......jest taki twardy.......superuczucie miec go w sobie.....

chwytasz palcami i rytmicznie nimi pracujesz, podczas gdy koncówka jest w Twoich ustach.. ssasz go z mocą, energicznie...

poruszam sie powoli...delikatnie.....niewiem co lubisz....

wskoczyłas... mm .. wspaniale.. no, co powiesz? ;) choc trochę trudno sie zgrać ;)

kolysze sie tak delikatnie....a ty sie denerwujesz....chcesz mocniej....szybciej.....

wlasnie ta.jutro przeczyta i znowu mnie z ziemia zrowna.....

To Twoja przyjemność daje mi podniecenie, rób co uważasz... masz sie dobrze bawić, a ja... uwielbiam na to patrzec.. kręci mnie to po prostu.. nie ma nic bardziej podniecającego niż kobiecy orgazm... dlatego chcę go znowu zobaczyc.. rób jak Ci najlepiej..

hej to brzmi super.......rob co chcesz...... wiec poruszam sie coraz mocniej....zeby czuc cie jeszcze glebiej....pocieram soba o ciebie......jest mi tak dobrze...... sciskam cie coraz bardziej i mocniej.....