Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badacz tematu

Dziewczyny które dziś zrobiły sobie dobrze - wpisywać się

Polecane posty

Wiedziałam że tu zajrzysz...ale jajaaaaaa ;) Moja intuiszyn jest nie zawodna :P dobrze cię znam A ty wiesz gdzie mnie szukać ;) Tobie też opowiem taką bajeczkę ;) Wiem że chcesz :P

zajeci soba.......zona, ja ,aramis no i ty.......

aramis a ty dalej we mnie........chce cie...........jeszcze.....mocniej......

uwielbiam je czuc na swoim tyłku ..tak lubieznie... to daje mi potężnego kopa, wiem,... ta pewność że odczuwasz rozkosz, doprowadza mnie do obłedu.. Nie panujesz nad odruchami...rozkosznie przyciśnięte do boków przedramiona, podczas gdy Twoje dłonie kurczą sie i rozkurczaja.. na przemian.. uwielbiam to czuc i na to patrzeć.. wbijam się bez opamietania, daje z siebie wszystko.. spocony, goracy, mam tylko jeden cel.. Twój orgazm Chce go zobaczyc. obejmujesz mnie mocno, czuje Twoje paznokcie na plecach... widzę, że juz niedługo.. Widzę to na Twojej twarzy... Ten specyficzny grymas.. wysiłku, rozkoszy, napiecia..

Gość żonka lepiej swojemu mężowi
pokaż bo jak on ci się zrewanżuje

żonko, więc jak już kiedyś może wspominałem lubię bardzo stosować moje mokre jęzorzaste narzędzie. To moja specjalność. Ale najpierw muszę poczuć Twój zapach. Hmmmm piękny, w moim guście ;)

aramis nie probuj przestac..........chce cie miec dalej w sobie..........sciskam cie .....jejku

Gość aramis zasnął

A czy ja mówię że mam męża??? :D Nick to nick...wcale też nie musi oznaczać że lubię sex :P :P :P ale jajaaaaaa....mój zapach hmmm...dwuznacznie brzmi ;) Tak...jest piękny :D kąpałam się :P

Gość zonka a to nowosc

ten cudowny grymas, który robisz tylko w takim momencie... Twoje oczy ... patrzę w nie powoli zasnuwaja sie mgłą... otwarte, a jednak niewidzace.. Twój oddech mówi wszystko... ten specyficzny, jakby powstrzymywany, nierówny, głęboki, Twoje usta szeroko otwarte, i te oczy Doprowadza mnie to do obłędu, to to czego chciałem. Wiem, że juz czujesz to cudowne uczucie miedzy nogami... fale rozkoszy... narastajace coraz bardziej... cynicznie myślę... może by przestac na moment, jeszcze troszke przedłuzyc... pobawic sie Twoim napieciem.. postarac sie utrzymac je własnie na tym poziomie... tym najlepszym... mmmm.. kuszace, ale nie.. nie zrobię Ci tego...

Gość zonka a to nowosc
o kapieli myslalem:P:P:P

ponieważ dopiero co się zjawiłem potrzebuję odrobiny czasu na rozkręcęnie się. możemy zacząć od lekkiego miziania się ? ;) :P

Gość zonka a to nowosc
💤 😴