Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mi sie snia glupoty

sen...

Polecane posty

ciagle powtarzaja mi sie 2 strasznie glupie sny: albo mdleje, a jestem normalnie przytomna i tylko inni widza, z zemdlalam i probuja mnie cucic, albo, ze mam do zucia gume w buzi i nie moge jej usunac z ust, bo ona jakby przykleila sie do niej i utrudnia mi oddychanie...jest mi niedobrze, caly czasu usiluje usunac gume z buzi, udaje mi sie to malymi kawalkami, ale ona jakby w niej spowrotem rosla...kretynskie sny, co? Jak je zinterpretowac?

hm nie jestem pewien ale wg mnie prowadzisz nerwowy tryb zycia .. jesli jestes malolata z gimnazjum to masz klopoty z nadrobieniem materialu ...jesli nie to pewnie jestes karierowiczka ktora przytlacza rzeczywistosc

nie, malolata od dawna juz nie jestem, a co do stresu i przytlaczajacej rzeczywistosci to tez na 100% to nie to. A tak z ciekawosci: zgadujesz czy znasz sie troche na interpretacji snow?

nie mam pojecia o inetrpretacji...sny z reguly odzwierciedlaja sytuacje ktore mialy miejsce, miniony dzien albo kilka w ktorych zapisalo sie cos w naszej swiadomosci.... dlatego taki sen jak Twoj bardzo niespokojny probuje tlumaczyc w ten sposob

Gość a moze choroba
jak sie ostatnio czujesz?nie masz zadnych problemow ze zdrowiem, nic cie nie boli?