Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TE OCZYYY

CZY JEST TU JAKAS DZIEWCZYNA KTÓRA WAZY OD 53 DO 55 KILO ??

Polecane posty

Gość do kamelii
Sama talia to nie wszystko, Ty masz też wąskie biodra, o których marzę ;) W sumie na swoją talię nie mogę narzekać 64 cm i 170 wzrostu ale te biodra w okolicach 91... :/ obcisłe sukienki odpadają.

Gość sunnygirl13
a ja 168cm, 55 kg wymiary 92- 66- 90 w swoim ciele czuj si swietnie :D ale moze to kwestia psychiki a nie wagi ;)

Gość sunnygirl13
"do kamelii" - 91 cm w pupie to dużo?? nie ma nic gorszego niż kobieta bez tyłka, z takim plaskatym czymś...

Gość do kamelii
Sunnygirl - taaa, biodra są fajne jeśli ma się spory biust. A najlepiej taki o 10 cm szerszy. W przeciwnym wypadku wszyscy Ci mówią, że powinnaś się odchudzać i na starość zmienisz się w wielką gruchę.

Ja waże tak od 53-55 kg, wzrost 164 cm Wymiary: biust: 88 talia: 70 biodra 89 A rok temu ważyłam 65 kg, i też jakoś to było

Gość Nie wiem sama
A ja uwazam ze wygladam jak anorektyczka :( jem duzo, bardzo duzo a nie tyje :( Takie zycie :( A moje wymiary to: biust 86 tali 65 biodra 84 mam 161 cm wzrostu i waze 47 kg :( Powiedzcie czy jest az tak bardzo zle??

Gość agagagaga
ja mam 50 kg przy wzroście 162 cm ----> i'm happy :D

Gość ja mam vffgd
176 cm 54 kg biust-89 talia 65 biodra 87

Gość gnom_ica
mam 163cm wzrostu, waże w granicach 51-53 kg (często się zmienia, wieczorem potrafie ważyć prawie dwa kilo więcej niż rano), moje wymiary: 86-60-88. pod biustem 69. czyli prawie tak jak kamelia. ale ja w zyciu nie nazwalabym siebie anorektyczka! jestem szczupla, ale nie koścista. mam na czym siedzieć, można powiedzieć, ze mam taka 'latynoską' pupę. zresztą moim zdaniem wymiary wcale aż tak wiele nie mowia. wg nich powinnam nosic miseczke d, a noszę większe b lub mniejsze c.

Gość a wiecc
160cm wzrost 78 talia 100 biodra 90 biust tak tak, wiem,że powinnam schudnąć, ale może..... od poniedziałku :P

Gość xxladydReaMxx
ja mam 170 i waze 56 kilo....