Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

Zakochałam sie w nim ...................

Polecane posty

Mówcie co chcecie ale zdjecie nr.3 w zakladce \"w ogrodzie\" jest the best:D:D:D O mamo, znow boli mnie brzuch, nie wyczymam:D:D

przed chwila wrocilam z toalety, bedac tam spojrzalam na papier toaletowy w wiadomym celu...rolka przyniosla mi na mysl dziwne zapytanie- czy to aby ni pisior gracjana??? długo sie wahalam, ale w kocu zaryzykowalam:)

tak trudno wymyslec sobie jakis nick, ktory nie bylby plagiatem????????????????????????????????

no ale to jest podszyw, niewazne, czy z kreska czy bez, trudno wymyslec cos oryginalnego?????

mam kreske i nic ci do tego, zerznelas moj nick i nir zycze sobie, ze sobie Ciebie kojarzyli ze mna

no powiedz, tak trudno Ci bylo wymyslec inny nick ze sciagasz po mnie????????????????

jakos nie widze roznicy, wszyscy mysleli ze to ja:O Wiec to jest podszywanie sie pod kogos

W imieniu wszystkich Pań pracujących w UP w mieście... dziękuję za miłe chwile obcowania ze sztuką - przez duże S. Jednocześnie pragnę z tego miejsca, serdecznie przeprosić wszystkich petentów, którzy musieli dłużej niż zwykle poczekać na załatwienie swoich spraw. Juz wracamy do pracy, ale myslami będziemy...

zauważyłyście, że on w ogóle niema włosów... no oprócz garnka:D

eee Pinezki jak sie chcecie kłócić to nie na moim topiku poproszę :P :P :P :D

A ja jestem w pracy i nie moge oczu nacieszyc mym ulubionym widokiem😭Zerkam sobie co chwila, ale tak dyskretnie, zeby nikt nie zobaczyl:PI normalnie szef mnie przylapal jak mialam na ekranie zdjecie blotnego pisiora, na szczecie jest tak maly, ze chyba nie domysla sie co to bylo bo szybko wylaczylam:D Nie moge sie doczekac, kiedy wroce do domu:D

heheh teraz każdy nowo narodzony chłopczyk będzie nosił to piękne imię GRACJAN :D :D :classic_cool:

O nie...zniknela kolejna strona😭 Czuje, ze ON tu jest, to jest prawie pewne:D Na szczescie zdazylam przekopiowac najlepsze zdjecia:D Moze za jakis czas wystawie je na allegro i zbije na tym interes, jak myslicie?:D