Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę

Plemniki

Polecane posty

Gość bardzo proszę

Zacznę od tego,że staramy się z mężm o dzidzie.Na wizycie u gin i badaniu czystości pochwy pani doktor nie zauważyła śladu pleników mimo że kochaliśmy się 20 godzin wcześniej . A słyszałam że plemniki moąw przeżyć nawet do 7 dni. Bardzo sie boję ,że coś jest nie tak z M . Badanie nasienia dopiero w nast tyg. opiszcie swoje doświadczenia.

Gość bardzo proszę
Podnoszę bo zależy mi bardzo na odpowiedzi.

Gość wrzuć to koniecznie
7 dni ale tylko w płodnym sluzie

Gość fanka plemników
Dziewczyny to, że plemniki mogą przeżyc w kobiecie nawet do 7 dni nie oznacza, że one po stosunku będą leżeć w pochwie i czekać na lepsze czasy. Przede wszystkim one od razu się przemieszczają przez szyjkę do macicy i do jajowodów - i w tych organach mogą ewentualnie doczekac na jajo. Gdyby plemniki leżały tak w pochwie to nie zachodziłybyśmy w ciążę. Tobie badano czystość pochwy, więc po 20 godz. plemniki miały prawo wyemigrować do macicy. I bardzo dobrze skoro chcesz dziecka. A reszta plemników, ktorej nie udało się znaleźć drogi do szyjki macicy też po tym czasie miała prawo wypłynąć z wydzieliną na zewnątrz. Nie masz się czym martwić, a resztę wątpliwości z pewnością wyjaśni lekarz.

Gość plemnikobojca
Kijanki sa jak wiadomo po opuszczeniu ciala faceta w srodowisku nieprzyjaznym. Wola odczyn zasadowy, a nie kwasny, wlasnie w czasie dni plodnych odczyn wewnatrz pochwy zmienia sie na bodejze obojetny. Wszystko co napiszemy przed badaniem nasienia jest tylko teoretyzowaniem. Trzeba poczekac na wynik. Cierpliwosci

Gość bardzo proszę
Dziękuję za odpowiedzi. Troche mni to uspokoiło. Ale strasznie boję sie tych badań męża. To czekanie mnie wykańcza psychicznie. Jak czekanie na kakiś wyrok :-(