Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinek0007

Przez przypadek zobaczyłem co robią moje dzieci.

Polecane posty

Gość Marcinek0007
Wszyscy jesteście podszywaczami to ja mam rację!

Gość marcinku
ja myślę, ze za karę brat powinein zrobić siostrze minetkę.. Bo pisałes, że córka robiła loda synowi. A odwrotnie, to co ?? To przeciez nierówne traktowanie dzieci !!!!!!

Gość zgłoś do usunięcia Marcinek
powiedzialem o wszustkim zonie a ona na to ze nie mam sie martwic bo w jej rodzinie to naturalne. ja zawsze pociskal tata i nie widzi w tym nic chorego!!!!

Zrób porządek, zanim zostaniesz dziadkiem chorych genetycznie wnuków.

Gość Sensor
seks analny jest bardzo przyjemny www.dyskrecja.pl/sklep.php/k113-Zele.html

Gość promile3
omg co za prowokacja a wy w to wierzycie :D

Gość 17 lat Ja i mój Brat
E tam kazirodztwo jest wtedy gdy rodzą się dzieci z takich związków. Ja sama czasami robię loda mojemu brackiemu a zaczęło się jak mnie nacierał kremem do opalania i zobaczyłam jak mu stanął i poczułam suczą chcicę i zaczęliśmy się dotykać. Ja miałam bagno w majteczkach wiedziałam że to co robię jest złe i to mię cholernie nakręciło. Brat był też mono nakręcony że po moich krótkim dotykaniu ptaszka zalał mi rękę nasieniem. Lepiej żeby zdobywać pierwsze doświadczenie z bliskimi którzy ci pomogą w potrzebie niż pieprzyć się po dyskotekach. Nigdy nie pozwoliłam mu włożyć do środeczka ale uwierzcie mi są dziesiątki sposobów żeby się wspaniale bawić. Teraz oboje już mamy swoje partie, mój chłopak życia poza mną nie widzi ale mój brat zawsze jest u mnie miłym gościem. Kiedyś śmiał się że jak nie przestaniemy to w dniu mojego ślubu tak mnie przeleci w kiblu że wyjdę na czworaka. Kazałam mu zaprzysiąc że to koniecznie zrobi. Aktualnie na jego kutasie ćwiczę sobie w wolnych chwilach. Przynajmniej 2 razy w tygodniu przychodzi na dojenie do mojego pokoju. Doszłam do perfekcji w tej materii. Kiedyś mi kupił mi ogromny pęk róż ja mówię dlaczego z jakiej to okazji? a on a dlatego że jestem najlepszą siostrą oto dlatego. Kazałam mu przyjść do mnie za godzinę. Gdy wszedł leżałam naga na łóżku a na mnie były rozsypane czerwone płatki róż...

Gość Jest_Spoko
E kurka jest spoko nic się nie martw . Jak miałem 12 lat trzaskałem się w pupe z moim 7 letnim bratem . Było spoko , też mi loda robił i wogóle sama przyjemność. Do dziś a minelo już z 10 lat od tego nic się nie wydało a boje zdobyliśmy cenne doświadczenie odnoście sexu analnego . Ogólnie myśle ze sex powinien być dostępny dla wszystkich i to już w szkołach podstawowych np na zajęciach WF .Mogły by się dzieciaki bzykać

Gość kukuryku na partykuu
zalosny temat. ciekawe , ze tu facet juz w zaawansowanym wieku poradza sie na byle jakim forum o tak powaznej sprawei. Koles wymysl temat, ktory jest bardziej rzeczywisty

Gość kukuryku na partykuu
17 lat Ja i mój Brat ile Ty amsz dziecko lat?? KAZIRODZTWO to zwiazek meidzy rodzenstwem a nie dzieci ze zwiazku matko jakie polglowki sie tu wypowiadaja

Gość jak sie jebieta przzy
Dzieciach potem macie konsekwencje tego jebichy. Córka wzięła przykład z mamusi. Albo kochanki twej.

Gość odpowiedzialny rodzic
no ladnie ladnie. ja bym kazał corce zrobic mi loda a syn by sie przygladal. potem spust na twarz i spac. nie rozmawialbym o tym z zona. pozdro

Gość amatettaa
prowo -8/10 Już widzę czterdziestolatka, który jako nick obiera sobie Marcinek :D. I który radzi sie na kafeterii, czyli w miejscu, które oglądają jego dzieci :D, :P

HEY ,porozmawiaj z zona wpierw a potem z dziecmi pokazesz ze jestes bardzo dojrzaly i gotowy na rozmowe o ktorej wiekszosc rodzicow obawia sie mowic powiedz co widziales i delikatnie z nimi zamien slowo,twoje dzieci sa w wieku rozbudzonej seksualnosci i potrzebuja zdac sobie sprawe ze to powinno byc skierowane na swiat zewnetrzny a nie kontynuowac miedzy nimi ,dzieciaki zawsze beda eksperymentowac ale potzebuja pomoc doroslych w naprowadzeniu popedu na odpowiednie tory ,zycze powodzenia.....

Gość maci1011
powiedz im że są bardzo złe i idz do psychjatry

Gość Marcinek0007
Tak naprawdę jestem lodem którego siostra ssała bratu , ogólnie wszystko fajnie .. ale w końcu się porzygałem. To jest jeszcze spoko - gorzej jak brat wsadza mnie jej w dupe - dopiero się zaczyna jazda - mówię wam gówniana robota :P

Gość ..NATALA..
Podszywacz już się całkiem pogubiłam w tym co piszesz,ale jestes dobry :D:D:D pozdrawiam

Gość gabryh
dajdziecią spokuj neeh się rozmnarzają jak pisze piblia ruhajcie się i rozmnarzajcię sie

Gość :( słabo bardzo
Takie wątki ujawniają jak niski poziom ludzi panoszy się po sieci, zawieje anonimowością i ludziom odbija jakby ze smyczy spuścić.a najgorsze w tym jest to, że to są tak słabe i żenujące wybiegi, że aż mi wstyd za tych ludzi.Wstyd mi jako Polakowi, że nasze społeczeństwo takie jest. Wstyd, że są gówniarze zaniedbane w taki sposób, że coś takiego jest dla nich rozrywką. można sie po wygłupiać, zdarzają się zabawne podszywki, ale powyższe teksty sięgają dna, uderzają w nie z ogromną siłą i ryją kilometrowej głębokości rów w szlamie.Szkoda, że ta gównażeria może bez problemu tu wejść naczytać się o seksie, a później się mnożą grając w słoneczka... Czy mamy tak dysfunkcyjny model rodziny w Polsce, produkujący taką wykolejoną młodzież? Porażka.

Gość fogi fago
ludziska dajcie jakis temat konkret a nie wypisujecie jakies pierdy

Gość malczan89
zwal konia i daj im po cukierku xD

Gość gość______________________
W Polsce zabroniony jest tylko stosunek do pochwowy. Oralny nie!

Gość gość
Kto mi zrobi Loda .?

Gość Marcinek 07 zgłos sie
Chciałem zakomunikować ze jutro ślub siostry i brata ., i pozamiatane . Nie da sie odkręcić tego . Nie ma co wpuszczać obcych do rodziny bo zepsują rasę .