Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia 86

jak zatrzymać wode

Polecane posty

Gość agusia 86

brałam tabletki przez dwa lata przestałam je brać i teraz znowu bede brała. wtedy nie przytylam. bardzo bym tego chciala co moge jeszcze zrobic czy jesli podczas brania bede wiecej pila to bardziej zatrzymam wode w organizmie

jak będziesz dużo piła to właśnie pozbędziesz się wody! nie będziesz puchła. bo woda sama się będzie wypłukiwać, mówiąć prosto będziesz sikaćco chwilę i nie zatrzymasz wody.

Gość agusia 86
to jak mogeja zatrzymac

Mała Agatko, nie zgadzam się z Tobą. Większa podaż płynów nie musi równać się szybszemu wydalaniu. Autorko, nie kombinuj nadmiernie. Organizm ma swoje potrzeby, więc ograniczanie czy picie ponad własne możliwości nie jest dobre. A w sumie jaki masz problem? Na czym Ci zależy?

no nie wiem jak to jest, ale jak ostatnio okropnie puchłam po antykach to lekarka powiedział \"co najmniej 3 literki wody dziennie i będzie ok\" i faktycznie było. to samo zalecenie usłyszała mama jak w ciąży puchła niemiłosiernie. więc coś w tym jest. jak wodę zatrzymać? soli dużo jeść. to najlepszy sposób. tylko po co?

Gość agusia 86
właśnie tak myslałam ze napuchniecie spowoduje to że bede grupsza bo ta woda mi sie zatrzyma

no oczywiście że będziesz grubsza, ale to nie jest fajne jak się tak napuchnie. przede wszystkim spuchną ci ręce, nie będziesz mogła nosićza dużo, jak mocno spuchną (tak jak mi) to nie będziesz mogła do końca zginać palców, spuchną ci kostki i stopy. ale rób jak chcesz. dla mnie to nic dobrego.

Gość agusia 86
dzieki spróbuje moze w koncu to cos pomoze próbowałam juz wszystkich sposobów i nic robilam badanie i nic anie deka nie da sie przytyc w konucu doszłam do wniasku ze jesli przez ten czas w którym bede brała tableki bede piła duzo to moze troche zatrzymamwode w organizmie i uda mi sie przytyc