Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ham ham ham

czy przyjmujecie księdza na kolęde ?

Polecane posty

Gość ham ham ham

j/w

Gość Elza__
A po co ?

Gość Dobidobi
Pewnie ze nie.

u nas zostal przyjety...chcial zebym spiewala, zadawal mi dziwne pytania itp.ten ksiadz jest pierdolniety...a jeszcze obgadal ludzi, u ktorych juz byl i mowil od kogo pasowaloby jeszcze troche kasy wyciagnac:/

Gość xzzx
nie nie nie

tak przyjmuje, mieszkam z facetem bez slubu od ilus tam lam lat i u mnie nie ma jakis durnych komentarzy. jak bylismy na dorobku co widac było po mieszkaniu to nie chciał wziac kasy - zapytał czy to nie wpłynie na nasz budzet itd. zawsze co roku pyta czy mamy prace i czy jest wszystko ok. poza tym nie krzyczy jak przyznaje ze nie chodze fanatycznie do koscioła tzn kilka razy w roku.

Gość hjfhjfh
nie przyjmuję tylko gości których sobie życzę, inne sprawy (jak, "nie, nie przyjmuję kolędy", "nie, nie interesuje mnie kiedy będzie koniec świata", "dziękuję za rozliczenie wody", "nie amm telefonu w TP SA"itp) załatwiam w drzwiach

Mój chłopak się uparł, żeby przyjąć księdza. I co nam powiedzial? Żeńcie się jak najszybciej, bo tak bez ślubu to głupio wygląda. POtem zaczął jakieś pierdoły gadać i tyle. Dlaczego? Bo nie było KOPERTY. Teraz to tylko na to patrzą i odwalają święcenia hurtowo.