Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka30

Co o tym sądzicie?? on, ja i dziecko..

Polecane posty

Gość No nie nie nie
a mnie zastanawia fakt jak ona zaszła w ciaze skoro nie cierpi brudasów? umyła go przed stosunkiem czy wtedy brud jej nie przeszkadzał?

Gość werka30
a i jeszcze jedno mieszkamy z moja mama to ona opłaca mieszkanie w wiekszosci, on ma dofinansowanie z pracy do mieszkania a umowilismy sie z mama ze my płacimy wode prad .

Gość O matenko
samej , bez niego bedzie Ci duzo lzej. Po co Ci niedorozwiniety brudny i leniwy facet? Cale zycie bedziesz kolo niego skakac? W imie czego? JEGO wygody? Mloda jestes,ukladaj sobie zycie z prawdziwym facetem.Takim co kocha i szanuje.

Gość No nie nie nie
ona jest zobowiązana dbać o niego wszystko robić DLA i ZA niego? Tak? Nie no własnie N I E jest do tego zobowiazana ! ! ! ! i wcale nie musi sie ni "opiekowac" i nie wiem czemu to robi skoro tego nie chce

Gość werka30
nie tylko zajmuje sie dzieckiem wczoraj nie było chwili zeby dziecko nie płakała ten wiek jest an tyle absorbujacy ze nie odłozysz dziecka zeby sie samo soba zajeło, szczegolniejak mecza go kolki to jest niemowlak, nie mogłam nawet odzywkiz włosow spłukac zeby nie plakało bo on musiał z nim usiasc do komputera.

Gość O matenko
Do nie nie nie ; jak chcesz zyc jak matka milosierdzia to zyj,ale nie zabraniaj innym sie szanowac

Gość hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takich co kocha i szanuje i sprzata i gotuje i pracuje i na rekach nosi moze nie chciec opiekowac sie dzieckiem obcego faceta i jego podstarzała mamusia po 30 taki wole wziac sobie młoda bezdzietna panieneke bez dzieci

Meli-🌼 Niestety zwyczaje partnera poznaje się dopiero mieszkając z nim, skąd autorka miała wcześniej wiedzieć, że facet się nie myje? Z resztą póki mężczyzna jest w fazie zdobywania kobiety robi wszystko żeby sie podobać. Kiedy wybranka jest zdobyta wyłazi szydło z worka:O

Gość No nie nie nie
No a czy ja jej zabraniam sie szanowac?

Gość O matenko
do hahhahaaaaaa - ulzylas sobie wyrzucajac troche jadu?

Gość No nie nie nie
skąd autorka miała wcześniej wiedzieć, że facet się nie myje? nie czuła dziwnego zapachu w czasie prokreacji??????????????

Gość No nie nie nie
Kiedy wybranka jest zdobyta wyłazi szydło z worka Ale wybranka mieszka w swoim domu ,nie jego i jak jej sie to nie podoba moize pokazac mu drzwi tymbardziej ze nie maja slubu

Gość werka30
prysznic co dziwne bierze codziennie, tyle ze z rana wkłada np bielizne te co miał wczoraj , a jaki problem dla pralki jest zeby uprała 2 kompelty bielziny wiecej? kiedys był inny ech nie wiem co robic normalnie. Moja mama jest chora na nerki, tarczyce i nadcisnienie ostatnio miała 220/147 nie moglismy niczym zbic stad wzywana była karetka do tego wymioty a to grozi wylewem

Gość O matenko
Dziewczyna potrzebuje wsparcia a nie zlosliwosci. Ma niemowlaka i niedorozwinietego faceta.Nie wmawiajcie jej ,ze powinna kolo niego skakac i ze jego egoistyczne zacowania naleza do normalnych,bo tak NIE JEST!

Gość No nie nie nie
a powiedz mi gdzie on te brudna bielizne w ncy a pidzame w dzien przechowuje?

Gość No nie nie nie
Ma niemowlaka i niedorozwinietego faceta.---na własne zyczenie !!!!

Poczekaj aż dziecko podrośnie, idź do pracy i weź rozwód. Po co męczyć się z księciem jak możesz mieć normalnego faceta, który będzie Cię kochał i szanował.

Gość No nie nie nie
ona nie ma z nim SLUBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj co napisała na samym poczatku

No nie nie nie->Skończ się przypieprzać a idź skarpetki wyprać, bo się mężulek zezłości:O Sama już nie wiesz o co Ci chodzi.

Gość taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
hmmm tak się zastanawiam autorko co właściwie należy do twoich codziennych obowiązków? przybliż nam trochę bo inaczej cię tu zjadą na amen. Tylko nie pisz, że pranie i prasowanie bo nie uwierzę że robisz to CODZIENNIE. a tak zupełnie z innej beczki to nie słyszałam jeszcze od żadnej koleżanki żeby uważała ona opiekę nad dzieckiem za bardzo ciężką pracę. Zazwyczaj mówią, że bardzo to lubią i jest to najpiękniejszy okres w ich życiu:)

Gość O matenko
no nie nie nie - a Ty alfa i omega co nigdy bledu nie popelnila ????

Gość O matenko
Do autorki : zmien topik , bo czytajac wpisy "serdecznych osobek" jakiejs depresji post-partum sie nabawisz.....

Gość Do taaaaaaaaaaaaak
a Ty ile dzieci odchowalas?

Gość No nie nie nie
11:06 pinkyyy No skoro nie ma to tym bardziej kopnac go w d**ę!!! mamy takie samo zdanie wiec czemu sie do mnie dopieprzasz?

Gość taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk
odchowałam jedno:) a co to ma do rzeczy?

werka -> wspolczuje ci, jestes w na prawde trudnej sytuacji. kazdy, kto ma dzieci, wie, ze opieka nad noworodkiem/niemowlakiem wymaga duzego zaangazowania, pracy, czasu i ze nie ma nic wspolnego z \"siedzeniem\" w domu. dodatkowo chora mama i wiecznie zmeczony mezczyzna... porozmawiaj z nim spokojnie i rzeczowo, oswiec go, ile masz na glowie i nie boj sie prosic i wymagac pomocy, bo masz prawo oczekiwac partnerstwa w zwiazku i tobie tez nalezy sie odrobina odpoczynku i wytchnienia. a tak przy okazji, to polecam wszystkim rodzicom - obecnym i przyszlym - ksiazke telewizyjnej superniani \"i ty mozesz zostac supertata\". moj Ffacet kupil ja sobie na swieta i czyta; i bardzo dobrze, niech sie zawczasu dowie, ze bycie rodzicem = (m.in.) OBOWIAZKI.

Gość najlepiej jak zrobisz tak
matke oddaj do domu starców dziecko oddaj do domu dzioecka chłopa wystaw za drzwi a TY lez i nic nie rob

do No nie nie...sama przeczytaj dokładnie...zaniedbał się...NIE ...był brudasem....