Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka*

CO MAM O TYM MYŚLEĆ ??? KOCHA NIE KOCHA ???

Polecane posty

Nie bede o niego walczyć, na pewno nie teraz... On jak ze chce to sam sie odezwie a jak nie to trudno jakos to bedzie. Dam sobie radę. Ile mu dać czasu? Dzis mija dwa tygodnie od tamtej kłótni.

Jola my juz drugi raz jesteśmy ze sobą :-) Co mu powiedzialam i co on mi powiedzial to co zawsze przy każdej kłótni wyklinalismy sie strasznie norma, nic szczególnego nie padło...

Gość piękna i wyuzdana
Nie wychodzi z domu bo jest tam ze mną. Rżniemy się jak norki i jesteśmy szczęśliwi:) A ty nudziaro przestań się wreszcie kręcić pod naszymi oknami:)

Gość Do piekna i wyuzdana
:D

Gość piękna i wyuzdana
Nie ciskaj się agniesiu. On się z tobą śmiertelnie nudził. Nocami oddajemy się uciechom cielesnem a we dnie wyżywamy się kulinarnie i nabijamy z ciebie. Aż mi cię czasem szkoda:O

Śnił mi sie w nocy... Ze jest kolo mnie... Przebudziłam sie i mu sie podsunełam zeby mógł sie położyć... Szukalam go po lozku, chcialam sie przytulic a jego nie bylo :-(

Pewnie nie wróci. Nie odzywa sie... Ja tez nie bede sie mu narzucac i ponizac. Jedno jest pewne, to facet zmienny jak choragiewka i w dodatku nieodpowiedzialny. Mając 29 lat nie wie czego chce i nic w życiu nie osiągnął! Alkoholik ktory ode mnie wolał alkohol i wolność! Niech spierdala!

Gość był okrrropny
Tia. Był nieudacznikiem i nie wie, czego chce, bo nie chce być z tobą:D:D:D

Gość poczekaj jeszcze chwile
to ze wrocil nic nie znaczy jeszcze niestety

Gość alaalalala
jaka ty glupia jestes najpierw go wyzywasz od alkoholikow a teraz do niego wrocilas..szkoda mi ciebie bo widze ze wogole sie nie cenisz ...chlopak robi z ciebie szmate a ty za kazdym razem do niego biegniesz!!zawsze bedzie cie ponizac!! gwarantuje ci to!!i jeszcze jedno- jesli jestescie ze soba poltora roku i on cie juz 2 razy zostawil to zostawi cie jeszcze nie raz ale potem pewnie juz z dzieckiem....dziweczyno jestes oczarowana facetem ktory zachowuje sie jak dziecko ale niczym sie od siebie nie roznicie jestescie tacy sami!!

Gość alaalalala
mialas sie nie ponizac a zrobilas to na maksa!!!!

Gość alaalalala
mialas sie nie ponizac a zrobilas to na maksa!!!!

i to jest doskonały przykład mądrości niektórych KObiet... Ciekawe kiedy pojawi sie topik - jaka ja nieszczęsliwa...

Gość nie zaskoczysz mnie niczym
droga agnieszko, niczym, to ze wrocil, to ze bierzez cie slub nic nie znaczy i tyle. poczatki po powrocie sa zawsze pikene, potem albo dalej jest dobrze albo sie konczy i tyle. a slubu to szczerze wspolczoje, bo ktos cie zostawia bez powodu i potem slub. troche zalosne

a poza tym myslisz ze po slubie sie nie rozstaja i do konca zycia sa super szczesliwi? jak tak to gratuluje ,myslenia

Gość W tej kwestii
to nikt inny, tylko komiczne może coś z sensem doradzić :)

ale wy macie załosne teksty :D \" jak tak to gratuluje ,myslenia \" :D buhahhaha, co to w ogole jest? to coś w rodzaju, \"obrażam się, milego zycia \" :D autorko tych słow chyba tez nie nalezysz do najinteligentniejszych, więc nie wspieraj tutaj swoimi \"radami\", a raczej durnymi, niewartościowymi komentarzami 💤

a uwazasz ze jak ktos do kogos wroci to juz na zawsze i bedzie pieknie i cudownie? bo ja nie, bo za duzo zycia przezylam. lubisz obrazac ludzi , obrazaj ich, prosze bardzo , ja o mojej inyteligenci nie bede rozmawiac bo nie widze sensu. wypowiadam sie na tema i mam prawo miec swoje zdanie. a jesli sie nie myle to tematem tego topicu nie jest moja inteligencja

i prosze o wytlumaczenie co jest durnego w stwierdzeniu ze to ze ktos wrocil nie oznacza ze juz zawsze bedzie

oczywiscie ze tak nie uwazam, ale celem topiku, jak i zresztą forum jest udzielanie rad, wsparcia, albo pomocy, a nie obrazanie kogos jak to zrobilas, czy tez odbieranie wiary w to ze moze sie ulozy

coz ja uwazam ze lepiej miec swiadomosc ze nie zawsze bedzie ok niz ludzic sie ze juz zawsze bedzie dobrze i raczej nie chodzilo mi o odbieranie nadzieji tylko o nie zycie w bajkowym swiecie