Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaspana_lilka

Dziewczyny pomozcie, jestem wystarszona i zalamana!!!

Polecane posty

Gość zaspana_lilka

Jestem w 5tyg ciazy. Wczoraj podczas kapieli, wyczulam taka jakby kroste w okolicach intymnych. Nie boli nawet przy dotyku, jest twarda, w kolorze skory, czasami lekko swedzi. Jest ona na samej gorze, jakis cm nad lechtaczka. Jestem pewna ze jeszcze przedwczoraj jej nie bylo. Nigdy nie mialam czegos takiego i jestem cholernie wystraszona, tym bardziej ze jestem w upragnionej ciazy. Co to moze byc??? Jestem pewna ze partner mnie nie zdradza. O 16 mam wizyte u lekarza, ale do tej pory bede siedziec i sie martwic... Tak sie boje, ze to cos powaznego:(

Gość tez tak mam znika
sama po 2 dniach

to pewnie nic poważnego, tam też coś czasem może wyskoczyć:) I wyskakuje!

Gość zaspana_lilka
dziekuje za slowa otuchy, ale kurcze, martwie sie:( moze to jakies bakterie, bo z buzia tez mam problem. mam wielka podskorna kroste, ktora rosnie i boli:( mam juz ja od tygodnia i zadnej poprawy... moze to ma jakis zwiazek ze soba???

Ciąża to zmiany hormonalne w organizmie i moga pojawiac sie różne wypryski :) ale pokaz to lekarzowi niech lepiej zobaczy :) I nie martw sie na zapas :)

Gość Donka83
Myśle ze to nic powaznego, mam pytanie czy golisz intyme okolice??Jesli tak to zrobił Ci sie ropień ktory najnormalniej w swiecie trzeba wycisnac albo po prostu zostaw go on po jakims czasie sam sie znowu wchłonie . Na wszelki wypadek mozesz zapytac sie lekarza dla swietego spokoju. Pozdrawiam Donka

najpierw piszesz ze przedwczoraj jej nie bylo. teraz mówisz ze masz ja od tygodnia? cierpisz na rozdwojenie jaźni czy jak?

Gość kup w drogerii penaten
taki krem dla noworodkóm i smaruj tę krostę na noc. A w herbapolu albo w aptece kup płyn azucalen i przemywaj ją kilka razy dziennie. Przejdzie, nie martw się. To może byc jakiś niewyrośnięty włosek, albo gruczoł łojowy zapchał się. Próbowałaś wycisnąć? Choć nie radzę, bo możesz zakazić...

madziulek czytaj ze zrozumieniem od tygodnia ma na buzi a od wczoraj w okolicach intymnych.

popros o badanie bakteriologiczne,a na krostkę dostaniesz napewno maść.ja równiez w ciązy miałam cos takiego :)glowa do góry to nie koniec swiata.Po prostu w ciązy jestesmy bardziej narazone na infekcje niż kiedy indziej.Ja przy pierwszej ciązy praktycznie cały czas leczyłam sie z róznego typu stanów zapalnych,po ciazy wzystko minęło jak reka odjął:)pozdrwaiam

Gość zaspana_lilka
madziulek1985 prosze czytaj dokladnie, a nie po lebkach i nie obrazaj innych, tylko dlatego, ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. napisalam, ze ta kroste w oklicach intymnych mam od wczoraj i moze to ma jakis zwiazek zwiazek z tym, ze mam problem z krostami na buzi. ze mam cos wielkiego na buzi co cholernie boli i mam juz to od tygodnie. myslalam, ze to moze jakies bakterie. dzieki dziewczyny, uspokoilyscie mnie troche. dla swietego spokoju pojde jeszcze do lekarza. spanikowalam, bo to moja pierwsza ciaza, ktorej bardzo chcialam. dzieki za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam

Gość zaspana_lilka
tylko, ze krosta w okolicach intymnych jest na nieowlosionej skorze. wyzej lechtaczki, ale tam gdzie jeszcze wlosy nie rosna:(

Gość Lena 81
Hej, może się podziębiłaś, albo za cienko się ubrałaś. Może usiadłaś gdzieś na "zimnym". W ciąży jest się bardziej podatnym na te sprawy.