Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rottweiler

onety i wp zieją NIENAWIŚCIĄ do naszej klasy!!

Polecane posty

Gość Rottweiler

Widzieliście te TENDENCYJNE i PROWOKUJĄCE artykuły na obu portalach co ciekawe o tej samej treści i tytule? Że niby przestępcy grasują na naszej klasie, mi to wygląda na tanią prowokacje, skierowaną przeciwko konkurencji, podyktowane to jest zazdrością i brakiem zysków. Obrzydliwe!

Gość to ty co wczoraj
pisalas/les o tym ze szef z naszej klasy Cie zmusza do pisania na forum bo jak nie bedzie odpowiedniej liczby wejsc to cie wywali z roboty? :D

Gość No nie nie nie
moj znajomy wniosł sprawe do sadu poniewaz tworcy naszej klasy umozliwili komus umieszcenie jego foty na naszej klasie bez jego zgody za jakis czas bedzie nasza klasa sie tłumaczyła w sadzie non stop

Już, już. Istnieje strona internetowa mojej szkoły. W galerii absolwentów zamieścili zdjęcia mojej klasy. Wychodzi na to, że mogę ich pozwać bo nie zrobili tego za moją zgodą. Wychodzi na to, że można pozywać wszystkie szkoły istniejące w tym kraju i zamieszczające foty ludzi bez ich zgody. Wychodzi więc na to, że nasza klasa nie wnosi niczego szczególnego jeśli chodzi o te wasze "szpiegowskie" zapędy.