Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxAngelikkaxx

Co sądzicie o EMO?

Polecane posty

Gość xxAngelikkaxx

Czy lubicie Emo czy nie lubicie ? Ja lubie Emo chociaż sama nie jestem Emo. . . . . .. . . . . . . . . . . http://emo.xorg.pl - widziałeś to?

Gość ja sie smieje z emo

Gość Wyluzowany ziomal
ej ziomale, te emo to są pedały, jak wy możecie lubić ich, ja i moja klima jak spotkamy takiego to mu nawrzucamy i mamy breche, ludzie, jaką mamy breche z gości, ja piernicze, i nawet te emo nie noszą kapturuf jakie badziewne kolesie, zero klimatu, ludzie co wy w nich qrfa widzicie, lepiej ubrać szerokie spodnie zatańczyć breka to jest przyszłość a nie jakieś tam emo - ja z nich polewam kolo!

Ja zawsze jak widze skejta któy stara się być luzakiem, spodnie na pół dupy a pod spodem dziurawe majtki... heheh. ale mamy breche zawsze jak takiego spotkamy. Zawsze zagadujemy do kolesia: Damy ci na wino jak brekdenca zatańczysz" i co ciekawe większosć się zgadza i szoruje włosami po ziemi.

Gość Skin88888888888
nie lubie emo do cholery!!!!!!

A ja tam lubie Emo podoba mi sie ten styl i muza. I co myślicie ze jesteście tacy fajni jak macie z kogoś breche oni mają taką samą z was. Nie wiem ja ostatnio jakaś wogle dziwnie tolerancyjna sie zrobiłam i w sumie to dobrze bo jest mi łatwiej jak potrafie kogos zaakceptować takiego jakim jest. Emo mają prawą być tacy jacy chcą tak samo jak ja czy Wy^^ Aa lubie ludzi emo jeszcze za to ze są w swój sposób oryginalni a mi ta oryginalność jak najbardziej odpowiada :P

Gość Jan Pedał 2
Wyluzowany ziomal - Na ciebie już piec w Aushwitz odpalony