Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dział porad Cosmopolitan

Damy radę każdemu dac radę

Polecane posty

Mój sąsiad nagminnie głośno słucha TV Trwam i Radia Maryja. Robi tak specjalnie bo wie że oglądam TVN24 i chce mnie zagłuszać. Wiem że to on choć się nie przyznaje. Okna pozaklejał sobie podobiznami Jarosława K. Zbigniewa Z. i ojca Tadeusza żeby nikt nie zaglądał mu do domu. Wiem że zwykłym radiem nie da rady tak głośno słuchać ale prawdopodobnie kupił sobie sprzęt audiofilski dobrej klasy. Wiem że innych widzów TVN24 też zagłusza. Czy to nadaje się na zgłoszenie do policji ?

Drogi Wuju Powinieneś postarać się o odbiór nowej stacji TV Belsat, nadaje ona programy o Białorusi a więc o zabużańskich terenach i problemach ludzi je zamieszkujących. W kwestii osób, których personalia podałeś wolimy się nie wypowiadać gdyż czujemy się zagrożone pozbawieniem wolności do lat trzech. Redakcja

czy jeśli miałam dni płodne, i przyśnił mi sie seks z facetem, to jestem w ciąży? Zrospaczona Jolka

droga przerwo Przyznajemy z zaskoczeniem i to niemałym, że 90% korespondencji jaką mamy przyjemność otrzymywać od stęsknionych porad czytelniczek dotyczy sprawy diametralnie przeciwnej czyli-jak schuść? Dlatego to Twój problem potraktowałyśmy priorytetowo. Odradzamy jakiekolwiek kontakty cielesne o zabarwieniu erotycznym z wyjątkiem \"zabaw słownych\". Dieta wysoko-białkowa powinna pomóc Ci się uporać z walką o kilogramy. Powodzenia. Redakcja

Gość katargigantbleeee
proszę o przepis na SKUTECZNY domowy sposób na pozbycie się kataru z góry dziękuję załączam ukłony

Wiedziałam, że to za trudne pytanie, nawet dla Redakcji Cosmopolitana😭

Droga katargigantbleeee Aura w geopolityce ogólnie sprzyja państwom muzułmańskim, dlatego nie rozumiemy skąd u Ciebie tak dalekie destrukcyjne działania zmierzające do wymazania tego jakże pięknego pustynnego kraju z mapy świata. Pewnie chcesz zawładnąć tamtejszymi złożami ropy-jesli tak to wejdziemy w biznes bo akurat tak sie składa że mamy do opchnięcia baryłki. Pozdrowienia na drodze kariery jako potentatka w dziedzinie paliw Redakcja

Gość katargigantbleeee
:D :D :D naprawdę niezłe, dziękuję za poradę :D :D :D

Droga -_- Jolanto Rozumiemy że wirus filipiński odebrał Twemu mężczyźnie ochotę do aktywności lędźwiowej i do obdarowywania Cię rozkoszą . Twoje ciało przedstawiając Ci senne polucje daje do zrozumienia że wciąż potrzebujesz namiętnego rżn....tfuuuu....wróć..... seksu.Powinnaś rozwijać ten rodzaj snów wkładając pod poduszkę fotosy przystojnych mężczyzn-na początek polecamy sylwetki takie jak:Jerzy Urban, Tomasz Jacyków i Ryszard Kalisz .Tobie również polecamy dietę wysokobiałkową w postaci bez spożywanych pod różnymi postaciami: Bezy z grilla, bezy nadziewane kaszą gryczaną, bezy z wody i na koniec bezy soute. Nie odkryjemy Ameryki jak powiem że technika konsumpcji jest sprawą indywidualną i nie jest objęta etykietą dworską i dyplomatyczną. Życzymy powodzenie we śnie i na jawie Redakcja

jak zrobić coś z niczego? Jestme juz zrozpaczona, tyle razy próbowałam i nie wychodzi!!!!:(

Droga lub drogi edytkuuuuu Dokładnie taki sam problem miał miał Richard Dean Anderson znany szerzej jako MacGyver, zwrócił się do nas z prośbą o radę w tej sytuacji, wspólnie na posiedzeniu redakcji doszłyśmy do wniosku,że rozwiązanie tego palącego problemu znajdą nasze redakcyjne koleżanki z polskiego działu. Przesłały nam archiwalne programy TP z Adamem Słodowym oraz z Romanem Waliłko. Był to strzał w dziesiątkę, gdyż Richard został genialnym wprost wynalazcą i konstruktorem autorem takich oto arcydzieł techniki, fizyki, chemii: -armata wykonana ze spodni i koła od roweru oraz 10 kg cementu portlandzkiego. -sanki piaskowe wykonane z mapy politycznej Afryki -lotnia wykonana z namiotu,sznura do bielizny i tasmy znanej później w przemyśle jako taśma MacGyvera -automat spawalniczy z pompy ssąco-tłoczącej, śrub z gwintem metrycznym M8 przeciwskrętnym i wędki typu "bambus" -karabinu maszynowego wykonanego z ręcznej maszynki do mielenia mięsa. To tylko niektóre jego śmiałe projekty, zachęcamy do bliższego zapoznania się z jego twórczością, życząc wielu sukcesów na tym polu. Redakcja