Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11 stycznia

11 stycznia dieta kopenhaska ..

Polecane posty

Gość 11 stycznia

Czy kto jutro zaczyna? Ja włąsnie wróciłam z sklpu mam skłądniki na 3 dni :)

Gość 11 stycznia
Jutro sie zwaze ale przypuszczam ze bardzo duzo :( ktoś sie dołączy? Pozdarwiam

ja jestem 4 dzien na tej diecie. wydaje mi sie że nic do siebie nie pasuje i czasami niedobrze mi jak patrze ze mam zjesc naraz twarożek, jajko i marchewke, ale czuje sie najedzona i syta pryznajmiej :)

Gość 11 stycznia
super .Ja wszystko przełke ale mieso i jajo będzie mi gardle stać .Trudno trzeba coś robic by schudnac .

wiesz co... też zastanawiałam się nad tą dietą... ale zima ciężko ją stosować... jakoś wiosna jest łatwiej:)

ja jem piersi z kurczaka ugotowane. osobiscie lubie i jesli o to chodzi to nie mam problemu. no ale dzisiejszy obiadek mnie powalił na kolana :D nie wiedziałam od czego zacząć:P

Gość 11 stycznia
pollka ha ha ha ha :) Kurcze ale pewnie llekko sie czujesz :) Chyba najgorsze pierwsze dwa dni :) moze ktoś sie dołączy :) Ja juz przekroczyłam wszelkie granice niechlujstwa i musze cos z soba zrobić .Oczywiscie dieta kopenhaska to tylko wstep do odchudzania bo chce schudnac 20 kg :) ech...i po co było wpiepszac ?kurcze ale głupia jestem ..he he eh

Gość emartea
... ja od jutra zaczynam ... zobaczymy jak to bedzie, ale jestem naprawde zdeterminowana :D powodzenia dla wszystkich dziewuch, ktore zaczynaja pozdrawiam

kurna,to juz chyba 3 temat,a nikt mi nie moze odpowiedziec,co z ta guma :O Dlaczego nie mozna jej t´zuc??:O U mnie to nie wywoluje \"ssania\"czy uczucia glodu!! Jutro na sniadanie mam grzanke?? Co przez to zrozumiec?tosta,czy suchara?? dzieki:)

Gość ziuta-milion
to ja zaczne z wami ... tylko ze to juz bedzie moj 1 000 000 001 raz wiec pewnie sie zniechece ... NIE! PEWNIE ZE NIE TYM RAZEM DAM RADE chyba :(

Gość kluska z krakowa
hej ja sie przylacze, chociaz nie mam skldnikow:) kiedys ja stosowalam, bez 3 ost dni i schudlam ladnie - ok 5 kilo:-)))) Ja nie musze duzo chudnac.. jakies wlasnie 5 kilo, ale przydaloby sie tak z 7 schudnac na zapas:) moja wymarzona waga to 46/47 kilo, i rozmiar spodni 27:) Generalnie chodzi o to, zeby nie jesc slodyczy i chleba, jesc nabial, miesko i zielenine, wiec wybaczcie tez, ze nie bede sie katowala jakos specjalnie i rygorystycznie przestrzegala tej diety, ktora jest b droga w sumie... Beede jadla miesko, jajka, brokuly lub salate, maslanki lub kefiry przez 2 tygodnie:) niekoniecznie w takiej kolejnosci jaka przewiduje ta dieta. i malo. Podrawiam:-)

uUroczyście oświadczam, że od poniedziałku przechodzę na tą dietę. Już dwa razy próbowałam ale jak to mówią do trzech razy sztuka:] wcześniej robiłam jeden podstawowy błąd: z dnia na dzień zaczynałam stosować dietę, a tak nie można:P trzeba się najpierw przygotowac... i ja teraz właśnie od początku tygodnia ograniczyłam jedzonko do minimum i od pon... zaczynamy:) :)

Gość poniedzialek
dobra to ja tez zaczynam na szczescie teraz zapisuje sie na fitnesik od poniedzialku ale od jutra nie jem slodyczy chleba ani nic smarzonego ale mam pytanie czy to mieso w kopenhaskiej moze byc piersia z kurczaka bo ja innego nie lubie. a co z ta guma ?? mozna ja rzuc czy nie i czy mozna pic cherbate w ciagu dnia albo nawet kawe wiecej niz jenda ??? i czy jak nie slodze kawy to czy musze ja slodzic ??

można pić kawę i herbatę:) ale co do tego czy można jej nie słodzić... nie wiem, ale np moja mama to w ogóle dolewała najchudsze mleczko do kawy :P i schudła 7kg... ale ja jednak wolę nie ryzykować i postaram się jak najdokładniej przestrzegac tej diety. A co do gumy, chodzi tu chyba o tym, ze wytwarzają się soki trawienne i poprsotu chce się jeść. Moja koleżanka żuła gumę bo jak mówi jest uzależniona i przez 8dni kopenhaskiej schudła 5kg. Czyli można :D

Gość Schwarz14
A mogłabym sie do was przyłączyć??? Ja kiedyś stosowałam już tą dietę i w 3 dni schudłam 5kg:)

Gość 11 stycznia
O kurcze ile chetnych cieszę sie :)ale bardziej bede jak juztro sie wstawicie i wytrzymacie :) odezwe sie rano teraz położę córkę spac

Gość 11 stycznia
Hej ja jestem popijam kaweczke ..ogarnę dom i sie odezwe

Gość kluska z krakowa
hej dziewczyny, ja tez pije kawke, ale oprocz kawki wypilam tez actimela... (no co:) zobaczymy czy na mojej zmodyfikowanej kopenhaskiej cos schudne:)

Gość madzirex
wie ie że ja myslałam, ze 11 jest w poniedziałek?:D ja dopiero przygotowywuję się do tej diety... jem coraz mniej i zaero słodyczy:) a w pon ruszam pełną parą... i zobaczymy:)

Gość CRAYzee
Witam wszytkie panie, Ja jestem na drugim dniu diety- ale troche oszukuje i wspomagam ja Meridia . Czuje sie calkiem niezle . :)

Gość olaaka
witam,siostry w głodzie:)) jestem wlasnie na drugim dniu kopenhadzkiej czuje sie okej poki co,czy ktos pali czy to ma duzy wplyw i jeszcze jedno pytanko czy kawa moze byc z mlekiem tylko taka pije? prosze o odpowiedz pozdrawiam