Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusial

Nie wiem co myslec...

Polecane posty

Gość Agusial

studiuje na 3 roku filologii romanskiej. od tego roku miedzy mna a jednym kolega zaczelo cos iskrzyc. dogadujemy sie dobrze i w ogole. on przede mna nie mial powaznego zwiazku, tylko wolne i to duzo razy zostal zraniony przez dziewczyny-ostatnia podobno zdradzila go z przyjacielem. Ostatnio rozmawialismy i stierdzil ze na razie chce przyjazni ale to nie znaczy ze jestem mu obojetna tylko ze on sie nie nadaje poki co do czegos stalego i ze zobaczymy co sie miedzy nami dalej narodzi. minely dwa tygodnie, blyo coraz lepiej, stawalismy sie sobie coraz blizsi ale nadal jestesmy przyjaciolmi choc to jest podszyte flirtem i coraz blizej sie poznajemy. Niestety, pare dni temu Marek pouinformowal mnie ze dostal oferte pracy za granica na 4 miesiace i wzial urlop na studiach gdyz w jkego domu sie nie przelewa i chce sobie dorobic by pomoc rodzicom i swej sytuacji. wyjezdza juz niedlugo, wiem ze to dla niego wazne i potrzebne ale sie boje...mowi ze zostanie tam na kwartal, ze potem wroci ale ja sie boje ze juz nie choc on jest przywiazany do kraju.. no i jak ma sie sie miedzy nami cos rodzic dalej skoro go nie bedzie? :( przeciez ja zostane na uniwerku a on pojedzie za to jak wroci bedzie rok nizej...nie wiem sama co o tym sadzic..troche mi smutno ze akurat gdy zaczelo sie cos miedzy nami dziac to los zeslal ten wyjazd...

popatrz na to tak, jak z tego ma być coś ważnego... to przetrwa taką próbę. A Twoje zadanie to nie pozwolić mu zapomnieć że ktoś tu na niego czeka. Pozdr!

Gość Agusial
staram sie nie myslec ale ciezko :) zwlaszcza ze on te decyzje podjal tak nagle..wiem ze 3-4 miesiace to nie koniec swiata ale szkoda ze to akurat teraz kiedy zaczelo sie cos rodzic. potem bede miala tylko zal do losu ze moglo z tego cos byc a nie rozwinelo sie przez ten caly wyjazd..no ale miejmy nadzieje ze sie jakos pouklada, ze M. wroci i wtedy sie okaze co i jak ( bo na odleglosc to chyba trudnbo rozwijac uczucie? )