Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulencjaaa

Pomoc i Ubranka na rozmiar 80-86 dla biednego chłopczyka z łodzi

Polecane posty

Gość ulencjaaa
up

Gość ulencjaaa
up

Gość ulencjaaaa
up.up

Ja mam kilka ubranek po moich dzieciakach! Z chęcią pomogę tylko muszę mieć adres. Mój mail: decora@op.pl

Gość ulencjaaa
Decoro napisze meila.

Gość ulencjaaa
Może jeszcze ktoś....

Gość henk1
jak mi decora da dalsze namiary,to chętnie

Sama czekam na konkretny adres pod który mogę wysłać paczkę. Na pewno jak go otrzymam to przekaże wszystkim, którzy chcą nieść pomoc

Gość ulencjaaa
Decoro napisalam meila do Ciebie. Dzisiaj zadzwonie. pozdrawiam

Gość ulencjaaa
up

Gość ulencjaaa
Jeżeli ktoś z was nie ma ubranek a stać go na jakąs paczke żywnościowa dla tego chłopczyka np. kaszke (duży wybór jest np.z Nestle z witaminami i żelazem), bądz jakąś zabawkę, proszek do prania, herbatkę dla dzieci. To zachęcam do Pomocy. Przyda się naprawdę wszystko. Meilem prześle adres, tylko prosze o wpis z adresem meilowym waszym. Osoby z łodzi mogą osobiscie z tą dziewczyną się skontaktować,osobiście przekazać swoje dary. Pamiętajcie,że to co zrobicie dobrego dla innych powróci do was. :-)))

Gość ulencjaaa
Dzieki Decoro za pomoc i dobre serce!

Gość nie żebrać
Jak nie stać kogos na dzieci to niech ich nie robi a nie potem żebrze.

Gość To wyżej napisał jakiś SKNERUS
buehehe

Gość ulencjaaa
Do "nie żebrać"- Wybacz ale twój wpis mówi sam za siebie o poziomie twojej kultury osobistej,choć nie tylko bo określa także twoje IQ . :-)))) Pozdrawiam

Gość henk1
Decora ,dzięki za maila z adresem,ale ponieważ przebywam za granicą nie wejdę na informację telefoniczną.Gdybym miał numer konta tej mamy to podesłał bym coś i zorganizował też w Holandii.Nie jestem wyłudzaczem czy kombinatorem a ten numer jest mi potrzebny aby przelac nawet drobne sumy.Wszystkie przelewy dokonuje prawie przez internet,nie zależnie gdzie jestem,Australia,Węgry,Niemcy ,Holandia,Rusy z każdego miejsca jestem na kafetarii (też ).Często rozdajemy ciuszki rozmiary 74,80,86,92,98,104,110,116,122,128,134 itd,itd ostatnio oddaliśmy kilka worów ,także moge również zrobic pakunek.

Gość ulencjaaa
To do Decory ten wpis czy do mnie?

Gość nie żebrać
Ty mi tutajk nie wytykaj braku IQ ,bo jezeli ja mam niskie ,to jak nazwiesz osobę która wie,ze ja nie stac utrzymac dzieci rodzi je.Jak zwykle odzywaja sie "wielkie serca" a osoby ktore pisza prawdę są opluwane.Jestem matką i wiem ile kosztuje utrzymanie dziecka.Rozumiem,ze kazdy chce miec potomka,ale jezeli nas nie stac to trzeba tak robic aby nie miec wiecej dzieci.

Gość ulencjaaa
Henk1 -Chcesz pomóc?

Gość henk1
Decora ma mój adres mail a jak boi się podac komuś obcemu numer rachunku to mogę jej podac telefon przez maila to mi pyknie numer sms-em. Ach , często pomagam

Gość ulencjaaa
Do "nie żebrać"-albo sama jesteś biedna ( i sfrustrowana ,że pomóc nie możesz), bądz młoda i głupia jeszcze jesteś i mało w życiu widziałaś i przeżyłaś albo też KIEPSKĄ matką jesteś skoro nie rusza Cię ciężka sytuacja biednego dziecka-bo głwnie o nie tu chodzi. Nie znasz tej dziewczyny,więc nie próbuj jej szkalować......... Bo sama nie wiesz co Ciebie,Twoje dzieci lub wnuki czeka..... więc ostrożnie z takimi komentarzami.....

Gość ulencjaaa
Henk1 dzięki wielkie, za dobre serce. :-)) Wierzę,że dobro które dajesz powróci do Ciebie. Tego Ci życzę.

Gość nie żebrać
ulencjaaa jestem matką od 18 lat i znam życie.Moja sytuacja materialna jest w porzadku,NIe zazdroszcze nikomu niczego ,ale denerwuje mnie jak osoby majace trudne warunki finansowe płodza dzieci a potem płacza.Matka jestem normlana,kochająca i dajacą z siebie wszystko .Nie wysmiewam sie z biedy ale wysmiewam sie z ludzi ktorzy mimo,ze sa biedni decyduja sie na dzieci . Co do dziecka,to trudno,jedne rodza sie w dobrobycie ,drugie w ubogich rodzinach...Takie jest zycie.

Gość henk1
Halo,Halo do tego,tej NIE ŻEBRAC wiesz ? nie życzę ci tego ,ale może kiedyś Ci łzy polecą na widok ,że ktoś ci pomógł bo inaczej,,,, .Po takiej wypowiedzi jesteś już zero a nawet mniej niż ZERO.Czyżbyś był wszechwidzącym to podaj mi liczby TOTO!!!! .Zaplanuj sobie cały miesiąc i podkreśl na końcu miesiąca według tego planu a jeżeli choc jeden dzień będzie się nie zgadzał według Twego planu to znajdziesz Tę odpowiedż i żuc sznur dookoła belki z pętlą I POWODZENIA bo społeczeństwo takich nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ulencjaaa
podpisuje się pod tym co napisał henk1. Wiesz co nie żebrać? Dziwi mnie twój wpis. I czuję tu prowokację typową dla kafe... :-))) Dlaczego? Bo nie wierze ,że mama z 18 letnim stażem (rzekomo) tak zimno i obojętnie a zarazem infantylnie potrafi się odnieść się do czyjejś sytuacji życiowej i materialnej.... ;-)))

Gość henk1
Och ,tyle dobra wraca do mnie,że nie potrzebuję czasami tych pieniędzy.Ale nie o mnie tu chodzi

Gość ulencjaaa
Pozdrawiam Cię henk1 :-))) I zdrówka życzę.. Dobra duszyczko...