Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no załamka

Ja pierdykam!!Nawiozłam FUNTÓW z UK a tu funt 4,70 zł!!

Polecane posty

Gość no załamka

czekałam bo myslalam ze funt pojdzie w gore a tu coraz nizej...jestem zalamana!!

Gość no załamka
myslicie ze pojdzie jeszcze w gore??????wymieniacie czy czekacie na lepszy kurs??sa jakies wogole sznase??

Gość no załamka
w krakowie.przeciez w uk juz sie nie oplaca siedziec przy takim marnym kurskie!

Gość chesse
jak dolar byl po 3zl stwierdzilam, ze jeszcze poczekam jak urosnie i stracilam strasznie:O Moim zdaniem funt jeszcze bedzie spadal...

Gość no załamka
załamac sie idzie:(

Gość nie pójdzie w górę
spada już od trzech lat

Gość no załamka
ty mi tu nie mow o pracy w polsce za 8 zl bo tu nie o tym mowa.Przezywam bo strasznie straciłam na czekaniu w nadzieji ze funt pojdzie w gore a tu na ironie ciagle spada.

Gość no załamka
myslicie ze bedzie spadal???4,70!naprawde nie ma sznas na wzrost??

W Polsce nie tylko mniej płaca, ale i mniej się wydaje na życie. Lepiej szybko wymieniaj funty, bo złotówka ma się ciagle umacniac.

Gość no załamka
jezu jacy tu zawistni ludzie siedza!!nie kodus nie po to tu przyszlam!!poprostu chcialam sie zapytac co dalej robic, czy czekac czy wymieniac, ale widze ze tu siedza zawistni ludzie ktorze zazdroszcza ze czlowiek sobie troche kasy zarobil...

Gość no załamka
kurcze chyba trzeba wymieniac faktycznie.Straciłam juz 1 złoty/funt przez moje czekanie...

Bedzie spadal, bo zlotowka jest coraz mocniejsza...

Gość nie pójdzie w górę
tu masz wykres kursu funta http://www.money.pl/pieniadze/kurs/gbp,789.html dobrze widać ,że cały czas spada na łeb na szyję , wyciągnij własne wnioski (najlepiej widac to jak klikniesz 3 lata) :) 🖐️

Gość henk1
Trudno powiedziec,Faktem jest ,że już się nie opłaca tam siedziec. A żeby mieć na godzinę w polsce 5 funtów wystarczy otwożyc własną działalnośc ( sprzątanie,malowanie,sprzedaż towaru przez internet) i czasami coś na czarno. Ja bym poczekał do marca,ale jeżeli się ma pow. 5000

Gość mbn
funt jak funt ale co maja powiedzieć ci którzy inwestowali w dolary? ze 3 lata temu był po 4,40 a teraz 2,43 i nie ma szans aby była poprawa

ja też tak z dolarami czekałam, nawet nie chcę mówić, ile straciłam, i jakie akcje żołądkowe od tego spadanie i czekania miałam:o zamiast sprzedać po powrocie po 3.30, sprzedałam po 2.70:o Rozumiem Cię wiec doskonale. Ja myślę, że lepiej by było sprzedać...będziesz zdrowsza;)

Gość no załamka
mbn wlasnie nie wiadomo czy nie to samo bedzie z funtem...jestem zdecydownaa sprzedac tylko jakby nawet poszedl w gore 10 gr to juz dla mnie duzo i ciagle dlatego sie wacham, bo wiadomo ze w okresie swiatecznym waluty zawsze spadaja...

złotówka coraz mocniejsza a inflacja idzie do góry jak skurwysyn :D 🖐️ to się nazywa prawo ekonomiiiiiii :D hiihahahah

Gość no załamka
3,30 a 2,70 , starta jest bo kazde 10 gr przy wiekszej ilosci robi duzo roznice:/

Gość no załamka
no ale tak szczerze Jarek czekałbys czy sprzedalbys za te marne 4,70???

Gość henk1
Albo wiesz co zrób, Kup działkę budowlaną to zarobisz ( Przy drodze ). Ja tak zrobiłem i mam zysk teraz 10 razy

no dokładnie, przy większej kwocie straty są gigant:o Polecam w Krakowie kantor Baksy na Królewskiej-jak bedziesz wiecej sprzedawać to na pewno coś wynegocjujesz... Na rynku nie ma szans dostać ani grosza więcej...

Gość 111111111
wszystkie waluty ida w dół,specjalnie to robią,żeby Polakom coraz mniej opłacało się wyjeżdżać