Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no załamka

Ja pierdykam!!Nawiozłam FUNTÓW z UK a tu funt 4,70 zł!!

Polecane posty

Gość Ja pierdykam też
ja bym na Twoim miejscu wróciła do Anglii, i tam siedziała:) nie będzie żadnej straty;)

Gość allegro czas zacząć
trzeba w anglii kupić coś co jest u nas droższe lub nie ma wcale i sprzedać tutaj z zyskiem.

Gość opinion..
a po ile chodzi teraz dolar?

Gość no załamka
no to pieknie11!wracac tam nie chce bo robiłam jak dziki osioł i nie mam siły juz na taką charówe!!ale czlowiek czasem glupi, zamiast to dawno wymienic to czekałam i sie doczekałam:)

hej ja wim jak to jest z tymi funtami bo sama na wakacje tam pracowalam i od czasu do czasu latam do angli tzn bardzo czesto bo 2 razy w miesiacu no i w wakacje a dokladnie pod koniec sierpnia sprzedalwalam funty za 5.70!!! a teraz tak samo 4.7!!! przeciez to straszne spadek o zlotowke w cigu 5 miesiecy? Ja teraz przedawalam za 4,78 jakies 4 dni temu i sie pytalam czy moze cos podwyzszyc bo mialam duzo do wymiany a ona ze nie bo to i tak najwyzszy kurs jaki moze dac...;/ TRAGEDIA!!!

Gość opinion..
dolar po 2,44 :-O dobrze, że nie trzymałam tej setki :-P

Gość no załamka
dopiero zalama sie ludzie co tam siedza juz kilka lat i jeszcze nie wymienili swoich oszczednosci...a sama znam takie przypadki!!

Gość no załamka
A ile mozna wynegocjowac w kantorze???10 gr czy 20 gr wiecej???

Gość asanka
no tak dla niektórych się tylko kasa liczy!wolą się rozłączyć z rodziną byle tylko żyć na trochę wyższej stopie zyciowej,a czasu nikt nie cofnie...

Gość Richard Polski Milioner
niestety przegraliście życie ...zmywacze fiveclocków :D

Gość asanka
kabel usb>>>>>>ale niektórzy wcale nie z powodu zlej sytuacji finansowej tam jadą tylko dlatego ze już im tak wygodniej i tyle,wyobcowali sie od rodziny itd,a w polsce jak sie chce mozna tez zarobić

nie mnie oceniac niektorych i powodow jakimi sie kierowali decydujac na wyjazd...jesli ktos mial dobrze by miec jeszcze lepiej to czy za to mozna go potepiać ?

Gość asanka
nie chodzi o to by potepiac tylko czy w imie tego zeby mieć jeszcze więcej rozłaczac sie z rodziną???

Gość Recon333
ale są też nieliczni którzy od dawna marzyli o tym kraju by go zwiedzić,poznać a może nawet zamieszkać (np ja) ogólnie uk jest uznawane za przereklamowane wyspy ale zawsze znajdzie się ktoś kto np jest ciekaw tego kraju i co wtedy na takiego powiecie ?

w dobie samolotow internetu to juz nie ta sama rozląka co 100lat wtedy gdy na list sie czekalo miesiacami jesli czlowiek z Gdanska pracuje w krakowie bo pojechal tam za lepszymi pieniedzmi to tez jest rozląka prawda... ludzie sie widują co trzy cztery miesiące rozxpatrywac taki wyjazd mozna jak delegacje

Gość paweł-28

Gość asanka
to wtedy jak na dłuzej lub na stale to jedzie z rodziną po to jest rodzina zeby była razem.

Gość asanka
kabel usb>>>>>>nie zgodze sie z tobą zaden net, telefon nie zastąpi bycia razem i na bieżąco.....

Gość ja bym....
asanka- wobec tego szczerze Ci życzę żebys nigdy nie musiała podejmować takich kroków. zebyś miała dobrze płatną pracę itd... pozdrawiam

Gość asanka
ja mowie o tych co nie mają ciężkiej sytuacji a dla swojego ego tam jadą i zostawiają rodzinę.

nie musisz sie zgadzać ;) ja wcale nie probuje Cie przekonac..... bycie razem.....jesli ludzie wiedza co oznacza razem to nawet gdy bedzie ich dzielic 10000km to beda razem :)....a inni czasem mieszkają w jednym pokoju przez cale zycie ale jakze daleko od siebie

Gość pyk pyk do góry
a z jakiego kraju są funty? \