Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

Gość ciągle zawiedziona
Rybka--> szkoda, bo już sie nigdy nie dowiem, że masz poczucie humoru i dystans do siebie...;)

Gość ciągle zawiedziona
Rybka---> i ja mam zmienić nick? przecież znów czuje sie zawiedziona:P

Gość ciągle zawiedziona
a tak z innej beczki: czy któraś ma kota? Pytam poważnie...bo sie zastanawiam nad kupnem a nigdy nie miałam kota. Jak to jest?

ja jestem stara panna bez kota:) ale np nefrytowakotka, że o niej wspomne, ma 3 koty:D:D:Dmusisz Ją spytac najlepiej:D

Gość pies jest lepszy

Gość ciągle zawiedziona
całe życie miałam psy...właśnie 2 tygodnie temu musiałam się z moim zwierzątkiem pożegnać:(. Psa już nie chcę, jako dziecko przerobiłam chomiki, świnki, papużki, rybki, króliczki... Kota nie miałam...

Gość sama z wyboru
Ależ dowiesz się, Zawiedziona. :-) Ryba ma ogromne poczucie humoru i dystans wobec siebie, co nie oznacza, że nie posiada ona pewnych wad. Ale te wady nazwałbym wadami szlachetnymi... :-)

Gość sama z wyboru
Kto jest głupim wymysłem. Będziesz miała znacznie więcej pożytku z upasionego królika.

Gość ciągle zawiedziona
sama z wyboru---> aha:) a masz może kota?

Gość sama z wyboru
Kota nie posiadam, i nie zamierzam. W ogóle, szukanie jakichś substytutów mężczyzny jest dla mnie nie do przyjęcia.

Gość ciągle zawiedziona
że pasztet z tego królika? jestem wegetarianką....i to nie z powodu żadnej ideologii, po prostu nie lubie mięsa ...

Gość ciągle zawiedziona
że co? to nie ma być żaden substytut faceta! nawet nie pomyślałam, żeby to w takich kategoriach rozpatrywać... to nie ma nic wspólnego z facetem, skąd ten pomysł?:D

Gość sama z wyboru
Und hier ist Hund begraben... Mięsa nie lubisz? I Ty się dziwisz, że ciągle nie możesz znaleźć mężczyzny? A jaki normalny facet chiałby mieć pod swoim dachem kobitę-królika?

Gość sama z wyboru
Pomysł z tzw. obserwacji życiowych... To bardzo częste, że samotne kobiety, które nie mogą przelewać swoich uczuć i emocji na męża i dzieci, kierują je na zwierzątka.

Gość ciągle zawiedziona
sama---> hihi, no tak! to przez to mięsko...widocznie to, że do kanapki biorę ser lub rybę zamiast szynki mnie dyskwalifikuje...;)

Gość sama z wyboru
Załóżmy, że Ryba, to jest sałata...

Gość sama z wyboru
Mężczyzna potrzebuje porządnie zjeść. Lubi mieć także kompana do jedzenia. Co mu po takiej, co to normalnego jedzenia do ust nie bierze?

Gość ciągle zawiedziona
uciekam dziewczynki, :) Jakby któraś chciała mi opowiedzieć o kocie, to będę wdzięczna:) Na razie poprzelewam uczucia na pracę;) do miłego...:)

Gość sama z wyboru
Cześć, koleżanko.

Gość dobre dobre o tak tak
Samotne kobiety, czemu nikogo nie macie?

Gość lepszy pies
bo nikt nas nie chce wolą się wiązac z brzydkimi, glupimi i wrednymi

bywa, wasza doskonałość odstrasza wszystkich. Jak wam się żyje z tą świadomością, że jesteście za dobre aby z wami być? Czy to nie męczące być tak doskonałym?

Gość lepszy pies
mi nie, po co mi jakis łachmyta, w koncu sie doczekam mojego ksiecia :D

A jeżeli książę nie zdąży do Ciebie przed Twoją emeryturą, to co? Jeśli wcale nie ma żadnego księcia a Ty czekasz na próżno?

Gość lepszy pies
to co mi radzisz? mam wziac chlopa na siłe zeby miec juz te tzw ułozone zycie i meczyc sie? głową muru nie przebije i jak nie jest mi pisany ksiaze widocznie tak musi byc i bede sobie tak czekac, szukac do emerytury, kto mi zabroni?:D

kup sobie psa, bo faceci takie jak ty omijają szerokim łukiem i słusznie.

Gość lepszy pies
psa juz mam to mi moze powiesz jakich faceci nie omijają łukiem? :O z tego co zauwazylam to nie omijają głupich, przecietnych, naiwnych i nudnych, dodasz cos do tego?

Gość Rasputinka
Wiele kobiet jest od malego karmionych takimi bajkami o ksieciu a potem maja w glowie obraz nie wiadomo kogo i kazdego normalnego faceta odpychaja. A wy to jestescie takimi ksiezniczkami? Jak juz operowac bajkami to w dwie strony bo taki idealny ksiaze chce idealnej ksiezniczki. Milosc nie zawsze wybucha od pierwszego wejrzenia. Czasem trzeba czasu. Jak ja poznalam mego chlopa to wcale sie nie zakochalam od razu tylko z czasem a teraz to kocham go najmocniej w swiecie. A gdybym go zostawila wtedy tylko bo nie bylo iskierek od pierwszego wejrzenia to stracilabym szanse na prawdziwa milosc. I kto wie czy wy tez tak nie przegapilyscie wybrzydzajac w facetach.

Gość lepszy pies
ja tez chce tylko normalnego i vhce sie zakochac, to takie trudne do zrozumienia?