hm hmmm 0 Napisano Styczeń 10, 2008 Szykuje mi sie wyjazd kilkudniowy na 10 lutego, a dzis mam 1. dzien okresu i z moich wyliczen wychodzi, ze bede miec w lutym okres wlasnie kolo 10. Moze jutro pojsc do ginekologa po tabletki anty i zaczac je brac od jutra czyli 2. dnia okresu? Czy sa jakies inne sposoby, tabletki na przesuniecie miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupuppp Napisano Styczeń 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupuppp Napisano Styczeń 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 10, 2008 o ile się nie mylę to można zacząć od 2go do 5go dnia okresu, ale wtedy przez kolejne 10 dni trzeba się zabezpieczać podcczas współżycia jakimis dodatkowymi metodami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 10, 2008 można zacząc od 1 go do 5 go dnia okresu miałam na mysli :O nie wiem jednak czy wszysstkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hm hmmm 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ide do ginekologa to bwedzie pewnie wiedzial czy wszystkie :) a na dzialaniu antykoncepcyjnym mi tak bardzo nie zalezy, tylko na przesunieciu okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ale co ci to da jak wezmiesz pigulke do 5 dnia cyklu. jak i tak okres bedzie. hmm a jakbys nie brala w czasie okresu tylko przed? no ale tak to mozna sobie chyba namieszac, albo moga wystapic plamienia. moze sa jakies hebratki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ale co ci to da jak wezmiesz pigulke do 5 dnia cyklu. jak i tak okres bedzie. hmm a jakbys nie brala w czasie okresu tylko przed? no ale tak to mozna sobie chyba namieszac, albo moga wystapic plamienia. moze sa jakies hebratki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hm hmmm 0 Napisano Styczeń 11, 2008 bedzie, ale mniej obfity i moze troche wczesniej, bo ja mam tak co 30 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Styczeń 11, 2008 jak jutro zaczniesz brać to skończysz 1 lutego to opakowanie (jutro jest 12 a masz 21 tabletek) i krwawienie pojawi się od 2 do 8 lutego. biorąc pod uwagę to że zwykle zaczyna się3 dnia przerwy (ale nie zawsze) to masz szansę że do 10 sie skończy albo że będzie to już tylko plamienie. zawsze możesz też wziąć 2 opakowania pod rząd i wtedy nie będzie krwawienia do końca 2-go opakowania, ale przy pierwszych opakowaniach nie radzę tak robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hm hmmm 0 Napisano Styczeń 11, 2008 no wlasnie :0 ide na 17.30 do ginekologa, niestety nie swojego ale mam nadzieje, ze problemow nie bedzie robil.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agusia88 0 Napisano Styczeń 11, 2008 a przepraszam niedoczytalam ze masz juz okres ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hm hmmm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Wszystko ok. Ginekolog przepisal mi 2 opakowania Yasmin takze w razie czego bede mogla wziac 2 za koleja jak bede potrzebowala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach