Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

musze lykac jakies witaminy,jakie polecacie?

Polecane posty

Gość No coż
Ani jakieś tam centrum:)nie stylko skład sie liczy ale tez to czy to syntetyk czy natura

Gość falvit jest bdb
nie rozsmieszja mnie ponad polowa skladnikow zostala wyprodukowana syntetycznie jak w kazdej tabletce :P

Gość glupota ludzka nie zna
No tak faktycznie moja głupota jest ogromna ,bo ja myslałam ze w aptece to zdrowie:(a to tylko biznes:(

Gość No coż
nie znasz sie to nie jest produkt z apteki nie robiony na bazie syntetyków sztucznie,ale Ty jeszcze mało wiesz :(

Gość juh
gdymym wnikala w sklad kazdego leku to bym juz dawno umarl bo balbym sie je brac

Gość No coż
własnie ,że nie wtedy byłabys zdrowa bo nie pchałabys w siebie jakichs syfów,z czym organizm musi sie meczyc:(a watroba az sie skreca,a nerki maja za swoje nie wspomne o zoładku:(

Gość falvit jest bdb
A w ogole jesz cokolwiek? bo to srodowisko takie skazone ze az strach co bedzie z naszymi nerkami i watroba :D

Gość No coż
acha,to znaczy że jak srodowisko zatrute to juz rece opuszczamy i pchamy w siebie wszystko co popadnie:)

Gość falvit jest bdb
nie ale jekbys poczytala sklad np swoich cudownych lekow to bys zauwazyla ze oprocz skladnikow naturalnych sa tam dodane syntetycznie stworzone witaminy i np inozytol wiec ja sie dziwie ze to lykasz skoro taka delikatna jestes :P

Gość ksjfa
Jeśli już musisz łykać witaminy, to lepiej wybierz tabletki musujące. Słyszalam od znajomego lekarza, że są bezpieczniejsze.

Gość falvit jest bdb
nie zapominajac o tych naturalnych wedlug Ciebie : Glukonian żelaza Cytrynian magnezu Molibdenian sodu Glukonian cynku Glukonian miedzi Selenian sodu Glukonian manganu Siarczan chromu :P

Gość No coż
a te musujace z marktów i innych zrudeł to juz totalne świństwo,skałdniki poadała hehe,ale nie podajesz ich żrudła pochodzenia i że pozyskiwane sa metotą kriogeniczna:(

Gość falwit jest bdb
Jak wyciagniesz te wymienione powyzej substancje medota kriogeniczna to kochana Ci nobla przyznaja z chemii :D czy ja sie upieram ze wszystkie inne rzeczy sa calkowicie zdrowe bo w dzisiejszym swiecie nic nie jest nawet te cudowne witaminki, ale zrozum od witamin innych sie nie tyje i nie zabijaja Cie, nie szkodza na zoladek (nie wiem co by to byly za witaminy) a uratowaly juz wiele istnien i przedluzaja ludzkie zycie... to ze cos jest produkowane sztucznie nie oznacza ze jest od razu zle... niektorzy sa tak poprestawiani ze tylko naturalne rzeczy sa super - swietnie tylko ze naturalne tez truja i o tym juz nie racza wspomniec....

Gość No coż
Nie potrzeba tu nobla,żeby wyciagnac te substancje metoda kriogeniczna,bo sama widzisz ,że to juz sie robi:)a wiesz że organizm to takie urzadzenie,którego byle syntetykiem nie oszukasz????głupia witamina C ,nie dos że lewoskretna czyli wogóle ciało obce to jeszcze naszpikowana konserwantami,takie leczenie w dłuzszym terminie jeszcze nikomu nie wyszło na zdrowie:)

Gość falwit jest bdb
Powtarzam ostatni raz bo osoby nie czytajace ze zrozumieniem sa nudne: owszem jest cos takiego jak metoda kriogenicznej ekstrakcji substancji co niestety jakkolwiek egzotycznie brzmi dla laika nie jest niczym szczegolnym... i ta metoda nie uzyska: Glukonian żelaza Cytrynian magnezu Molibdenian sodu Glukonian cynku Glukonian miedzi Selenian sodu Glukonian manganu Siarczan chromu Poniewaz te zwiazki sa wytwarzane sztucznie aby nasz organizm latwiej przyswoil mikro i makro elementy.....

Gość No coż
No włąsnie jak ktos nie czyta ze zrozumieniem to wogóle trudno sie z nim dogadac,wszystko czego człowiek potrzebuje jest w naturze inaczej nie powstałoby wogóle życie dlatego nie jest prawda,że nie mozna ponizszych z tej listy substancji wytworzyc wyzej wspomniana metoda,to ze ktos czegos nie potrafi,to nie znaczy ,ze tego nie mozna zrobic:):DNo cos Ty nie daj sie osmieszac:)

Gość falwit jest bdb
masz racje osmieszam sie i swoja uczelnie na ktorej skonczylam biochemie ... ale jak widac niektorzy sa wszechwiedzacy....

Gość No coż
No cóz skonczenie uczelni niestety nie daje jeszcze gwarancji na wiedze:)ciagle dzieje sie cos nowego:)a na uczelni masz tylko to co juz byłó:(a program tez jest wybiórczy jak wszedzie,musisz w wielu sprawach sama dojsc do tego,wiec tu trzeba praktyki a nie tylko teori,po skonczeniu szkoły tak naprawde kazdy jest zielony,jak trawka na wiosne:)poza tym wiele firm trzyma swoja wiedze w tajemnicy i zadna uczelnie tego Ci nie powie:)

Gość falwit jest bdb
oczywiscie ze nie ale przynajmniej wiem jakich substancji nie moge ekstrachowac z roslin czy produktow zwierzecych SKORO ICH TAM NIE MA.....

Gość No coż
a to mozesz wiedziec,to masz racje:)