Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie to się nudzę

jakiej potrawy NIGDY nie zjecie i dlaczego?

Polecane posty

Spaghetti jest pyszne!!! Ja tam ciągle chodzę do piccollo :P Ale i tak najbardziej lubię swoje, takie mocno czerwone z czosnkiem i bazylią, a nie pomarańczowe i z mięsem drobiowym a nie wieprzowym :/ Ja nigdy nie zjem golonki bo strasznie śmierdzi, poza tym jak pomyślę, że to nogi świni, która chodzi w gównie swoim i błocie :P

czerniny też nigdy bym nie spróbowała a tatara bardzo lubię z surowego łososia

Gość w sumie to się nudzę
ja nigdy nie zejm gówna

Flaków, czerniny, kaszanki, sushi, owoców morza, szpinaku, malin, ananasów, koniny, baraniny, królika i żadnych innych zwierząt, które miały prawo żyć; żab, ogólnie potraw kuchni francuskiej, łososia, golonki, barszczu białego i czerwonego, żurku, zupy szczawiowej, mięsa z kaczki- jest wstrętne w smaku.

Gość owocow morza
:O Dlaczego? Bo mnie bierze na odruchy wymiotne na sama mysl :P

wawa......---> A kto powiedział, że nie jem mięsa? Jem wieprzowinę, wołowinę i drób, bo te zwierzęta są hodowane właśnie po to, żeby je w przyszłości zjeść. Po prostu nie jadam przyjaciół.:)

\"a poza tym brokułów, bo raz tam robala białego wielkiego znalazłam\" też raz znalazłam jakąś glistę, w barze sałatkowym w pizza hut :/ Ja bym też nie zjadła żadnych flaków, ozorów, nóżek, serduszek, galartu i takich innych rzeczy, w ogóle mi się wieprzowina brzydzi, ale pieczeń od biedy bym zjadła, chociaż mało zazwyczaj tam jest do zjedzenia, sam tłuszcz. A szpinak lubię, owoce morza też ujdą :P przynajmniej mi się ni brzydzą. Nienawidzę pieprzu białego, potwornie mi śmierdzi i od razu poznam jak jest wsypany do jakiejś potrawy, i wtedy na pewno jej nie zjem albo zjem z zatkanym nosem i obrzydzeniem.

Z normalnych rzeczy do jedzenia, które zwykle mogą trafić na stół nie ruszę kożuchów z mleka, chociaż samo mleko bardzo lubię i kaszy manny na mleku. Od tych dwóch rzeczy mam nie do opanowania odruch wymiotny. :O

Gość Żmyja
A ja ostatnio jadłam czerninę i smakowała identycznie jak rosół :) Tylko była zabielana śmietaną... no jak rosół ze śmietaną. Nic specjalnego, ale na pewno nie ohyda

Gość nienawidze rodzynek
i wszystkiego z curry

Nie zjadłabym za żadne skarby salami :O Nie wiem dlaczego, jak je widzę zaraz mam odruch wymiotny :P

Flaków (już sama nazwa odrzuca:O), brukselki, zimnych nóżek i myślę, że nie zjadłabym też małży. Spróbowałam szpinaku, dobry co prawda nie jest, ale jadłam gorsze świństwa :P

Gość ottovonbismarckkk
osmiornic,kalamarnic itp OBRZYDLISTWO

Gość ja nie zjkdalabym
flakow, ostryg czerniny krwistych stekow