Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meio

Poranek - jak wygląda u was?

Polecane posty

Gość czasem
myjemy tylko twarz

Gość holeraprzezh
ogladam se tv i hoduje tluszcz wsuwajac paczusie

Gość zgłupiałam albom ślepa
Zapominacie wszystkie o najwazniejszym porannym rytuale pt KUPA !!!!

Gość brum brum
ja nie robię rano kupy :)

Gość brum brum
Mój poranek: Pobudka 6:00. Lekarstwa ( te, które muszę łyknąć na czczo - na żołądek ), myję całe ciało, włosy, twarz, zęby, kremiki, balsamy. Schodzę na dół do kuchni ( po cichu, aby nie obudzić rodziców ), robię herbatę i kaszkę mleczno-ryżową ( tak! tak! dla siebie! ). Taszczę to wszystko do siebie do pokoju, ściele łózko, jem ( w międzyczasie włosy mi się skręcają), sms do narzeczonego, po jedzeniu zażywam kwas foliowy i castagnus, po czym idę rozprostowywać grzywkę, suszę włosy, robię makijaż, sikam przed wyjściem jeszcze 10 razy, głaszczę psa, pakuję obiad do torby, wybiegam z domu o 7:13 ( mam 20 minut - jak ślisko - aby dojść na stację ), pakuję się w ciasny pociąg i jadę do pracy :) I tak od poniedziałku do piątku :) dziś zawoził mnie tata! Sweet!

Gość brum brum
errata - kremików i balsamów nie myję, tylko wsmarowuję! :)

Dziś po włącznieu radia leciało "No women no cry" Bony'mu :D

Gość madekkkk
Chodze do pracy niezbyt czesto ale jesli juz to: 5:00 dzwoni budzik... 5:01...dzwoni nadal;) 5:02 Przestawiam budzik na 5:10... 5:10 po raz kolejny dzwoni budzik....wtedy uswiadamiam sobie ze jak wstane o 5:20 to tez zdaze:) 5:20 dzwoni budzik po raz kolejny.....zaczynam klac ze nie zdaze sie umalowac...... 5:20-5:35 ...decydujace 15 minut.....myje twarz......ukladam wlosy ....maluje sie.....ubieram...... 5:35 wpadam do kuchni...lapie jedzenie......klucze.....i Torbe.... 5:35:40 ubieram buty.... 5:40.....wracam po telefon;) 5:41..wchodze do windy..... 5:41:20 wracam zamknac drzwi na klucz 5:55....jestem w pracy(dzieki Bogu mam blisko)...... 6:00......kawusia......jedzonko.....internet......relax....... i byle do 15;)

zwlekam zwłoki daję zwierzakom jeść (kot, dwa psy) kawa cwiczenia (może się zmuszę) prysznic zakupy

Gość jekatarina
poranek wlasnie sie zaczyna :D bo dopiero wstalam i zaraz zjem jajecznice

Gość powalona smierdzioszka
Wstalam jak zwykle z mega tlustymi wlosami, w domu powiewa zapach niemytej skory wszystkich domownikow. Ide wiec sie kąpać. potem z mokrym włosiem sprzątam i wietrze dom bo serio niemilo pachnie. Jak wstana ludzie to zaczynam odkurzac. Potem sniadanie: kawa i jajecznica z bialek. I potem wychodze odpicowana z kolezankami :) I pachnaca :D

Gość Pralinkaa
U mnie tez rano nie za bardzo ladnie pachnie, ale jest to spowodowane zaduchem. 7.00 wstaje myje mordeczke i sie podmywam. jem sniadanko myje zebiska czesze sie wychodze do roboty

U mnie opranek to...to APOKALIPSA jakaś jest...! :P Budzik dzwoni z 10 razy. A dokłądnie trzy budziki. Najpierw włącza się muzyczka, 10 minut później dudni tradycyjny budzik, a potem jeszcze komórka, w której funkcja drzemki jest wykorzystywana ze 3 razy co najmniej... Potem z zaspanymi oczyma udaję się do łazienki, \"oporządzam\", ubieram, wsiadam w furę i jadę do pracy, modląc się żeby nikogo nie zabić, bo jak jadę rano to zawsze czuję się za kierownicą gorzej niż na kacu :P

Gość bubla
wstalam i zastanawiam sie czy bedzie padalo bo w sumie moglabym isc na spacer ale nie chce zmoknac na razie zrobie sobie jakies sniadanie i poogladam tv

Ja każdy poranek rozpoczynam od kawki. Jeśli jest weekend to relaksuję się, sprzątam lub idę na zakupy :) Jeśli jest dzień powszedni to po wypiciu kawki idę do pracy :P Sposób na dobry nastrój? Dostrzeganie wszystkich wspaniałych rzeczy jakie są wokół nas i skupianie się właśnie na nich zmiast marudzić :)

a ja wstalam, siedze przy komputerze w pizamce, slycham radia, pije kawe. Nie chce mi sie jesc wiec nie jem. pozniej umyje sie i ubiore:)

Gość holeraprzezh
wyglada masakrycznie (za oknem) a w domu zapach kawy i tostów, muzyka, gazetka

piję kawę a zaraz będę się mobilizowała do ćwiczeń, później prysznic, sniadanie, spacer z psami na dzień dobry miła muzyka i rozmowa z bliską osobą

Gość poranna kupa
dlaczego o mnie zapominacie ? :P

Gość koloryzimy
ja nie robie porannej kupy

Gość poranna kupa
To bardzo niezdrowo, jelita ci rozerwie

Gość koloryzimy
no niestety kupka jest wieczorna i idę spać z "czystym sumieniem" a rano nic mi nie rozrywa nie gniewaj sie poranna kupo :)

Gość huratka
pobudka wyprawienie chłopa do pracy kawał ciasta herbata zielona komputer ... łeeee

a ja sobie wstaje jak sie wyspie i jak mi sie zachce czyli nie wczesniej niz o 9 ide sobie zrobic herbatki wlacze tv zobacze co jest jeszcze sobie troche poleze albo ide wlaczyc kompa i tak jakos mija

Gość koloryzimy
Babciu a ty paczki robisz sama?